Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Golf 8 (2020 ->)

Chiptuning » Volkswagen » Golf-8 » 2020-

Het chiptunen van uw Volkswagen Golf 8 (2020 ->) geeft u meer acceleratie, pit en souplesse in uw Volkswagen. U kunt uitgaan van duurzame, betrouwbare en veilige chiptuning van uw Volkswagen Golf 8 2020 -> bij Ventura Tuning

Chiptuning van jouw Auto zorgt voor

Meer vermogen | Meer trekkracht | Lager brandstofverbruik

Volkswagen Golf 8 (2020 ->) Chiptuning

Introductie Golf 8

In 2018 werd de prachtige geheel nieuwe Golf 8 in Nederland geïntroduceerd. De Golf 7 was een doorontwikkeling op basis van de Golf 6 maar de Golf 8 is echt een compleet nieuw model. Natuurlijk wel met de herkenbare Golf looks. Prachtige koplampen en een compleet vernieuwd lijnenspel laten toch weer een frisse nieuwe Golf 8 zien. Natuurlijk hebben wij voor de nieuwe Golf ook weer chiptuning Golf 8 ontwikkeld.

Afwerking van de Golf 8

De nieuwe Golf 8 is qua interieur en materiaal keuze weer een stuk hoger gepositioneerd dan de Golf 7. Een schitterend dashboard met een hyper moderne digitale teller weergave met Navi weergave en een apart groot navigatiescherm in het midden van het dashboard gepositioneerd. Dit geheel brengt de Golf 8 echt weer naar een top niveau.

Golf 8 1.0 TSi 90 PK

De Golf 8 1.0 TSi 90 pk is het basismodel van de Golf 8 en heeft een zuinige 1 liter motor. Op zich rijdt deze auto al heel prettig alleen wat meer vermogen zorgt er voor dat je makkelijker in kunt halen. Het is gewoon prettig als de motor wat vermogen overheeft. Standaard levert Volkswagen deze motor ook al met 110 pk. Alleen is die uitvoering met een 6 bak uitgevoerd, en de 90 pk met een 5 bak.

Golf 8 1.0 TSi 110 PK

De Golf 8 1.0 TSi 110 pk is af fabriek al uitgerust met wat meer pk’s dan het basismodel en dat rijdt een stuk fijner. De meeste Golf 8 rijders zouden liever standaard een Golf 8 met de 1.5 Tsi motor kopen maar dit model is een stuk duurder. Met chiptuning Golf 8 1.0 TSi 110 pk kunnen wij het vermogen van uw auto opwaarderen tot 140 PK. Zo komen de waarden dicht in de buurt van de 1.5 liter motor.

Golf 8 1.0 eTsi 110 pk

De Golf 8 1.0 eTSi 110 pk is een speciaal aangepaste variant die extra zuinig is. Door deze technische aanpassingen verbruikt de motor minder brandstof dan de normale 110 PK TSi. Toch kiezen veel Golf 8 rijders deze uitvoering puur voor de gunstigere bijtelling en willen zij graag wat meer vermogen. Met onze chiptuning Golf 8 1.0 eTsi 110 pk kunnen wij ook deze moderne motor veilig van meer vermogen voorzien.

Golf 8 1.5 TSi 130 pk

De Golf 8 1.5 TSi 130 PK uitvoering beschikt over een benzine turbo-motor met variabele turbogeometrie. Door deze speciale turbo bouwt deze 1.5 liter motor eerder zijn trekkracht op. Zo komt het koppel al bij een lager toerental beschikbaar dan bij een motor die met een gewone wastegate turbo is uitgerust. 130 PK klinkt niet verkeerd maar voor wat meer rijplezier zijn wat extra pk’s natuurlijk wel zo leuk. Gelukkig kan dit tegenwoordig via een slimme externe optie. Zonder de software in de computer zelf aan te passen.

Golf 8 1.5 eTSi 130 pk

De Golf 8 1.5 eTSi 130 PK is een speciale eco uitvoering van de 130 PK motor. Door slimme aerodynamische modificatie en een aanpassing in de lengte van de versnellingen verbruikt deze versie minder benzine dan de standaard 130 PK versie.

Leaseauto en chiptuning Golf 8

Er zijn stiekem veel leaserijders die hun Golf 8 graag met wat meer vermogen uitrusten. Heden ten dage zijn door het downsizen de motoren ook niet meer heel groot en voor wat vlottere rijprestaties is tuning dan erg plezierig. De montage kan simpel en snel dankzij de originele Vag stekkers die bij onze externe tuning systemen worden gebruikt. Wel zo gemakkelijk.

Montage tuning Golf 8

De kwaliteit van onze tuning staat natuurlijk altijd bij ons voor op. Maar de meeste van onze klanten vinden het ook erg prettig als de montage en demontage ook makkelijk en snel kan. Voor iedere motor maken wij de kabelboom exact op maat en zo vergt het monteren weinig tijd. Voor de VAG 1.5 TSi motor hebben wij zelfs 2 opties afhankelijk van de behoefte van de klant zelf.

Fabrieksgarantie en Golf 8 chippen

Van Pon de importeur van Volkswagen in Nederland mogen officieel de Volkswagen motoren niet voorzien worden van Golf 8 tuning. Aan de ene kan wel logisch want een zwaarder motor levert de importeur meer geld op. Maar als je dan weer hoort dat het wel mag als het via ABT tuning zelf gebeurd dan krijg je daar een raar gevoel bij. Blijkbaar kunnen de motoren dus best wel meer vermogen aan en dat is ook de ervaring die wij hebben.

Rijervaring chiptuning Golf 8 1.0 TSi 110 PK

Rijervaring chiptuning Golf 8 1.5 eTSi 130 PK

Rijervaring chiptuning Golf 8 1.5 eTSi 150 PK

Rijervaringen chiptuning Golf 8 2.0 GTi 245 PK