Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Golf 8 1.5 eTSi 204 PK eHybrid PHEV (GTE) 2020 ->

Bekijk alle GTE modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 204 228 240 250
Koppel 350 386 403 420
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 204 PK
Koppel: 350 NM

Basic

24 PK 228 PK
36 NM 386 NM

Sport-S

36 PK 240 PK
53 NM 403 NM

Vip-R

46 PK 250 PK
70 NM 420 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen Golf 8. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen Golf 8

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Volkswagen Golf 8 rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Golf 8 1.5 eTSi 204 PK eHybrid GTE naar 250 PK

Chiptuning Volkswagen Golf 8 1.5 eHybride 204 PK GTE naar 250 PK

Chiptuning is een populaire manier om de prestaties van de motor te verbeteren door de software van de computer aan te passen. Bij chiptuning Volkswagen Golf 8 nemen de prestaties flink toe. Volkswagen levert de Golf 8 GTE ook als 1.5 ehybrid met 272 PK. Maar deze versie is gelijk een stuk duurder.

De specificaties van de Golf 8 1.5 ehybrid zijn 204 pk.

Het vermogen van de lichtere Golf 8 1.5 ehybrid is 204 pk, met een gemiddeld verbruik van ongeveer 1 op 57 km en een elektrische actieradius van maximaal 64 kilometer. Met tuning kunnen de prestaties van je Golf 8 GTE worden verhoogd tot ongeveer 250 pk. Waardoor het sprintvermogen en de totale prestaties van je auto nog veel leuker wordt.

Wat zijn de voordelen van chiptuning Golf 8 GTe 204 PK

De voordelen van tuning Golf 8 GTE is, dat de brandstofmotor veel meer vermogen krijgt waardoor jouw GTE veel sportiever rijdt. Gemakkelijker optrekken en als eerste bij het stoplicht weg. Het leuke is dat je het niet aan de buitenkant van de auto niet ziet. Maar met een getunede Golf 8 GTe kan je vele sportieve auto’s flink plagen.

Hoe kan je het beste het onderhoudt van de motordoen.

Het onderhoud van de auto met chiptuning Volkswagen is redelijk vergelijkbaar met een standaard auto. Ons advies is wel altijd om de olie niet om de 30.000 km te wisselen maar om de 15.000 km. De olie wordt immers zwaarder belast door het hogere vermogen. Heb je een leaseauto, wissel dan zelf om de 15.000 km simpel de olie, je kunt de goede olie bij bedrijven als partpoints kopen samen met een oliefilter. Dit kost je circa 80 euro en de officiële beurt laat  je dan bij 30.000 km door de Volkswagendealer uitvoeren.

Garantie op je Golf 8 GTE 1.5 eHybride

De garantie op Je Golf GTE kan beïnvloed worden door chippen. Omdat de aangepaste software (OBD tuning) gelijk door de Volkswagendealer wordt gezien als je Golf eHybride aan de stekker gaat tunen wij heel bewust niet op die manier. Wij plaatsen net als ABT (de officiële tuner van VW) een 2e externe Computer ook vaak een geavanceerde externe ecu genoemd.

Mag ik mijn Golf 8 hybrid laten tunen van de leasemaatschappij?

Als u overweegt een Golf 8 1.5 ehybrid te leasen en te laten chippen, is het belangrijk om te weten dat lang niet alle leasemaatschappijen het tunen officieel toestaan. Sommige leasemaatschappijen staan ​​aanpassingen toe, maar anderen niet. De meeste leaserijders melden de tuning niet bij hun leasemaatschappij of hun garage. Ze pluggen de chip simpel uit en plaatsen deze na onderhoud weer terug.

Samenvatting over Golf 8 1.5 eHybrid chiptuning

Chiptuning Golf 8 GTE 204 PK leidt tot fijnere prestaties van de auto, maar het is belangrijk om te overwegen of de voordelen opwegen tegen de mogelijke risico’s. Het is belangrijk om te werken met een ervaren bedrijf en hun te raadplegen voordat u wijzigingen aanbrengt aan uw voertuig.

Chiptuning Volkswagen Golf 8 1.4 eHybride 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 1.0 eTSi 110 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 1.0 TSi 110 PK