Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Golf 8

Chiptuning » Volkswagen » Golf-8

Het chiptunen van uw Volkswagen Golf 8 geeft u meer acceleratie, pit en souplesse in uw Volkswagen. U kunt uitgaan van duurzame, betrouwbare en veilige chiptuning van uw Volkswagen Golf 8 bij Ventura Tuning

Chiptuning van jouw Auto zorgt voor

Meer vermogen | Meer trekkracht | Lager brandstofverbruik

Volkswagen Golf 8 Chiptuning

Introductie Golf 8

In 2018 werd de prachtige geheel nieuwe Golf 8 in Nederland geïntroduceerd. De Golf 7 was een doorontwikkeling op basis van de Golf 6 maar de Golf 8 is echt een compleet nieuw model. Natuurlijk wel met de herkenbare Golf looks. Prachtige koplampen en een compleet vernieuwd lijnenspel laten toch weer een frisse nieuwe Golf 8 zien. Natuurlijk hebben wij voor de nieuwe Golf ook weer chiptuning Golf 8 ontwikkeld.

Afwerking van de Golf 8

De nieuwe Golf 8 is qua interieur en materiaal keuze weer een stuk hoger gepositioneerd dan de Golf 7. Een schitterend dashboard met een hyper moderne digitale teller weergave met Navi weergave en een apart groot navigatiescherm in het midden van het dashboard gepositioneerd. Dit geheel brengt de Golf 8 echt weer naar een top niveau.

Leaseauto en chiptuning Golf 8

Er zijn stiekem veel leaserijders die hun Golf 8 graag met wat meer vermogen uitrusten. Heden ten dage zijn door het downsizen de motoren ook niet meer heel groot en voor wat vlottere rijprestaties is tuning dan erg plezierig. De montage kan simpel en snel dankzij de originele Vag stekkers die bij onze externe tuning systemen worden gebruikt. Wel zo gemakkelijk.

Montage tuning Golf 8

De kwaliteit van onze tuning staat natuurlijk altijd bij ons voor op. Maar de meeste van onze klanten vinden het ook erg prettig als de montage en demontage ook makkelijk en snel kan. Voor iedere motor maken wij de kabelboom exact op maat en zo vergt het monteren weinig tijd. Voor de VAG 1.5 TSi motor hebben wij zelfs 2 opties afhankelijk van de behoefte van de klant zelf.

Fabrieksgarantie en Golf 8 chippen

Van Pon de importeur van Volkswagen in Nederland mogen officieel de Volkswagen motoren niet voorzien worden van Golf 8 tuning. Aan de ene kan wel logisch want een zwaarder motor levert de importeur meer geld op. Maar als je dan weer hoort dat het wel mag als het via ABT tuning zelf gebeurd dan krijg je daar een raar gevoel bij. Blijkbaar kunnen de motoren dus best wel meer vermogen aan en dat is ook de ervaring die wij hebben.