Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Golf 7 (2012 -> 2020)

Chiptuning » Volkswagen » Golf-7 » 2012-2020

Het chiptunen van uw Volkswagen Golf 7 (2012 -> 2020) geeft u meer acceleratie, pit en souplesse in uw Volkswagen. U kunt uitgaan van duurzame, betrouwbare en veilige chiptuning van uw Volkswagen Golf 7 2012 -> 2020 bij Ventura Tuning

Chiptuning van jouw Auto zorgt voor

Meer vermogen | Meer trekkracht | Lager brandstofverbruik

Volkswagen Golf 7 (2012 -> 2020) Chiptuning

Chiptuning Volkswagen Golf 7

Heb jij een mooie Golf 7 en wil jij graag wat meer PK’s en koppel voor jouw TSi of TDi motor ? Dan hebben wij de perfecte oplossing, met chiptuning VW Golf 7 kunnen wij op een veilige manier ook jouw VAG motor sneller maken. Fijner rijden, sneller optrekken en gewoon een veel snellere auto dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Chiptuning VW Golf 7

Lease jij jouw mooie Golf 7 en vindt jij ook dat de motor wel een Power update kan gebruiken ? Let dan op, OBD tuning is achterhaald dat ziet de dealer gelijk als jouw Golf aan de testkast wordt gehangen. Daarom hebben wij net als ABT speciaal een geavanceerde Externe ECU ontwikkeld. Hierin staat veilig de chiptuning software die snel en gemakkelijk aan de computer van jouw Golf kan worden verbonden, echt ideaal !

Chiptuning Golf 7

Wij bieden 2 soorten montage voor de chiptuning van jouw Golf. 1 Via een kabelboom met 8+2 stekkers die aan de originele sensor stekkers van de motor wordt aangesloten. Optie 2 is een het Originele Volkswagen easy connect stekker systeem waarmee de chip  rechtstreeks op de ecu kan worden aangesloten, ideaal door de zeer korte montage tijd. Wat ideaal is als je de chiptuning snel weer even tijdelijk wilt verwijderen.

Fabrieksgarantie en tuning VW Golf 7

Pon de importeur van Volkswagen geeft officieel geen toestemming om jouw mooie Golf 7 te chiptunen. Het grappige is dat ABT de tuner van Volkswagen zelf het wel mag, daaruit blijkt dat de motoren dus wel geschikt zijn om meer PK’s te leveren. Met chiptuning Volkswagen Golf 7 rijdt uw auto gewoon een stuk fijner en daar geniet jij zelf iedere dag van.