Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen T-Roc

Chiptuning » Volkswagen » T-roc

Het chiptunen van uw Volkswagen T-Roc geeft u meer acceleratie, pit en souplesse in uw Volkswagen. U kunt uitgaan van duurzame, betrouwbare en veilige chiptuning van uw Volkswagen T-Roc bij Ventura Tuning

Chiptuning van jouw Auto zorgt voor

Meer vermogen | Meer trekkracht | Lager brandstofverbruik

Volkswagen T-Roc Chiptuning

Bent u de Trotse bezitter van een mooie Volkswagen T-Roc ? Dan heeft u een prachtige auto op de oprit staan. In Nederland zijn de 1.0 TSi  met 115 PK en de 1.5 TSi met 150 PK de meest populaire uitvoeringen. Wilt u wat meer  vermogen dan biedt VW de T-Roc ook met de 2.0 TSi motor aan en deze levert 190 PK.  Inmiddels is de T-Roc met de 1.0 TSi motor met 110 PK ook een veel gekozen uitvoering.

Rijervaring chiptuning Volkswagen T-Roc 1.0 TSi 115 PK

Op de bovenstaande link kunt u de rijervaringen vinden van andere T-Roc rijders die ook de 1.0 TSi 115 PK motor hebben. Wij hebben de foto’s van de getunede auto’s geplaatst, en sommige klanten hebben hun ervaring ook met ons gedeeld.

Rijervaring chiptuning Volkswagen T-Roc 1.5 TSi 150 PK

Op de bovenstaande linkt ziet u de rijervaringen van getunede T-Roc 1.5 TSi modellen. De foto’s van deze getunede auto’s hebben wij op onze rijervaring pagina geplaatst en meerdere T-Roc rijders hebben hun ervaringen gedeeld zodat andere T-Roc rijders kunnen lezen hoe de chiptuning hen bevalt.

Rijervaringen chiptuning Volkwagen T-Roc 2.0 TSi 190 PK

Op de pagina hier boven vindt u de rijervaringen van door ons getunede 2.0 TSi 190 PK T-Roc modellen. Wij hebben de foto’s van deze auto’s op deze pagina er bij gezet.