Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Golf 8 1.5 eTSi 130 PK 2020 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 130 141 156 170
Koppel 200 220 240 265
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 130 PK
Koppel: 200 NM

Basic

11 PK 141 PK
20 NM 220 NM

Sport-S

26 PK 156 PK
40 NM 240 NM

Vip-R

40 PK 170 PK
65 NM 265 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen Golf 8. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen Golf 8

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Volkswagen Golf 8 rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Golf 8 1.5 eTSi 130 PK naar 170 PK

De Golf 8 1.5 eTSi 130 pk is een populaire leaseauto door de lage emissie uitstoot. De motor van deze auto is soepel, zuinig, snel, en betrouwbaar. Als je dagelijks veel kilometers maakt is wat extra vermogen wel erg prettig en daarvoor hebben wij chiptuning Volkswagen Golf 8 ontwikkeld.

Eigenschappen van de motor

De  1.5 eTsi motor beschikt over een variabele turbo wat zorgt voor een efficiënte verbranding van de benzine. Het optimaal verbranden van de benzine resulteert in een indrukwekkend laag brandstofverbruik. Wat met deze hoge prijzen aan de pomp natuurlijk erg interessant is.

Kan mijn 1.5 eTSi motor met 130 PK ook getuned worden?

De 1.5 eTSI-motor van de Volkswagen Golf 8 is een hybride systeem met een elektromotor en een benzinemotor. Het is al een krachtige motor, maar met chiptuning Volkswagen kan het vermogen en het koppel worden verhoogd, waardoor de acceleratie en de topsnelheid van de auto verbeteren.

Door de software van de motorcomputer aan te passen kan het vermogen van de motor worden verhoogd tot ongeveer 200 pk, wat een flinke verbetering is ten opzichte van de standaard 150 pk. Daarnaast kan het koppel worden verhoogd, waardoor de auto sneller en soepeler optrekt.

Het is belangrijk om te benadrukken dat chiptuning niet zonder risico’s is. Een onervaren tuner kan schade veroorzaken aan de motor en andere onderdelen van de auto. Het is daarom belangrijk om een ervaren tuner te kiezen die de juiste aanpassingen kan doen zonder de betrouwbaarheid van de auto in gevaar te brengen.

Een ander belangrijk punt om op te letten is dat chiptuning kan leiden tot verlies van garantie op de auto. Als er iets mis gaat met de motor of andere onderdelen en de dealer ontdekt dat er chiptuning is gedaan, kan de garantie komen te vervallen. Het is daarom belangrijk om te overleggen met de tuner en de dealer voordat chiptuning wordt overwogen.

Als de chiptuning succesvol is uitgevoerd, kan het zorgen voor een aanzienlijke verbetering van de prestaties van de Volkswagen Golf 8 1.5 eTSI. De acceleratie van 0 naar 100 km/u kan worden verbeterd van ongeveer 8 seconden naar ongeveer 6,5 seconden, wat een opvallende verbetering is.

Al met al is chiptuning een geweldige manier om het maximale uit uw Volkswagen Golf 8 1.5 eTSI te halen. Maar zorg ervoor dat u een betrouwbare en ervaren tuner kiest en overlegt met de dealer over de gevolgen voor de garantie en mogelijke risico’s voordat u besluit om uw auto te laten chiptunen.

Chiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PK