Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Golf 8 2.0 TDi 150 PK 2020 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 150 165 177 190
Koppel 360 380 400 420
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 150 PK
Koppel: 360 NM

Basic

15 PK 165 PK
20 NM 380 NM

Sport-S

27 PK 177 PK
40 NM 400 NM

Vip-R

40 PK 190 PK
60 NM 420 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen Golf 8. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen Golf 8

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Volkswagen Golf 8 rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Golf 8 2.0 TDi 150 PK naar 190 PK

Chiptuning Volkswagen Golf 8 is een slimme methode om het vermogen van een auto te verhogen. Het is een proces waarbij de software van de motor wordt aangepast om de prestaties te verbeteren. In het geval van een Volkswagen Golf 8 2.0 TDI met 150 PK kan dit een aa

Resultata chiptunen van de motor

Het chiptunen van de motor van de Volkswagen Golf 8 2.0 TDI met 150 PK kan het vermogen van de motor verhogen naar ongeveer 190 tot 200 PK, afhankelijk van de chip die wordt gebruikt. Dit resulteert in een verbeterde acceleratie en een hogere topsnelheid. Bovendien kan het chippen van de motor van een Volkswagen Golf 8 2.0 TDI met 150 PK leiden tot een betere gasrespons en een soepelere rijervaring.

Voordelen van chiptunen

Een ander voordeel van chiptunen is dat het brandstofverbruik van de auto kan worden verbeterd. Wanneer de motor efficiënter werkt, kan dit resulteren in een lager brandstofverbruik. Dit kan vooral gunstig zijn voor leaserijders, omdat zij vaak veel kilometers afleggen en daarmee kosten kunnen besparen via chiptuning Volkswagen op hun brandstofrekening.

De nadelen van chiptuning

Er zijn echter ook enkele nadelen aan chiptuning van een motor. Een van de belangrijkste nadelen is dat meer koppel kan leiden tot een hogere slijtage van de motor. De hogere prestaties die worden bereikt door het tunen, kunnen de motor meer belasten en daarmee de levensduur van de motor verkorten. Ook kan het chippen leiden tot een hogere uitstoot van schadelijke stoffen zoals CO2, stikstofdioxide en fijnstof. Dit kan vooral nadelig zijn voor het milieu.

Onderhoud van de motor met tuning

Een ander aspect dat in overweging moet worden genomen bij het chiptunen van een Volkswagen Golf 8 2.0 TDI met 150 PK, is het onderhoud van de motor. Door de hogere prestaties kan het nodig zijn om de motor vaker te onderhouden. Regelmatig onderhoud is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de motor goed blijft functioneren en niet voortijdig slijt.

Kan de DSG bak omgaan met meer vermogen?

Als de Volkswagen Golf 8 2.0 TDI met 150 PK een DSG-bak heeft, kan het chiptunen ook invloed hebben op de prestaties van de automatische transmissie. Het is belangrijk om te controleren of de DSG-bak compatibel is met de chip die wordt gebruikt om eventuele problemen te voorkomen.

Samenvatting over chiptuning Golf 8 2.0 TDi 150 PK

Al met al kan het chiptunen van een Volkswagen Golf 8 2.0 TDI met 150 PK voordelen bieden voor leaserijders die op zoek zijn naar meer vermogen en efficiëntie. Het is echter belangrijk om zorgvuldig te overwegen of de voordelen opwegen tegen de mogelijke nadelen en of het chippen past bij de behoeften van de bestuurder.

Chiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 1.0 eTSi 110 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 1.0 TSi 110 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 1.5 TSi 130 PK