Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Golf 8 1.4 eHybride 204 PK 2020 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 204 220 235 250
Koppel 350 375 400 420
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 204 PK
Koppel: 350 NM

Basic

16 PK 220 PK
25 NM 375 NM

Sport-S

31 PK 235 PK
50 NM 400 NM

Vip-R

46 PK 250 PK
70 NM 420 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen Golf 8. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen Golf 8

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Volkswagen Golf 8 rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Golf 8 1.4 eHybride 204 PK naar 250 PK

Chiptuning is een methode waarbij de prestaties van een automotor worden verbeterd door de softwaredata van het motorstuurapparaat aan te passen. Bij chiptuning Volkswagen Golf 8 nemen de prestaties enorm toe. Volkswagen levert de Golf 8 ook als 1.4 ehybrid met af fabriek 245 PK.

De specificaties van de Golf 8 1.4 ehybrid zijn 204 pk.

Het standaard vermogen van de lichte Golf 8 1.4 ehybrid is 204 pk, met een gecombineerd brandstofverbruik van ongeveer 1 op 57 km en een elektrische actieradius van maximaal 64 kilometer. Met tuning kunnen de prestaties van de auto worden verhoogd tot ongeveer 240-260 pk, waardoor de acceleratie en de sportieve prestaties van de auto nog leuker wordt.

Voordelen chiptuning Golf 8 GTe

Een voordelen van chiptuning Golf 8 GTE is, dat de benzinemotor veel meer power krijgt waardoor jouw auto veel sportiever rijdt. Sneller optrekken en als eerste bij het stoplicht weg. Het leuke is dat je het niet aan de buitenkant van de auto niet ziet, maar met een getunede Golf 8 GTe kan je GTi rijders aardig plagen.

Onderhoudt van de motor.

Het onderhoud van de auto met chiptuning Volkswagen is redelijk vergelijkbaar met een standaard auto. Ons advies is wel altijd om de olie niet om de 30.000 km te wisselen maar om de 15.000 km. De olie wordt immers zwaarder belast door het hogere vermogen. Heb je een leaseauto, wissel dan zelf om de 15.000 km simpel de olie, je kunt de goede olie bij bedrijven als partpoints kopen samen met een oliefilter. Dit kost je 75 euro en de officiële beurt laat  je dan bij 30.000 km door de dealer uitvoeren.

Garantie op de auto

De garantie op de auto kan worden beïnvloed door chiptuning, omdat het veranderen van de software (OBD tuning) meteen door de Volkswagendealer wordt geconstateerd als de auto aan de stekker gaat tunen wij niet op die manier. Wij plaatsen net als ABT (de huistuner van VW) een 2e extern stuur apparaat ook vaak geavanceerde externe ecu genoemd.

Mag ik mijn Golf 8 hybrid laten tunen van de leasemaatschappij?

Als u overweegt een Golf 8 1.4 ehybrid te leasen en te laten chippen, is het belangrijk om te weten dat lang niet alle leasemaatschappijen het tunen officieel toestaan. Sommige leasemaatschappijen staan ​​aanpassingen toe, maar anderen niet. De meeste leaserijders melden de tuning niet bij hun leasemaatschappij of hun garage. Ze pluggen de chip simpel uit en plaatsen deze na onderhoud weer terug.

Samenvatting over Golf 8 1.4 eHybrid chiptuning

Chiptuning Golf 8 GTE leidt tot fijnere prestaties van de auto, maar het is belangrijk om te overwegen of de voordelen opwegen tegen de mogelijke risico’s. Het is belangrijk om te werken met een ervaren bedrijf en hun te raadplegen voordat u wijzigingen aanbrengt aan uw voertuig.

Chiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PK