Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

BMW X4 (F26) 2.0D 190 PK 2014 -> 2018

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 190 211 220 230
Koppel 400 437 455 470
Offerte Aanvragen

Origineel

Vermogen: 190 PK
Koppel: 400 NM

Basic

21 PK 211 PK
37 NM 437 NM

Sport-S

30 PK 220 PK
55 NM 455 NM

Vip-R

40 PK 230 PK
70 NM 470 NM

Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 3 minuten

Binnen 3 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw BMW X4. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste BMW dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen BMW X4

Hier kunt u onze rijervaringen van de BMW modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat u kunt zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Bekijk alle BMW rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

Als ervaren chiptuning fabrikant hebben wij ons heel bewust gespecialiseerd in het tunen van de automotoren van BMW. Door deze specialisatie hebben wij zeer veel kennis van de BMW motoren. Die ervaring vindt jij terug in het eindresultaat.

Onze expertise geeft jou meer rijplezier

BMW Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor BMW motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van BMW chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als BMW chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over BMW Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor BMW

Chiptuning BMW X4 (F26) 2.0D 190 PK naar 230 PK

Chiptuning BMW X4 2.0d 190 PK

Ventura tuning heeft als BMW chiptuningspecialist de perfecte tuning voor uw nieuwe BMW X4 ontwikkeld. Uw BMW X4 2.0d 190 PK beschikt over de nieuwste versie van de 2.0d motor met 8 PK meer en 20 NM extra koppel en een lager brandstofverbruik. voor ons als BMW chiptuningspecialist een mooi uitgangspunt om deze prachtige 4 cilinder turbodiesel motor op te waarderen naar waarden die perfect bij de sportieve inborst van dit model passen. Met chiptuning BMW X4 2.0d 190 PK stijgt het vermogen naar: 230 PK en 475 NM een heerlijk gevoel.

 

Lease auto i.c.m. Ventura Chiptuning BMW X4 2.0d 190 PK

De nieuwe BMW X4 zal veel geleased gaan worden, een vast maand bedrag geen auto op de balans en toch iedere dag het rijplezier van zo,n prachtige auto. Als sportieve BMW rijder wilt u graag nog wat meer vermogen , en met chiptuning BMW X4 2.0d 190 PK is dat perfect mogelijk. Onze professionele tuning doet daarom geen software aanpassing aan het originele motormanagement, want dat zou BMW kunnen zien, wij plaatsen een geavanceerd extern motormanagement systeem wat met het easy connect systeem van Ventura binnen 2 minuten op uw BMW X4 gemonteerd zit, en even snel en veilig verwijderd kan worden, zo ziet u maar aan alles hebben wij gedacht net als BMW.

Montage Ventura Chiptuning BMW X4 2.0d 190 PK

BMW zorgt altijd bij de ontwikkeling van haar modellen dat alles tot de puntjes is verzorgd, daarom is dit merk ook bij zovele rijders geliefd. Ventura tuning heeft bij het ontwikkelen van chiptuning BMW X4 2.0d 190 PK al rekening gehouden met uw gemak, onze tuning moest snel te plaatsen zijn en net zo snel simpel weer te verwijderen. Daarom hebben wij onze geavanceerde externe ecu voorzien van easy connect systeem.Geen enkele andere tuningsfirma heeft dit en wij kunnen u dit bieden dankzij onze goede contacten. Chiptuning BMW X4 2.0d 190 PK heeft zo dus vele voordelen maar het grootste voordeel merkt u pas als u er echt mee rijdt, laat u aangenaam verrassen en test zelf !

 

8 traps automaat i.c.m. Chiptuning BMW X4 2.0d 190 PK

Perfectie is een manier van leven, BMW is hier zeer succevol in het ene mooie model na het andere mooie model rolt uit de ontwerpafdeling maar ook onderhuids hebben zij de techniek zeer goed voor elkaar. Momenteel is de ZF 8 traps automaat echt het beste wat er qua automaat leverbaar is en zonder dubbelkoppeling schakeld deze automaat zijdezacht. Het extra vermogen en koppel wat door onze tuning wordt gecreerd kan deze super moderne automaat dan ook echt prima verwerken, wij tunen al 3,5 jaar motoren met deze 8 traps automaat en hebben nog nooit een storing of een probleem meegemaakt. Chiptuning BMW X4 2.0d 190 PK werkt dus goed samen met uw BMW X4 met automaat versie.

 

BMW Fabrieksgarantie i.c.m. Chiptuning BMW X4 2.0d 190 PK

BMW weet niet wie er allemaal aan hun motoren zit en is dus onverbiddelijk en geeft geen toestemming om hun mooie motoren te tunen. Volledig terecht vinden wij omdat als er brokken ontstaan BMW dit onder garantie dient te vergoeden. Ventura tuning verricht veel testwerk aan de moderne BMW motoren en heeft in die vele jaren dat wij deze motoren tunen nog nooit een BMW motor stuk gehad, kennis en ervaring liggen daaraan ten grondslag. Als u voordat u naar de garage gaat even simpel onze geavanceerde externe tuning uitplugt dan kan uw BMW dealer met de huidige stand van de techniek uw tuning niet zien. (wij geven gen garantie dat dit in de toekomst ook zo zal blijven ) Maar wij hebben nog nooit een garantiebeperking gehad bij een door ons getunede F model (vanaf okt 2010), dus voorlopig lijkt onze tuning niet te detecteren .

 

 

 

Chiptuning BMW X4 184 PK 270 NM