Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Leaseauto chiptuning

Home » FAQs » Chiptuning » Leaseauto chiptuning

Waarom is Externe tuning de Beste keuze voor leaseauto’ s ?

 

geavanceerde externe ecu, voor meer vermogen

De drie Grote Pluspunten van Externe auto chiptuning.

1   Via externe tuning je leaseauto chippen dan wordt de software zelf niet in de computer van je auto aangepast. dit ivm (detectie door de garage).

 

2   Bij een externe tuning kan jouw dealer gewoon de software in de computer van je auto blijven updaten, (zonder risico op tuning verlies).

 

3   Je kan zelf simpel en snel je auto weer origineel maken. Als je even naar de garage moet voor bijv. een onderhoudsbeurt. Je hoeft dus niet eerst terug naar de firma die de chiptuning voor jou heeft uitgevoerd. Wel zo prettig idee.

 

Waarom geen OBD tuning nemen !

OBD tuning (Software-tuning in de autocomputer zelf) ziet de Garage 100% direct ) dat is geen verstandige optie. Daarom kiest 95%  van de leaserijders inmiddels voor Externe Chiptuning die simpel en snel veilig onder de motorkap geplaatst kan worden. En net zo snel en gemakkelijk weer verwijderd kan worden als je even naar de garage moet. let op: Externe chiptuning is heel wat anders dan een  Powerbox !!!  Je wilt immers graag veilig veel plezier en gemak hebben van het chippen van je leaseauto.

 

Een Powerbox is voor een Moderne automotor geen optie !

 

Leasemaatschappij

Wij merken dat als een bedrijf 25 auto’s wil leasen en in de onderhandeling vooraf aan de leasemaatschappij aangeeft dat ze de auto’s getuned willen hebben, dit vaak wel kan. Als de lease deal al rond is en de individuele leaserijder vraagt aan zijn leasemaatschappij of zijn of haar auto getuned mag worden dan is het plotseling niet meer mogelijk. Het lijkt dus sterk af te hangen van het belang dat de leasemaatschappij heeft om de klant binnen te halen. Op tijd overleggen dan is er dus bij een serieus aantal leasemaatschappijen wel de mogelijkheid tot tunen van je leaseauto. Mits dit door een Professioneel chiptuning bedrijf wordt uitgevoerd.

 

Geen Risico op verlies van chiptuning software  tijdens een garage update – Perfect resultaat –  Veroorzaakt Geen storingen – Als u uw auto weg doet kunt u de tuning meenemen.  Wisselt u van lease-auto dan bent u Flexibel.

Categorie: Chiptuning

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9.5 GEBASSEERD OP 1279 RIJERVARINGEN
Uitstekend 94%
Goed 6%
Voldoende 0%
Matig 0%
Slecht 0%

Ventura Tuning is een professionele chiptuning fabrikant.

 

Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in het chiptunen van de Moderne motoren van BMW, Mini, Mercedes, Renault, Volkswagen, Kia, Hyundai

Chiptuning Kia Proceed 1.4 T-GDi 140 PKChiptuning BMW 530E 292 PK G30-G31Chiptuning Renault 1.3 TCe 140 PKChiptuning BMW X4 2.0i 184 PK G02