Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Volkswagen Golf 8 2.0 TSi 245 PK GTi 2020 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 245 265 280 300
Koppel 370 400 425 450
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 245 PK
Koppel: 370 NM

Basic

20 PK 265 PK
30 NM 400 NM

Sport-S

35 PK 280 PK
55 NM 425 NM

Vip-R

55 PK 300 PK
80 NM 450 NM

Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 3 minuten

Binnen 3 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen Golf 8. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen Golf 8

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Bekijk alle Volkswagen rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Gespecialiseerd in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de originele ECU
  • Leverancier voor officiële merkdealers
  • 3 jaar productgarantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Golf 8 2.0 TSi 245 PK GTi naar 300 PK

VW Golf 8 GTi chiptuning

Geef jouw Golf 8 GTi meer Power met Golf 8 GTi tuning 245 PK. De 2.0 Tsi motor die in de Golf 8 GTi ligt is een prachtige motor om te tunen. Wil jij ook het optimale resultaat voor jouw GTi motor dan helpen wij jou als Volkswagen tuning specialist natuurlijk graag.

300 PK en 450 NM koppel rijdt natuurlijk een stuk leuker. Ook de nul naar 100 acceleratie gaat met chiptuning Golf 8 Gti 245 PK een stuk rapper.

De eerste rijervaringen foto’s na chiptuning Golf 8 GTi 245 PK

Volkswagen – Golf 8 GTi chiptuning rijervaringen – Ventura Tuning

Wat doen wij precies bij jouw Golf 8 GTi om het motorvermogen te verhogen ?

Bij de nieuwe Golf 8 GTi is het niet meer mogelijk om de software in de computer van de auto zelf rechtstreeks aan te passen. Deze computer is door VW zeer goed beveiligd. Daarom wordt onze geavanceerde externe 3D ECU dmv 8 originele VAG stekkers aan het motormanagement geplaatst. In deze computer plaatsen wij keurig de tuning software voor jouw motor. Deze kunnen wij compleet op maat op jouw wensen afstellen.

Chiptuning netjes op maat afstellen op jouw motor als extra optie.

Omdat Golf 8 GTi rijders vaak echte autoliefhebbers zijn bieden wij als extra optie om de chiptuning volledig op maat op jouw Golf 8 GTi af te stellen. Geen auto motor is gelijk en als je de motor keurig op maat afstelt dan kan je daar in het tuning programma rekening mee houden. Omdat wij net als jou echte liefhebbers zijn bieden wij deze optie aan om zo het aller fijnste resultaat te krijgen. Getuned wordt het echt een Wolf(s) Burg in schaapskleren.

Wil jij weten wat wij voor jouw mooie Golf 8 GTi kunnen betekenen ? Neem dan even geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou natuurlijk graag. info@venturatuning.nl

Chitptuning Volkswagen Golf 8 1.5 eTSi 150 PKChiptuning Volkswagen Polo AW 1.0 TSi 95 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTi 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTi 245 PK