Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 1.5 272 PK eHybride 2020 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 272 294 305 315
Koppel 350 386 403 420
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 272 PK
Koppel: 350 NM

Basic

22 PK 294 PK
36 NM 386 NM

Sport-S

33 PK 305 PK
53 NM 403 NM

Vip-R

43 PK 315 PK
70 NM 420 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen Golf 8. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen Golf 8

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Volkswagen Golf 8 rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 272 PK 1.5 TSi eHybride naar 315 PK

Kan Mijn Golf 8 GTE 272 PK 1.5 TSi hybride al gechipt worden ?    Ja dit kan

Chiptuning Golf 8 GTE 1.5 TSi 272 PK is een populaire methode om meer Vermogen uit jouw VW motor te halen. Volkswagen heeft in de Golf 8 de nieuwe 1.5 eHybride-motor geplaatst die ook al in de Passat ligt. Hoe werkt chiptuning Volkswagen Golf 8  voor deze hybride-motor?  En wat zijn de verbeteringen met chiptuning Golf 8.5 na tuning.

Nieuwe 1.5 TSi Hybride motor voor de Golf 8 GTe 272 PK

De motor van de Volkswagen Golf 8 GTE 1.5 eHybride is een hybride aandrijving waar de benzinemotor flink ondersteund wordt door een elektromotor nauw. De Golf GTE kan 100 KM elektrisch rijden daarna komt de benzinemotor in actie wanneer er meer kilometers afgelegd moeten worden. De benzinemotor is gekoppeld aan een DSG-bak die soepel schakelt en zorgt voor fijne rijeigenschappen. Met Golf 8 GTE tuning neemt de Power enorm toe. Onze golf 8 GTE stage 1 chip is zeer populair door de uitstekende prestaties.

Prestaties Golf 8 1.5 GTE 272 PK na chiptuning

Met Golf 8 GTE chiptuning kan het vermogen van de vernieuwde Golf 8 motor flink worden verhoogd. Dit gebeurd door onze super chip te plaatsen. Dit leidt tot meer power en betere prestaties. Waardoor de acceleratie van nul naar honderd 1,5 seconde sneller kan. Voor de VW Golf 8 kan met Volkswagen chiptuning het vermogen verhoogd worden tot 315 pk. Het gebruik van goede 98+ benzine met een hoog octaan getal of Aral 102 zorgt voor de meeste PK’s. De Golf 8 wordt na de facelift ook vaak Golf 8.5 genoemd. En ook voor de nieuwe motoren in de Golf 8.5 hebben wij chiptuning beschikbaar.

Zijn er risico’s aan Golf 8  GTE chippen?

Het is echter belangrijk voor u als Golf 8 rijder om te weten dat Golf 8 GTE chiptuning de benzinemotor zwaarder belast. Door de aanpassingen krijgt de motor meer vermogen en koppel. Hierdoor kan de motor bij verkeerd of te weinig onderhoud harder slijten. Tevens wordt de DSG-bak en de aandrijfassen van uw Golf GTE zwaarder belast. Ons advies is daarom ook altijd om voor een tuner te kiezen die gespecialiseerd is in de VW GTE motoren tunen. Zodat jij met een vertrouwd gevoel de weg op kan.

Kans op garantiebeperking door chippen

Een ander belangrijk punt om op te letten is dat tunen kan leiden tot garantie beperking op de auto. Als er iets mis gaat met de motor of de DSG-bak en de dealer ontdekt dat er tuning is geplaatst kan de garantie beperkt worden. Het is daarom belangrijk om dit te weten voordat je Golf 8 GTE 272 PK laat chippen.

De voordelen van tuning

Als de chiptuning Golf 8 GTE stage 2 goed uitgevoerd wordt, zorgt het voor een enorme verbetering. De prestaties van de Volkswagen Golf 8 GTE 1.5 eHybride motor na tuning zijn erg leuk. De acceleratie van 0 naar 100 km/u kan worden verbeterd van 6,4 seconden naar ongeveer 4,9 seconden, wat indrukwekkend is en erg leuk om snelle Cupra’s en GTi rijders te plagen op de weg.

Laat uw Golf tunen door een ervaren VW tuner

Als u besluit om uw Volkswagen Golf 8 GTE 1.5 eHybride te laten chiptunen, is het belangrijk om over te laten aan een ervaren tuner met veel ervaring. Zorg er ook voor dat u overleg pleegt met de dealer over de garantie en de eventuele risico’s voordat u uw Golf GTE laat chippen.

Chiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PK