Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Golf 7 1.6 TDi CR 105 PK 2012 -> 2020

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 105 118 127 136
Koppel 250 270 290 310
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 105 PK
Koppel: 250 NM

Basic

13 PK 118 PK
20 NM 270 NM

Sport-S

22 PK 127 PK
40 NM 290 NM

Vip-R

31 PK 136 PK
60 NM 310 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen Golf 7. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen Golf 7

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Volkswagen Golf 7 rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Golf 7 1.6 TDi CR 105 PK naar 136 PK

Chiptuning Golf 7 1.6 TDI 105 PK 250 NM > Resultaat 128 PK en 300 NM <

In 2012 is het dan zo ver de opvolger van de trouwe Volkswagen Golf 6 ziet dan het levenslicht en hoe kan het dan ook na de jarenlange traditie van Volkswagen dat dit de Golf 7 wordt.Ook de Golf 7 krijgt de mooie 1.6 TDI commonrail diesel motor maar die is in de Golf 7 al wel voorzien van een aantal verbeteringen milieutechnisch t.o.v. de Golf 6 1.6 TDi. Met de Golf 7 1.6 TDI kan Volkswagen de concurrentie met Opel Ford en Hyundai weer aan, merken die qua ontwikkeling ook zeker niet stil zitten.De Golf 7 1.6 TDi heeft een beduidend lager brandstofverbruik dan de Golf 6 , dit komt door verbeteringen in de techniek maar de Golf 7 1.6 TDi is ook door het gebruik van meer aluminium en kunststof een stuk lichter geworden,en dat dat scheelt blijkt uit de sterk verbeterde verbruikcijfers.

Eigenschappen van de nieuwe 1.6 TDI motor met 105 Pk in de Golf 7

De Volkswagen Golf 7 1.6 TDI motor is nog soepeler dan de vorige generatie 1.6 TDi motoren. Tevens is het brandstofverbruik verbeterd. Wel een klein minpuntje is dat de 1.6 TDI in de Golf 7 standaard nog steeds gekoppelt is aan een 5 bak. Dit had echt beter een 6 bak kunnen zijn want in bepaalde toerentalgebieden zit ook de nieuwe 1.6 TDI commonrail motor van de Golf 7 gauw buiten zijn af fabriek koppelbereik en gebeurd er vrijwel niets als er gas wordt gegeven. De 7 steps DSG bak (dry) is een mooiere transmisie voor deze Golf 7 1.6 TDI motor en deze motor is zeer goed te combineren met chiptuning Golf 7.Waarschijnlijk komt Volkswagen zelfs binnen nie al te lange tijd met de nieuwe 8 steps DSG !

Chiptuning Volkswagen Golf 7 1.6 TDI biedt u de mogenlijkheid om echt uw brandstofverbruik tot 13 % te doen dalen.

Zodra de nieuwe Golf 7 1.6 TDI motor met 105 PK op de markt kwam kregen wij gelijk de vraag van Golf 7 rijders of ook deze motor nou nog zuiniger gemaakt kan worden? Ja, door optimalisatie van de dieselinspuiting en een vroegere opbouw van de turbodruk kunt u circa 400 toeren eerder schakelen. Doordat uw Golf 7 1.6 TDI motor een hoger koppel krijgt bij een lager toerental hoeft de motor dus minder toeren te maken. Dit verhoogt het rendement. Indien gewenst heeft u altijd vermogen over om even soepel en snel in te kunnen halen of tijdens het vlot invoegen op de snelweg. De motor rijdt ook nog fijner en u kunt na tuning zeer schakellui rijden. Mocht u liever sportief willen rijden dan is dit uiteraard met het extra verkregen vermogen ook zeker mogelijk wanneer u dat wenst. De sportiviteit mag immers in zo’n mooie 1.6 TDI Golf 7 motor gewoon niet ontbreken.

Montage Chiptuning Volkswagen Golf 7 1.6 TDI 105 PK 250 NM

De tuning wordt aangesloten door middel van 8 originele Volkswagen stekkers onder de kap van uw Golf 7 1.6 TDI. Geen knippen of solderen en
de originele data in de computer van uw Golf 7 1.6 TDI blijft origineel. Dat vindt uw Volkswagen dealer wel zo prettig (software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden). De Ventura Tuning past meerdere data van uw motor aan: 1 de dieselcurve van de drukopbouw,
2 de turbodruk en 3 inactief de injector inspuitduur. U of uw garage kan ten allertijde onze tuning snel en simpel uitschakelen ook zonder demontage van de tuning. Het monteren of demonteren van de tuning voor uw Volkswagen Golf 7 1.6 TDI is in maximaal 2 minuten gebeurd. Dit maakt de chiptuning van Ventura Tuning ook ideaal voor leaserijders.

Garantie Chiptuning Golf 7 1.6 TDI.

Standaard mag van Pon, de importeur van de Volkswagen Golf 7 1.6 TDI, niet getuned worden tenzij het via ABT gebeurd. Die levert voor de Volkswagen Golf 7 1.6 TDI nog geen chiptuning. Ventura Tuning levert haar tuning ook rechtstreeks aan officiële Volkswagen dealers. Wij zijn daar zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura chiptuning module. Wilt u meer dan hebben wij de mogelijkheid om via een verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze tuning geen motor en/of aandrijflijn garantie in. Montage kosten komen soms over de kostprijs voor de tuning heen.

Het bijverzekeren van de motorgarantie is via ons niet duur daar de verzekeringsmaatschappij een zeer goed vertrouwen heeft in ons product
gezien onze uiterst minimale schades de afgelopen 8 jaar.

Rijervaringen Chiptuning Golf 7 1.6 TDI.

Wij hebben inmiddels al twee van deze nieuwe 1.6 TDi motoren in Duitsland mogen testen, uiteraard is dit een Privilege waar wij zeer zuinig op zijn. Rijervaringen na tuning zullen er pas in 2012 zijn wanneer de Golf 7 1.6 TDi echt verkocht gaat worden.

Chiptuning Golf 7 1.6 TDI 105 PK > Resultaat 130 PK en 300 NM <

Montage gaat Veilig en Snel door middel van 8 originele Volkswagen stekkers.

Chiptuning Golf 7 GTE 204 PKChiptuning Nieuwe Volkswagen Golf 7 1.0 TSI 110 PKChiptuning Golf 7 GTE 204 PKChiptuning Volkswagen Golf 7 1.2 TSI 105 PK