Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning BMW 4 Serie

Chiptuning » Bmw » 4-serie

Het chiptunen van uw BMW 4 Serie geeft u meer acceleratie, pit en souplesse in uw BMW. U kunt uitgaan van duurzame, betrouwbare en veilige chiptuning van uw BMW 4 Serie bij Ventura Tuning

Chiptuning van jouw auto zorgt voor

Meer vermogen | Meer trekkracht | Lager brandstofverbruik

BMW 4 Serie Chiptuning

De BMW 4-serie is een luxe sportcoupé die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2013 als F32, dit is de opvolger van de BMW 3-serie coupé. De auto is ontworpen om veel rijplezier te bieden gecombineerd met geavanceerde techniek en krachtige motoren, terwijl de auto ook een stijlvolle en elegante uitstraling heeft. Inmiddels is er sinds 2020 de tweede generatie als G22 coupe en de G23 als cabrio uitvoering van de 4 serie op de markt. Beide Super mooie modellen die erg geliefd zijn door hun fraaie vormgeving.

Rijervaring Chiptuning BMW 428i 245 PK Zijkant

2 Versies van de BMW 4 Serie de G22 Coupe en G23 Cabrio

Er zijn momenteel twee versies van de BMW 4-serie beschikbaar. De 4-serie coupé (G22)en de 4-serie cabriolet (G23). Beide modellen hebben een vergelijkbaar ontwerp, maar de cabriolet heeft een inklapbare soft-top voor open rijden. De auto’s zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de 420i, 430i, 430i xDrive, M440i en M440i xDrive.

Rijervaring Chiptuning BMW 420i 184 PK G22 Zijkant

Rijervaring Chiptuning BMW 430i 245 PK G23 Zijkant

Looks

De BMW 4-serie heeft een opvallend ontwerp dat gelijk opvalt in het verkeer. De auto heeft een lange motorkap, een brede grille en scherpe  led koplampen die de sportieve uitstraling van de auto benadrukken. Aan de achterzijde zijn er slanke OLED-achterlichten en aan beide kanten een fraai ogende uitlaat die de sportieve looks van de coupe/cabrio modellen versterkt. De sound van de uitlaat mag van sommige klanten wel wat meer. Eerder had BMW performance hier mooie oplossingen voor maar tegenwoordig laten wij de uitlaat vaak voor de klant op maat maken. Zo zijn de wensen van de klant volledig in de uitlaat te verwerken.

Motoren aanbod

Het motoren aanbod van de BMW 4-serie is uitgebreid en biedt voor ieder wat Wills. De 430i en 430i xDrive zijn uitgerust met een 2.0 liter viercilinder turbomotor die 258 pk of 245 PK levert en 400 NM koppel produceert. De M440i en M440i xDrive zijn voorzien van een 3.0 lit er zes-in-lijn turbomotor die 374 pk en 369 500 Nm koppel levert. Beide motoren zijn gekoppeld aan een 8-traps automatische transmissie met schakelflippers aan het stuur voor een sportief rijgevoel. En zo kan je zelf schakelen op de momenten dat jij dat wilt.

Chiptuning BMW 4 serie Coupe

Om de sportiviteit van uw BMW 4 serie coupe nog verder te verhogen en uw rijplezier te vergroten is chiptuning BMW een prachtige oplossing. De motoren van BMW lenen zich uitstekend voor tuning en via de luxe ZF automaten kan het vermogen uitstekend op de weg worden overgedragen. Het resultaat is meer PK’s en meer trekkracht en dat verschil merk je echt heel goed. Snellere stoplichtsprintjes en sneller en veel gemakkelijkere invoegen of inhalen op de autosnelweg. Samengevat rijdt uw BMW 4 serie na tuning een stuk fijner.

8 Traps automaat

De 8 traps automaat biedt soepel en zijdezacht overschakelen, terwijl de bestuurder nog steeds controle heeft over de versnellingsbak met behulp van de flippers. De automatische transmissie is ook efficiënter dan een handgeschakelde versnellingsbak. Dit komt omdat het systeem snel en nauwkeurig naar de juiste versnelling kan schakelen voor optimale verbruik en voor de beste prestaties.

Onderhoud

Om de BMW 4-serie in topconditie te houden, is regelmatig onderhoud van cruciaal belang. BMW heeft een uitgebreid onderhoudsschema voor de auto, dat periodieke inspecties en vervanging van onderdelen zoals filters, remmen en banden omvat. BMW biedt ook uitgebreide garanties en onderhoudsprogramma’s om de levensduur van de auto te verlengen en de kosten van reparaties te verminderen.

Prestaties

Als het gaat om prestaties, biedt de BMW 4-serie een opwindende rijervaring. De auto accelereert snel en soepel, en biedt een strakke wegligging en een scherpe stuurrespons. De sportophanging en de krachtige motoren bieden een geweldige rijervaring, terwijl de geavanceerde technologieën zoals rijhulpsystemen en infotainmentsystemen het rijden veiliger en gemakkelijker maken voor de bestuurder.