Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Golf 7 1.4 TSi GTE 204 PK 2012 -> 2020

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 204 220 235 250
Koppel 350 375 400 420
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 204 PK
Koppel: 350 NM

Basic

16 PK 220 PK
25 NM 375 NM

Sport-S

31 PK 235 PK
50 NM 400 NM

Vip-R

46 PK 250 PK
70 NM 420 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen Golf 7. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen Golf 7

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Volkswagen Golf 7 rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Golf 7 1.4 TSi GTE 204 PK naar 250 PK

Resultaat Chiptuning Golf 7 GTE  204 PK + 35 PK + 60 NM

Origineel af fabriek heeft de Golf 7 GTE een 1.4 liter TSi motor met 150 PK en 250 NM koppel. Daarnaast is er een 102 PK elektromotor en dit levert een gecombineerd vermogen van 204 PK en 350 NM op. Vermogens toename + 35 PK + 60 NM gecombineerd vermogen wordt dan 235 PK en 400 NM, met Chiptuning Golf 7 GTE heeft u 7 % bijtelling en de specificaties van een GTi edition, wie wil dit nou niet ?

Ventura Chiptuning Golf 7 GTE  in combinatie met Lease auto

Als u uw Golf 7 GTE geleased heeft wilt u natuurlijk ook graag de prestaties van een GTi, maar u wilt geen gedoe met uw leasemaatschappij, dat begrijpen wij bij Ventura Tuning volledig. U kunt onze tuning dan ook zelf simpel en snel binnen 4 minuten uit uw Golf GTE verwijderen zo merkt uw leasemaatschappij en dealer niet dat uw Golf GTE is getuned en kunt u dagelijks genieten van het extra vermogen, 230 Pk uit een 1.4 TSi is natuurlijk wel heel lekker. Chiptuning Golf 7 GTE heeft uw Golf wel echt vleugels.

Montage Ventura Chiptuning Golf 7 GTE

Daar onze klanten kiezen voor comfort en kwaliteit hebben wij de kabelboom van de geavanceerde externe ecu voorzien van de officiële stekkers van Volkswagen, zo kunt u zeer eenvoudig snel de tuning plaatsen en net zo snel en gemakkelijk de tuning weer verwijderen.De kabelboom is exact op maat voor uw Golf 7 GTE en dankzij de teflon coating maximaal beschermt, wij verlenen 3 jaar productgarantie op onze externe ecu en de bijbehorende kabelboom.

Ventura Chiptuning Golf 7 GTE 204 PK  i.c.m. 6 traps DSG

Standaard is de Golf GTE uitgerust met een 6 traps automaat, dit geeft uw Golf GTE natuurlijk zeer veel comfort en sportiviteit. Met chiptuning Golf GTE Blijft uw DSG gewoon netjes schakelen. Het extra koppel geeft onze geavanceerde tuning netjes elektronisch gedoseerd vrij. U merkt daar zelf niets van maar uw DSG bak krijgt niet in één klap het koppel voor zijn kiezen wat wel zo prettig is. De 6 traps DSG bak gaat al een tijdje mee en is zeer betrouwbaar gebleken. Chiptuning Golf 7 is dus prima te combineren met een 6 traps DSG automaat.

Fabrieksgarantie i.c.m. Chiptuning Golf 7 GTE

Officieel verleend de importeur Pon geen garantie als uw Uw Golf 7 GTE heeft getuned. Gezien de ervaring met chiptuning en de 1.4 TSi motor kan deze mooie motor best wel wat extra vermogen aan. Als u voordat u naar uw Volkswagen dealer gaat even snel de tuning uit uw Golf GTE haald dan zien wij niet in waarom uw dealer moeilijk zou doen over garantie. mede dankzij de electromotor heeft de benzine motor het bij acellereren een stuk makkelijker, en wij geven alleen uw benzine motor meer vermogen en koppel.

Chiptuning Golf 7 GTE 204 PKChiptuning Nieuwe Volkswagen Golf 7 1.0 TSI 110 PKChiptuning Golf 7 GTE 204 PKChiptuning Volkswagen Golf 7 1.2 TSI 105 PK