Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning BMW 2 serie GC M235i 306 PK (F44) 2020 ->

Bekijk alle F44 modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 306 339 355 370
Koppel 450 495 515 535
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 306 PK
Koppel: 450 NM

Basic

33 PK 339 PK
45 NM 495 NM

Sport-S

49 PK 355 PK
65 NM 515 NM

Vip-R

64 PK 370 PK
85 NM 535 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw BMW 2 serie GC. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste BMW dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen BMW 2 serie GC

Hier kan je onze rijervaringen van de BMW modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle BMW 2 serie GC rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

BMW Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor BMW motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van BMW chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als BMW chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over BMW Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor BMW

Chiptuning BMW 2 serie Gran Coupe M235i 306 PK (F44) naar 370 PK

De BMW M235i Gran Coupe 306 PK F44 is een imposante sportwagen die zowel elegant als krachtig is. Deze auto is uitgerust met een indrukwekkende motor, biedt uitstekende wegligging en heeft een hoogwaardig M-onderstel. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de verschillende aspecten van deze bijzondere BMW. Het is eigenlijk een een Wolf in schaapskleren die zeer geschikt is voor chiptuning BMW voor nog meer rijplezier.

Motor

De BMW M235 Gran Coupe is voorzien van een 2.0 liter viercilinder motor met Bi-turbo die maar liefst 306 pk en 450 Nm koppel heeft. Dit zorgt voor een indrukwekkende acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts 4,9 seconden en een topsnelheid van 250 km/uur. Het is een krachtige en explosieve motor die garant staat voor een indrukwekkende prestaties. Met chiptuning BMW 2 Serie Gran Coupe F44 neemt het vermogen aanzienlijk toe.

Chiptuning

Chiptuning is een fijne manier om het vermogen van jouw BMW motor te verhogen. De BMW M235i Gran Coupe kan ook worden getuned om voor meer spierballen. Dit zorgt voor een extra vermogen tot wel 50 pk en 80/100 Nm koppel. Omdat de M235i xDrive is kan de aandrijflijn deze extra power prima overbrengen op het wegdek. Wel raden wij bij dit soort sportieve auto’s altijd Michelin Pilot Sport 4-S banden aan. Die geven een superwegligging met heel veel grip, zonder afrol lawaai.

Automaat-bak

De BMW M235i Gran Coupe wordt standaard geleverd met een 8 traps automaat-bak. Deze automaat schakelt naadloos en snel over en draagt bij aan een nog betere rijdersbeleving. De automaat-bak is ook voorzien van verschillende rij modi die de schakelpatronen kunnen aanpassen aan uw rijstijl. Eco-pro, Comfort en Sport of Sport Plus, zo is er altijd een setting die bij jouw rijstijl past.

Onderstel en wegligging

De BMW M235i Gran Coupe heeft een hoogwaardig M Sportonderstel dat zorgt voor uitstekende wegligging. Dit wordt versterkt door de adaptieve M-ondersteltechnologie en de M Sport-wielophanging met instelbare stabilisatoren. Dit zorgt voor een sportief en stabiel rijgedrag met enorm veel beheersing ook op zeer hoge snelheden. Door de xDrive ligt deze 2 serie perfect op de weg.

Onderhoud

Het onderhoud van de BMW M235i Gran Coupe dient strak te worden uitgevoerd door een erkende BMW-dealer. Er zijn geen speciale onderhoudsprocedures nodig voor deze auto. Het is alleen essentieel om om de 15000 kilometer de olie en filters te vervangen. de remschijven en remblokken te inspecteren. De bandenslijtage bij te houden en regelmatig te controleren of de vloeistoffen van de motor op het juiste niveau staan, en die indien nodig bij te vullen.

Verbruik

Het brandstofverbruik van de BMW M235i Gran Coupe varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals rijstijl en rijomstandigheden. Het gemiddelde verbruik is ongeveer 7,4 liter per 100 kilometer. Dit kan echter variëren door grotere velgen en of bredere banden. Tevens is het type benzine wat je tankt van grote invloed op je verbruik i.v.m de hoeveelheid toegevoegde bio ethanol, E5 of E10.

Fabrieksgarantie

De BMW M235i Gran Coupe wordt geleverd met een fabrieksgarantie van drie jaar, die kan worden verlengd met verschillende garantiepakketten. Het is belangrijk om de garantie-voorwaarden te controleren voordat u besluit wijzigingen aan de auto aan te brengen, aangezien dit de garantie kan beïnvloeden. Het mooie van onze tuning is dat je de auto in een handomdraai weer ongetuned kunt maken.

Samenvatting

De BMW M235i GranCoupe is een indrukwekkende sportwagen die zowel stijlvol als krachtig is. Met zijn Superieure motor en onderstel. Het rijplezier voor de bestuurder is groot en vooral op bochtige binnen weggetjes komen de kwaliteiten van deze auto volledig tot hun recht.

Chiptuning BMW 220i G42 184 PKChiptuning BMW X5 50e 489 PK G05Chiptuning BMW X3 M40i 360 PK G01Chiptuning BMW Z4 20i 197 PK