Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning BMW X3 sDrive20i 170 PK (G01 - G08) 2017 ->

Bekijk alle G01 - G08 modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 170 204 219 235
Koppel 270 312 332 350
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 170 PK
Koppel: 270 NM

Basic

34 PK 204 PK
42 NM 312 NM

Sport-S

49 PK 219 PK
62 NM 332 NM

Vip-R

65 PK 235 PK
80 NM 350 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw BMW X3. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste BMW dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen BMW X3

Hier kan je onze rijervaringen van de BMW modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle BMW X3 rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

BMW Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor BMW motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van BMW chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als BMW chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over BMW Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor BMW

Chiptuning BMW X3 sDrive20i 170 PK (G01 - G08) naar 235 PK

Tunen is de mooiste manier om de power van uw BMW motor te verhogen. Op deze pagina vertellen wij over alle details over chiptuning BMW X3 sDrive20i met 170 PK van de G01-G08 serie. We vertellen u de voordelen en nadelen van tuning, het verbruik van de auto, het rijden met een aanhanger of boot, en meer.

Voordelen van chiptuning BMW X3 sDrive20i 170 PK

Een van de grootste voordelen van chiptuning BMW X3 G01 – G08 is dat het het vermogen van de motor omhoog gaat. Door het aanpassen van de software kan het vermogen van de BMW X3 sDrive20i met standaard 170 PK worden verhoogd tot ongeveer 210 PK. Met als resultaat een betere acceleratie en uw X3 bereikt eerder zijn topsnelheid.

Een ander voordeel van chiptuning is dat het rijplezier toeneemt. Door het verhogen van het vermogen van de auto wordt de beleving heel anders. Bovendien kan de auto via de M-controller beter reageren op het gaspedaal, wat zorgt voor een betere gasrespons.

Nadelen van chiptuning BMW X3 sDrive20i:

Een nadeel van chiptuning is dat het kan leiden tot sportiever rijgedrag. Omdat de auto meer vermogen heeft is het verleidelijk om dit extra vermogen veelvuldig te gebruiken. Houdt hier van te voren rekening mee als je van plan bent om je BMW X3 te laten chippen.

Een ander potentieel nadeel van chiptuning is dat het kan leiden tot meer slijtage aan de motor en andere onderdelen van de auto. Dit is vooral het geval als de auto veel wordt gebruikt en intensief het extra vermogen wordt gebruikt. In de praktijk valt dit erg mee omdat je het extra vermogen maar af en toe echt inzet.

Verbruik van de BMW X3 sDrive20i na chiptuning

Het verbruik van de BMW X3 sDrive20i na chippen is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de rijstijl van de bestuurder en de omstandigheden waarin de auto wordt gebruikt. Over het algemeen kan het brandstofverbruik toenemen na tunen, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Als je een zuinige rijstijl hanteert en op koppel rijdt kun je ook juist heel zuinig rijden.

Rijden met een aanhanger of boot:

Met chiptuning kun je het vermogen van de BMW X3 sDrive20i verhogen, waardoor het gemakkelijker wordt om met een aanhanger of boot te rijden. De auto kan beter versnellen en steile helling klimmen, waardoor het rijden met een zware lading veel makkelijker gaat.

Meer rijplezier:

Chiptuning zorgt voor meer rijplezier doordat de auto beter presteert. De acceleratie is sneller en de topsnelheid wordt verhoogd. Bovendien reageert de auto beter op het gaspedaal, wat zorgt voor een betere respons. Dit alles draagt bij aan een dynamische en sportieve rijervaring.

Service, onderhoud en garantie:

Als je besluit om je BMW X3 sDrive20i te laten chippen, is het belangrijk om dit te laten doen door een betrouwbare partij. Ventura tuning is volledig gespecialiseerd in het professioneel tunen van de nieuwste BMW motoren. Wij leveren onze tuning ook aan officiële BMW dealers.

Chiptuning BMW X5 M550d 400 PKChiptuning BMW X3 M40i 360 PKChiptuning BMW 750e 489 PK G70-G71Chiptuning BMW X3 M40i 360 PK