Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Leaseauto chiptuning

Home » FAQs » Chiptuning » Leaseauto chiptuning

Leaseauto chiptuning, waarom is een Externe ECU de Beste Optie?

 

geavanceerde externe ecu, voor meer vermogen

Drie Voordelen van Externe leaseauto chiptuning.

1   Hoe gaat leaseauto chiptuning? Via externe tuning je leaseauto chippen, zo wordt de software in de computer zelf van je auto niet aangepast. Dit voorkomt dat de garage vreemde software ziet.

 

2   Bij een externe tuning kan jouw dealer gewoon veilig de computer van je auto blijven updaten. Geen kans op verlies van tuning.  Lease auto chippen kan, als je het op een goede manier doet.

 

3   Je kan zelf simpel en snel je auto weer origineel maken. Als je even naar de garage moet voor een onderhoudsbeurt. Je hoeft dus niet eerst terug naar de firma die de chiptuning voor jou heeft uitgevoerd. Wel zo fijn, als chiptuningspecialist hebben wij aan alles gedacht.

 

Waarom geen OBD tuning voor chiptuning van je Leaseauto?

OBD tuning (Software-Matige tuning in de autocomputer) ziet de Garage 100% direct ). Dat is geen verstandige keuze. Daarom kiest 95%  van de leaserijders inmiddels voor om Extern hun leaseauto te chippen. Tuning die simpel en snel veilig onder de motorkap geplaatst kan worden. En net zo snel en gemakkelijk weer verwijderd kan worden als je even naar de garage wilt.

Let op: Een Externe ECU is heel wat anders dan een  Powerbox !!!  Je wilt immers wel graag veilig plezier beleven aan het chippen van je leaseauto.

(Een Powerbox is meer voor oude auto’s (periode 1998 tm 2010).

 

Een Powerbox is voor een Moderne automotor geen optie !

 

Hoe denken Leasemaatschappijen over  Leaseauto chiptuning

Wij merken dat als een bedrijf 25 auto’s wil leasen en in de onderhandeling voorafgaand aan de leasemaatschappij aangeeft dat ze de auto’s getuned willen hebben, dit vaak wel kan. Als de lease deal al rond is en de individuele leaserijder vraagt aan zijn leasemaatschappij of zijn of haar auto getuned mag worden dan is het plotseling niet meer mogelijk. Het lijkt dus sterk af te hangen van het belang dat de leasemaatschappij heeft om de klant binnen te halen. Op tijd overleggen dan is er dus bij een serieus aantal leasemaatschappijen wel de mogelijkheid tot tunen van je leaseauto. Mits dit door een Professioneel chiptuning bedrijf wordt uitgevoerd. Vaak zijn deze bedrijven echt gespecialiseerd in het tunen van een paar merken.

Onderhoud leaseauto

Als BMW chiptuningspecialist raden wij voor een getunede leaseauto aan om het onderhoud van de motor vaker te doen. Ververs de motorolie en het oliefilter om de 15.000 kilometer i.p.v. om de 30.000 km. En zorg ook dat op tijd het luchtfilter verschoond wordt. Zo hou je de motor in conditie en kan je veel plezier aan je tuning beleven. Een getunede motor wordt iets zwaarder belast en moet daarom iets meer onderhoud hebben.

 

Geen Risico op verlies van chiptuning software  tijdens een garage update – Perfect resultaat –  Veroorzaakt geen storingen – Als u uw auto weg doet kunt u de tuning meenemen.  Wisselt u van lease-auto dan bent u Flexibel.

Categorie: Chiptuning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9.5 GEBASSEERD OP 1397 RIJERVARINGEN
Uitstekend 94%
Goed 6%
Voldoende 0%
Matig 0%
Slecht 0%

Ventura Tuning is een professionele chiptuning fabrikant.

 

Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in het chiptunen van de Moderne motoren van BMW, Mini, Mercedes, Renault, Volkswagen, Kia, Hyundai

Chiptuning BMW X4 2.0i 184 PK G02Chiptuning BMW 218i Active Tourer 136 PK U06Chiptuning BMW 420i 184 PK G23Chiptuning Skoda Kodiaq 1.5 TSi 150 PK