Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Wat zijn de kosten van chiptuning

Home » FAQs » Chiptuning » Wat zijn de kosten van chiptuning

Wat zijn de kosten van Chiptuning

Wat zijn de kosten van chiptuning vragen klanten ons dagelijks. Afhankelijk van de verschillende uitvoeringen Basic, Sport-S of Vip-R waaruit je kan kiezen beginnen de prijzen vanaf 395 e. Wij leveren kwaliteit en gaan niet mee in de strijd voor de laagste prijs. Als chiptuning specialist vergen onze ontwikkelingen veel tijd. Maar dat investeren wij graag voor een perfect eindresultaat voor de klant! Voor Top modellen van de BMW M-Divisie en Mercedes AMG modellen kunt je online bij ons de prijzen opvragen. De prijs van onze hoogwaardige chiptuning is dus afhankelijk van jouw wensen en het type motor wat je hebt. Svp stuur even een e-mailtje naar: info@venturatuning.nl en jij ontvangt keurig de juiste prijsopgave van voor jouw auto.

De kosten voor het chiptunen van een leaseauto

Leaseauto chiptuning is zeer populair. Vaak willen leaserijders een zo laag mogelijke prijs voor het tunen van hun auto en zo veel mogelijk PK’s. Maar is dat wel verstandig? Kunt u niet beter een goede tuning kiezen die veilig is ontwikkeld? Een automotor is een duur ding. Als tuningfabrikant besteden wij zeer veel aandacht aan de kwaliteit van onze chiptuning en dat zien wij terug in de tevredenheid van onze klanten.

OBD tuning is de goedkoopste manier van tunen, of toch niet?

Obd tuning is zeer goedkoop. De tuner verwisselt even snel het filetje en klaar. U rekent 350 euro af en kunt weer rijden. Maar is dit wel zo slim? Bij een garagebezoek zien ze gelijk dat u de software hebt aangepast en dat wordt door de garage vaak niet op prijs gesteld. Een externe ecu tuning kost wat meer maar kunt u zelf simpel en snel verwijderen voor een garagebezoek. Steeds meer mensen kiezen voor een externe ecu ?  Na dat je terug bent van de garage plug je zelf de chip heel simpel weer in. Zo gemakkelijk gaat dit echt, en niet iedereen hoeft te weten dat jij jouw auto tunet.

Online zie je tuning voor 300 euro? en AC  Schnitzer kost 3000 e wat is het verschil?

Het spreekwoord goedkoop is duurkoop is bij chiptuning ook keihard de werkelijkheid. Kwaliteit heeft een prijs, dat was vroeger zo en dat zal altijd zo blijven! Om een goed chiptuningprogramma te maken heb je een testauto nodig en als BMW chiptuning specialist investeren wij veel tijd in de software. Niet even een uurtje een auto op de testbank zetten, snel wat kenvelden aanpassen en klaar. Wij testen onze programma’s in alle versnellingen en onder vele verschillende omstandigheden. Zo krijg je een Super soepel rijdende auto die na het overschakelen heel mooi weer oppakt. Wees daarom wijs en kies niet voor een lage prijs. Juist duurtesten zijn zo waardevol om de details te perfectioneren. En bij een goed ontwikkeld tuning programma heb je een veel beter brandstofverbruik en zo verdien je de aanschafprijs weer terug.

De kosten van chiptuning hebben een grote invloed op het Brandstofverbruik

Bij een duurder chiptuning programma wordt veel tijd besteed aan de perfecte vermogensopbouw. Maar daarnaast ook aan het brandstofverbruik. Bij een mooi efficiënt tuning programma kan je een prachtige brandstofbesparing realiseren. Zo wordt een wat duurdere tuning bij de aanschaf een veel goedkopere tuning tijdens het gebruik. Wees wijs kwaliteit heeft z’n prijs.

Categorie: Chiptuning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9.5 GEBASSEERD OP 1380 RIJERVARINGEN
Uitstekend 94%
Goed 6%
Voldoende 0%
Matig 0%
Slecht 0%

Ventura Tuning is een professionele chiptuning fabrikant.

 

Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in het chiptunen van de Moderne motoren van BMW, Mini, Mercedes, Renault, Volkswagen, Kia, Hyundai

Chiptuning BMW X3 Xdrive 2.0i 184 PK B48Chiptuning BMW X5 xDrive 45E 394 PKChiptuning Mercedes C180 CGi 170 PK W206Chiptuning Cupra Formentor 1.4 TSi eHybrid 204 PK