Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Golf 8 1.4 eHybride 245 PK (GTE) 2020 ->

Bekijk alle GTE modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 245 260 277 295
Koppel 400 430 455 480
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 245 PK
Koppel: 400 NM

Basic

15 PK 260 PK
30 NM 430 NM

Sport-S

32 PK 277 PK
55 NM 455 NM

Vip-R

50 PK 295 PK
80 NM 480 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen Golf 8. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen Golf 8

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Rijervaringen Bekijk rijervaringen Golf 8 GTE, Super resultaat ! >>

Alle Volkswagen Golf 8 rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 1.4 eHybride 245 PK naar 295 PK

Kan Mijn Golf 8 GTE gechipt worden ? Ja dit kan Uitstekend!

Chiptuning Golf 8 GTE is een veel gevraagde manier om meer PK’s uit jouw VW motor te halen. Volkswagen heeft in de Golf 8 een sterkere 1.4 eHybride-motor geplaatst die af fabriek 245 pk levert. Maar hoe werkt chiptuning Volkswagen Golf 8 precies voor deze hybride-motor en wat zijn de voordelen en zijn er ook risico’s?

Rijervaring Chiptuning Volkswagen Golf 8 1.5 eTSi 150 PK Zijkant

Zwaardere motor voor de Golf 8 GTe Hybride

De aandrijving van de Volkswagen Golf 8 1.4 eHybride is een hybride motor waar een elektromotor en een benzinemotor nauw samenwerken. De elektromotor kan zelfstandig rijden tot 130 km/u en daarboven komt de benzinemotor in actie wanneer er meer vermogen nodig is. De motor is gekoppeld aan een DSG automaatbak die soepel schakelt en zorgt voor een sportieve rijervaring. Met Golf 8 GTE tuning neemt de Power enorm toe. Onze golf 8 GTe stage 1 chip is zeer populair door de zeer goede prestaties.

Prestaties Golf 8 1.4 eHybride 245 PK chiptuning

Met VW Golf 8 GTE chiptuning kan het vermogen van de Golf 8 motor flink worden verhoogd. Dit gebeurd door onze geavanceerde Ventura chip te plaatsen. Dit leidt tot meer vermogen en meer koppel. Waardoor de sprint van nul naar honderd en de topsnelheid van de auto veel beter wordt. Voor de Volkswagen Golf 8 kan met Volkswagen chiptuning het vermogen verhoogd worden tot 300 pk. Het gebruik van goede 98+ benzine of Aral 102 in Duitsland zorgt voor de beste prestaties.

Zijn er risico’s aan chippen?

Het is echter belangrijk om te weten dat Golf 8 GTE chiptuning niet risicoloos is. Door de aanpassingen in het vermogen wordt de motor zwaarder belast. Hierdoor kan de motor zonder het juiste onderhoud sneller slijten. Tevens wordt de automaat-bak en de aandrijflijn van de auto zwaarder belast. Het is daarom belangrijk om een betrouwbare en gespecialiseerde tuner te kiezen die de aanpassingen netjes voor jou doet.

Kans op garantiebeperking door chippen

Een ander belangrijk punt om op te letten is dat chippen kan leiden tot verlies van garantie op de auto. Als er iets mis gaat met de motor of andere onderdelen en de dealer ontdekt dat er een chip is geplaatst kan de garantie komen te vervallen. Het is daarom belangrijk om te overleggen met de tuner voordat je Golf 8 GTE laat chippen.

De voordelen van tuning

Als de chiptuning Golf 8 GTE goed wordt uitgevoerd, zorgt het voor een enorme verbetering. De prestaties van de Volkswagen Golf 8 1.4 eHybride motor na tuning zijn erg leuk. De acceleratie van 0 naar 100 km/u kan worden verbeterd van 6,7 seconden naar ongeveer 5,2 seconden, wat indrukwekkend is en erg leuk om GTi rijders te plagen.

Laat uw Golf tunen door een ervaren Volkswagen tuner

Als u besluit om uw Volkswagen Golf 8 GTE 1.4 eHybride te laten chiptunen, is het belangrijk om dit te laten doen bij een ervaren tuner met een goede reputatie. Zorg er ook voor dat u overleg pleegt met de dealer over de gevolgen voor de garantie en de mogelijke risico’s voordat u besluit om de auto te laten chippen.

Chiptuning Volkswagen Golf 8 1.4 eHybride 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 1.0 eTSi 110 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 1.0 TSi 110 PK