Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning BMW 2 serie GC

Chiptuning » Bmw » 2-serie-gc

Het chiptunen van uw BMW 2 serie GC geeft u meer acceleratie, pit en souplesse in uw BMW. U kunt uitgaan van duurzame, betrouwbare en veilige chiptuning van uw BMW 2 serie GC bij Ventura Tuning

Kies jouw modeltype

Chiptuning van jouw Auto zorgt voor

Meer vermogen | Meer trekkracht | Lager brandstofverbruik

BMW 2 serie GC Chiptuning

De BMW 2-serie Gran Coupe F44 is een compacte luxe 4-deurs coupe/sedan die in 2019 werd geïntroduceerd als nieuwe toevoeging aan de BMW modellen-lijn. De auto heeft een opvallend ontwerp en biedt sportieve looks met de nieuwste top techniek en moderne motoren.

Design

De BMW 2-serie Gran Coupe heeft een opvallend en gespierd design waarmee de auto zich onderscheidt van andere compacte sedans.  De  fraai vormgegeven motorkap sluit naadloos aan bij de brede en laag geplaatste grille. De hoekige koplampen die voorzien zijn van leds benadrukken de sportieve uitstraling van dit model. Aan de achterkant heeft het model een snel aflopende daklijn en slanke LED-achterlichten, wat het sportieve imago van de Gran Coupe 2 serie nog meer versterkt.

De verschillende motoruitvoeringen

Er zijn drie uitvoeringen van de BMW 2-serie Gran Coupe beschikbaar: de 118i sDrive Gran Coupe, de 220i sDrive Gran Coupe en de M235i xDrive Gran Coupe. De 218i sDrive is uitgerust met een 1.5 liter driecilinder turbomotor die 136 pk en 220 Nm koppel produceert. De M235i xDrive is voorzien van een 2.0 liter zes-in-lijn bi-turbomotor die 306 pk en 450 Nm koppel levert. Alle modellen zijn gekoppeld aan een 8-traps automatische transmissie die zorgt voor een soepele en sportieve rijervaring. Alleen de 218i uitvoering is ook speciaal voor de ware liefhebbers nog met een hand-bak beschikbaar. Voor alle motoren hebben wij chiptuning BMW 2 serie Gran Coupe beschikbaar.

De benzine uitvoeringen

chiptuning BMW 218i 136 PK Gran Coupe F44

Chiptuning BMW 220i 178 PK Gran Coupe F44

Chiptuning BMW M235i 306 PK Gran Coupe F44

De diesel uitvoeringen

Chiptuning BMW216d 116 PK Gran Coupe F44

Chiptuning BMW 218d 150 PK Gran Coupe F44

Chiptuning BMW 220d 190 PK Gran Coupe F44

Chiptuning BMW 2 serie Gran Coupe F44

Het liefste wil iedereen de M235i xDrive alleen door de zeer hoge aanschafprijs is dat model alleen beschikbaar voor de happy-few. De meeste BMW rijders die dit model leasen of kopen gaan voor de 218i Gran Coupe met 136 PK of de 220i Gran Coupe met 177 pk. Zo’n sportieve auto rijdt natuurlijk een stuk leuker met 35 PK extra. Door de flinke toename in trekkracht trekt de auto veel beter op en ook invoegen en inhalen gaat met een getunede auto veel gemakkelijker. Zo heb je dagelijks een stuk meer rijplezier en als je naar de garage moet maak je in een handomdraai je auto weer origineel. Zo kan de BMW dealer jouw 2 Serie gewoon gemakkelijk updaten. En na je garagebezoek kan je de chiptuning van jouw BMW 2 serie Gran Coupe F44 zo even terugzetten.

Technieken in de auto

De BMW 2-serie Gran Coupe biedt ook een aantal geavanceerde technologieën die de veiligheid en het gemak van de bestuurder vergroten. Het infotainmentsysteem van de auto is uitgerust met een 8,8-inch touchscreen display, Apple CarPlay, Bluetooth-connectiviteit en een premium audiosysteem. De auto heeft ook geavanceerde rijhulpsystemen zoals een adaptieve cruise control, lane departure warning (rijhulp ondersteuning), en een dode hoek detectiesysteem. Zo wordt u bij inhalen tijdig gewaarschuwd voor andere voertuigen op de bewuste rijbaan. Chiptuning BMW 2 Serie Gran Coupe werkt prima samen met de geavanceerde technieken in uw BMW F44.

Onderhoud

Qua onderhoud heeft BMW een uitgebreid onderhoudsschema voor de 2-serie Gran Coupe. Periodieke inspecties en vervanging van onderdelen zoals filters, remmen en banden zijn cruciaal om de auto in topconditie te houden. BMW biedt ook uitgebreide garanties en onderhoudsprogramma’s om de levensduur van de auto te verlengen en de kosten van reparaties te verminderen.

Prestaties

In termen van prestaties biedt de BMW 2-serie Gran Coupe een sportieve rijervaring met strakke bochten en responsief stuurgedrag. De krachtige motoren bieden een snelle acceleratie en indrukwekkende prestaties, terwijl de sportophanging en het geavanceerde remsysteem de auto stabiliteit en controle bieden tijdens het rijden.

Samenvatting 2 serie Gran Coupe

Al met al is de BMW 2-serie Gran Coupe een opvallende en sportieve luxe sedan die prestaties en stijl combineert. Met geavanceerde technologieën en krachtige motoren biedt de auto een geweldige rijervaring en is het een uitstekende keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar een compacte sedan met een sportieve uitstraling.