Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Mercedes-Benz

Chiptuning » Mercedes-benz

Onderstaande links laten u ons totaal aanbod zien van alle chiptuning mogelijkheden voor uw chiptuning Mercedes. Voor ieder type model en motor hebben wij de beste chiptuning oplossing ontwikkeld. Door onze chiptuning specialisatie voor het merk Mercedes besteden onze engineers erg veel tijd om alle uitvoeringen uitgebreid te testen. Wekelijks plaatsen wij hier de updates voor de nieuwste Mercedes modellen zo kunt u simpel uw model en type motor selecteren voor de juiste chiptuning. Constateert u dat uw model of uw motor type er niet tussen staat laat ons dit dan even weten dan nemen wij contact met u op. Dit kan via: info@venturatuning.nl

Chiptuning van jouw Auto zorgt voor

Meer vermogen | Meer trekkracht | Lager brandstofverbruik

Veilig uw Mercedes-Benz professioneel laten Chiptunen?

Chiptuning Mercedes doet u vertrouwd bij Ventura Tuning. Onze kennis van de nieuwste Mercedes motoren heeft voor u vele voordelen. U wilt toch ook de beste Mercedes tuner voor uw dure auto?

De sterke punten van Ventura Tuning en uw voordelen

 • Nieuwe Mercedes motoren met tuning protectie tunen wij ook;
 • 25 jaar ervaring in het chiptunen van Mercedes motoren;
 • Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop;
 • Chip op maat, voor de beste drivability;
 • Tot 12% lager brandstofverbruik.

 25 jaar ervaring in chiptuning Mercedes

Ventura Tuning haalt door haar 25 jaar ervaring het beste resultaat op een veilige manier uit uw Mercedes motor. Uw luxe auto is bij ons nooit een proefkonijn! Via vaste klanten en Mercedes dealers ontvangen wij telkens de nieuwste Mercedes n om de tuning-software te ontwikkelen. Omdat wij naast klanten onze professionele tuning ook aan officiële Mercedes dealers leveren. Onze Mercedes tuning parts worden allemaal in Nederland ontwikkeld en geproduceerd onder de strengste kwaliteitseisen.

Kan mijn nieuwe Mercedes al getuned worden?

Vaak hoort u wij kunnen uw Mercedes nog niet tunen de software is er nog niet. Wij zijn zelf de fabrikant wij maken de software en alles wat daarbij nodig is. Wij leveren een top product waar u het meeste rijplezier aan beleefd.

Wat is het verschil tussen Ventura Tuning en Brabus?

Ventura Tuning ontwikkeld zelf haar externe ECU chiptuning en ook de tuning-software voor de klanten. Brabus heeft een sterk gelijkende tuning computer, alleen Brabus laat deze extern door een ontwerpstudio in Duitsland ontwikkelen. Wel maakt de firma Brabus zelf de software voor hun klanten. Doordat Ventura Tuning de computer en de software zelf maken kunnen wij u onze originele Mercedes tuning voor een veel scherpere prijs leveren.

Mercedes chiptuning stage 1

Bij onze stage 1 chiptuning zit de gemiddelde vermogenswinst op 12 tot 15%, dit is een lichte tuning voor de persoon die net even iets meer vermogen uit zijn of haar Mercedes motor wil hebben. (er hoeven geen hardware matige aanpassingen te worden gedaan aan de motor)

Chiptuning Mercedes stage 2

Stage 2 chiptuning zit de vermogenstoename rond de 20%. Dit is een gemiddelde tuning waarbij trekkracht, snelheid en verbruik gecombineerd zijn. Fijner rijden maar niet het maximale willen.

Mercedes chiptuning stage 3

Stage 3 chiptuning is + gemiddeld 25 a 30% vermogenstoename. Dit is voor de sportieve rijder die graag snel rijdt en veel power ter beschikking heeft.

Waarom chiptuning Mercedes bij Ventura Tuning uitvoeren?

 • Het beste resultaat;
 • Geen risico op software verlies tijdens een update;
 • Uw garage kan veilig uw Mercedes blijven updaten;
 • U kunt zelf de tuning gemakkelijk uitschakelen;
 • 3 jaar productie op de door ons geplaatste externe ECU;
 • Professionals met verstand van zaken die over de juiste apparatuur beschikken om aan de meest moderne Mercedes motoren te werken;
 • Gekwalificeerde vakmensen aanwezig met verstand van de Mercedes-Benz motortechniek.

Weten wat chiptuning Mercedes u biedt?

Ervaar het verschil in rijbeleving tijdens een proefrit. Uw motor wordt veel sneller en pakt gelijk van onderuit veel beter op. Inhalen en invoegen gaat veel gemakkelijker wat het rijden veel leuker maakt. Rijplezier dat is waar het bij een chiptuning van een Mercedes bij Ventura Tuning om gaat. In combinatie met een mooi brandstofverbruik zodat u heerlijk kunt genieten van uw mooie Mercedes. Naast wat wij de tuning doen voor Mercedes, kunt u bij ons ook terecht voor chiptuning BMW.