Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning BMW X3 sDrive18d 150 PK (G01 - G08) 2017 ->

Bekijk alle G01 - G08 modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 150 171 181 190
Koppel 360 396 412 430
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 150 PK
Koppel: 360 NM

Basic

21 PK 171 PK
36 NM 396 NM

Sport-S

31 PK 181 PK
52 NM 412 NM

Vip-R

40 PK 190 PK
70 NM 430 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw BMW X3. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste BMW dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen BMW X3

Hier kan je onze rijervaringen van de BMW modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle BMW X3 rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

BMW Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor BMW motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van BMW chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als BMW chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over BMW Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor BMW

Chiptuning BMW X3 sDrive18d 150 PK (G01 - G08) naar 190 PK

Tunen is een methode waarmee wij de prestaties van  jouw BMW motor kunnen verbeteren. Dit kan door obd tuning in de originele computer of door het plaatsen van een externe ecu. Op deze pagina gaan we in op alle voordelen van chiptuning BMW X3 G01 – G08 .

Voordelen van chiptuning

Chiptuning BMW X3 1.8d 150 PK G01 G08 kan verschillende voordelen met zich meebrengen. Allereerst zal het vermogen van de motor toenemen. Dit betekent dat de auto sneller accelereert en meer trekkracht heeft. Hierdoor wordt het rijden van de auto een stuk prettiger en comfortabeler. Daarnaast kan het brandstofverbruik van de auto omlaag. Dit komt doordat de motor efficiënter zijn diesel verbrandt en dus minder brandstof nodig heeft om dezelfde pk’s te leveren.

Trekken van aanhanger of paardentrailer

Een ander voordeel van tuning is dat het de trekkracht (het koppel) van de motor kan verhogen. Dit is ideaal bij het trekken van een aanhanger of paardentrailer. Door de chiptuning kan jou X3 het extra gewicht beter aan en gaat het trekken van de aanhanger of paardentrailer een stuk gemakkelijker.

Onderhoud en betrouwbaarheid

Bij het chiptunen van een auto is het belangrijk om rekening te houden met het onderhoud van de auto. Zo kan het zijn dat de motor zwaarder belast wordt na het chippen. Het is daarom belangrijk om de auto een keer vaker te laten controleren en onderhouden door uw BMW garage. Daarnaast kan tuning ook invloed hebben op de betrouwbaarheid van de auto. Een goede tuning firma zal echter altijd rekening houden met de veiligheidsmarges van de autofabrikant en het programma hierop volledig afstemmen. Hierdoor kan de betrouwbaarheid van de auto gewaarborgd blijven.

Rijplezier

Tot slot zorgt chiptuning van je BMW X3 1.8d voor merkbaar meer rijplezier. Door de toegenomen kracht en snelheid van de auto wordt het rijden een stuk dynamischer en krijg je meer beleving. Bovendien kan de tuning aangepast worden aan de persoonlijke wensen van de bestuurder, waardoor de auto nog beter aansluit bij de rijstijl en voorkeuren van jou.

Conclusie

Chippen van de BMW X3 1.8d 150 PK kan dus verschillende voordelen met zich meebrengen, zoals meer vermogen, een lager brandstofverbruik, meer trekkracht en meer rijplezier

Chiptuning BMW X1 xDrive23i 218PK U11Chiptuning BMW 220i G42 184 PKChiptuning BMW X5 50e 489 PK G05Chiptuning BMW X3 M40i 360 PK G01