Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen T-Roc 1.5 eHybrid 204 PK PHEV 2024 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 204 228 240 250
Koppel 350 386 403 420
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 204 PK
Koppel: 350 NM

Basic

24 PK 228 PK
36 NM 386 NM

Sport-S

36 PK 240 PK
53 NM 403 NM

Vip-R

46 PK 250 PK
70 NM 420 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen T-Roc. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen T-Roc

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Volkswagen T-Roc rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

 • Premium Kwaliteit
 • Specialist in 5 Merken
 • Op maat chiptuning voor jouw auto
 • Professionele installatie
 • Geen aanpassingen in de ECU
 • Leverancier voor merkdealers
 • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen T-Roc 1.5 eHybrid 204 PK PHEV naar 250 PK

Chiptuning Volkswagen T-Roc 1.5 eHybrid 204 pk PHEV zorgt er voor dat uw nieuwe T-Roc nog fijner rijdt. Uw 1.5 eTSi motor wordt door onze tuning soepeler en uw T-Roc wordt een stuk sneller. Misschien had u liever de sterkere 1.5 eHybrid 272 PK PHEV versie gehad. Maar viel dat model door de veel hogere prijs en hogere bijtelling buiten uw keuze mogelijkheid. Deze tweede generatie Plug-in Hybrid T-Roc heeft 350 nm koppel en dat verhogen wij met tuning  tot 410 nm. En het vermogen neemt toe tot 250 pk en zo kom je al een heel eind in de richting van  de sterkere versie.

De voordelen van chiptuning Volkswagen T-Roc 1.5 eHybride 204 pk

Volkswagen T-Roc 1.5 eHybride 204 pk chiptuning zorgt voor meer vermogen van uw PHEV motor. Sneller accelereren meer koppel en veel meer pk’s. Waardoor de prestaties aanzienlijk verbeteren en uw VW T-Roc 1.5 TSi 204 PK veel leuker rijdt. Uiteraard blijft rustig door een woonwijk rijden en bij drempels en rotondes net zo comfortabel.

 • Meer pk’s
 • Hoger koppel
 • Lager benzineverbruik

Zijn er ook nadelen aan het chiptunen van uw motor

Het chiptunen zou de levensduur van uw T-Roc motor kunnen inkorten. Dit gebeurt alleen als u alle dagen de maximale prestaties van uw motor voluit benut. Of het onderhoud van de motor onjuist uitvoert of te laat laat uitvoeren. Te laag oliepeil is voor moderne turbo benzinemotoren zeer schadelijk. In de praktijk loopt dit gelukkig niet zo’n vaart omdat de meeste T-Roc rijders het extra vermogen maar 3% van hun dagelijkse rit gebruiken. Je rijdt immers niet de hele tijd vol gas.

 • Levensduur verkorten bij voortdurend vol gas rijden
 • Bij vol gas kunt u de brandstofbesparing te niet doen

Verbeterde nul naar 100 km/h acceleratie tijd

De verbetering van de acceleratie tijd van 0 naar 100 km/h hangt af van van de sterkte van de vermogen/koppelwinst. Een gemiddelde verbetering van 1,1 tot 1,3 seconde is goed mogelijk. Opeen 98+ benzine met (100 Octaan) zal uw Volkswagen T-Roc eHybrid 204 PK beter presteren dan op een 95 E10 benzine. Bio-ethanol levert minder energie op dan goede 98+ benzine.

Kan ik zuiniger rijden met T-Roc eHybrid chippen.

Het is zeer goed mogelijk om na chiptuning van uw T-Roc eHybrid zuiniger te kunnen rijden. Uw motor heeft na tuning meer koppel wat al bij een lager toerental beschikbaar is. Zo hoeft uw motor niet zover door te trekken in toeren. Uiteraard heeft uw rijgedrag een grote invloed op het uiteindelijke verbruik. Hoe sportiever u rijdt des te hoger wordt vaak het verbruik. Het verbruik is recht evenredig met het afgeven vermogen.

Onderhoud voor een getunede T-Roc 1.5 eHybrid 204 PK

Een getunede auto vereist iets meer onderhoud dan een niet getunede auto. Het zijn maar kleine verschillen die er voor zorgen dat uw auto betrouwbaar blijft. Zo dat u er dagelijks plezier aan kunt beleven.

Ons advies aangepast onderhoud

Wij raden u aan om de onderhoudsintervallen van uw Volkswagen T-Roc 1.5 eTSI Hybrid 204 PK aan te passen als u uw motor van chiptuning laat voorzien. Ons advies is om iedere 15.000 km de olie plus het oliefilter te vervangen. Merken als Kia en Hyundai doen dit standaard om de 15.000 km omdat dit beter is voor de levensduur van uw automotor.

Verlies chiptuning tijdens onderhoud

Het hangt af van de manier waarop de tuning is uitgevoerd. Bij de methode die wij bij Ventura tuning gebruiken loopt u geen kans om de tuningsoftware te verliezen tijdens onderhoud. Uw Volkswagen dealer kan gewoon uw auto netjes blijven updaten volgens de richtlijnen van Volkswagen Duitsland.

Mag het chiptuning van uw VW T-Roc?

Het is niet altijd toegestaan om een auto te chiptunen volgens de regels van de fabrikant. Bij Volkswagen is het een Ja, Nee spelletje. Het mag als het via ABT gebeurd, prijs 1995 euro. Het mag niet als een andere tuner het doet. Dit laat duidelijk zien dat het om geld draait en niet of de motoren wat extra vermogen aan kunnen.

Chiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PK