Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen T-Roc 1.5 eTSi 115 PK MHEV 2024 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 115 136 145 155
Koppel 200 234 250 265
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 115 PK
Koppel: 200 NM

Basic

21 PK 136 PK
34 NM 234 NM

Sport-S

30 PK 145 PK
50 NM 250 NM

Vip-R

40 PK 155 PK
65 NM 265 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen T-Roc. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen T-Roc

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Volkswagen T-Roc rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen T-Roc 1.5 eTSi 115 PK MHEV naar 155 PK

Chiptuning Volkswagen T-Roc 1.5 eTSi 115 pk is de perfecte manier om het vermogen en het koppel van je motor te verbeteren. De Volkswagen T-Roc 1.5 eTSi is uitgerust met een 1.5 turbomotor die via tunen erg veel mogelijkheden heeft. De lichtste uitvoering van de nieuwe T-Roc heeft een vermogen van 115 pk. Met T-Roc tuning kan dit vermogen worden verhoogd tot 155 PK. En dat rijdt vele malen leuker.

Heeft T-Roc 1.5 eTSi chiptuning vele voordelen?

Een van de voordelen van tuning van de T-Roc 1.5 TSi 115 PK is dat je extra zuinig kan rijden. Dit komt omdat de motor na het tunen met meer turbodruk de benzine verbrandt. Meer turbodruk betekend meer rendement per slag waardoor er minder benzine nodig is. Daarnaast zorgt chiptuning Volkswagen voor een betere powerband waardoor de trekkracht over een breder toerental aanwezig is.

Zijn er ook nadelen aan T-Roc 1.5 TSi 115 PK chippen?

Zijn er ook nadelen verbonden aan chippen? De levensduur van de motor kan verkort worden als er niet voldoende aandacht wordt besteed aan goed onderhoud. Ook kan door tunen de motoronderdelen zwaarder belast worden. Op zich geeft dit niet, maar als je dagelijks vol gas loopt te planken dan zal een getunede motor harder slijten. Daarnaast levert het veel gebruiken van de top pk’s ook automatisch een hoger verbruik op.

Is de 1.5 eTSi 115 PK motor in de T-Roc betrouwbaar?

Van de 1.5 TSi motor met 115 pk is bekend dat deze over het algemeen betrouwbaar is en weinig problemen kent. Het is daarom belangrijk om een solide nette tuner te vinden die weet hoe hij de prestaties van de motor kan verbeteren zonder de levensduur van de motor in gevaar te brengen.

Heeft chiptuning invloed op de garantie van mijn T-Roc 1.5 eTSi 115 PK motor?

Het is ook belangrijk om te weten dat chippen de garantie van de auto kan beïnvloeden. Als er na de motortuning problemen optreden, mag de fabrikant weigeren om de garantie te honoreren. Het is daarom belangrijk om de voordelen van chiptuning af te wegen tegen de beperkte risico’s. Je hebt zelf met je gebruikersgedrag veel invloed op de levensduur van je automotor.

Mag ik mijn T-Roc TSi 115 pk tunen?

Ja als eigenaar kan je zelf bepalen of je jouw T-Roc tuned. Als het een leaseauto betreft dan is de leasemaatschappij de eigenaar van de auto. Sommige lease leveranciers doen niet moeilijk over tuning, andere willen er niks van weten.

Samenvatting over T-Roc e-TSi 115 pk chippen

In het algemeen kan chippen een goede manier zijn om de prestaties van een auto te verbeteren, maar het is belangrijk om de voor en nadelen goed af te wegen voordat je deze stap zet. Zoek daarom een betrouwbare chiptuning-Specialist die ervaring heeft met het tunen van jouw Merk en type motor. Want daar pluk jij de vruchten van.

Chiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PK