Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning BMW M5 727 PK 4.4 V8 M Hybrid (G90 - G99) 2024 ->

Bekijk alle G90 - G99 modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 727 769 788 810
Koppel 1000 1094 1138 1180
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 727 PK
Koppel: 1000 NM

Basic

42 PK 769 PK
94 NM 1094 NM

Sport-S

61 PK 788 PK
138 NM 1138 NM

Vip-R

83 PK 810 PK
180 NM 1180 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw BMW M5. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste BMW dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen BMW M5

Hier kan je onze rijervaringen van de BMW modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle BMW M5 rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

BMW Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor BMW motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van BMW chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als BMW chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over BMW Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor BMW

Chiptuning BMW M5 727 PK 4.4 V8 M Hybrid (G90 - G99) naar 810 PK

Verhoog de prestaties voor maximaal rijplezier

Heeft u de nieuwe BMW M5 G90-G99 besteld en bent u op zoek naar manieren om de prestaties van uw M5 te verbeteren? Chiptuning BMW M5 G90 – G99 is de ideale manier om het volledige potentieel van uw BMW M motor S68B44eerrreeerr vrij te maken. Op deze pagina bespreken we alles wat u moet weten over chiptuning voor de BMW M5 G90-G99, inclusief voordelen, het proces, en veel gestelde vragen.

Hoe gaat chiptuning voor uw BMW M5 G90 – G99?

Chiptuning is een moderne manier waarbij de software van de motor (via de e ECU) van uw BMW wordt aangepast om de prestaties te verbeteren. Door de fabrieksinstellingen aan te passen, kunnen verschillende parameters zoals brandstofinspuiting, tijd van ontsteking en de turbodruk worden aangepast. Dit resulteert in een aanzienlijke toename van het motorvermogen, het koppel en de sportiviteit.

Voordelen van chiptuning voor de BMW M5 G90-G99

1. Hoger vermogen en meer koppel

Een van de meest aantrekkelijke voordelen van chiptuning is de toename van motorvermogen en koppel. Voor de BMW M5 G90-G99 kan dit betekenen dat het vermogen met wel 20 % kan toenemen. Afhankelijk van de aanpassingen aan de auto.

2. Beter brandstofverbruik

Door de motorinstellingen te optimaliseren, kan chiptuning ook bijdragen aan een betere brandstofverbruik. Dit betekent dat u niet alleen meer vermogen krijgt, maar dat uw motor ook efficiënter kan werken.

3. Betere Respons en Rijervaring

Chiptuning BMW M5 G90 – G99 zorgt voor een snellere respons van de motor en een fijner rijgedrag. Dit verbetert de totale rijbeleving. Waardoor uw BMW M5 nog sportiever en fijner rijdt.

4. Wat is chiptuning op maat?

Met chiptuning kunt u de prestaties van uw BMW M5 aanpassen aan uw persoonlijke rijstijl en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar maximale prestaties op het circuit of een meer ontspannen rijervaring op de weg, tuning BMW M5 G90 – G99 biedt de flexibiliteit om uw auto aan uw wensen aan te passen.

Hoe gaat chiptuning BMW M5 G90-G99 727 pk in zijn werk?

1. Diagnose en Evaluatie

Het chiptuning proces begint met een grondige diagnose van uw BMW M5. Hierbij worden de huidige motorinstellingen geanalyseerd en gecontroleerd op eventuele foutcodes of problemen. Dit helpt om een duidelijk beeld te krijgen van de huidige prestaties en eventuele verbeterpunten.

2. Aanpassing van de ECU Software

Na de diagnose wordt de ECU-software uitgelezen en aangepast. Dit gebeurt met behulp van gespecialiseerde apparatuur en software die toegang geeft tot de motorbesturingsparameters. De aanpassingen worden zorgvuldig uitgevoerd door ervaren technici om ervoor te zorgen dat de prestaties optimaal worden verbeterd zonder de betrouwbaarheid van de motor in gevaar te brengen.

3. Testen en Afstellen

Na de softwareaanpassingen wordt de auto uitgebreid getest om te controleren of alle wijzigingen correct zijn doorgevoerd en om de prestaties te evalueren. Eventuele noodzakelijke aanpassingen worden gedaan om ervoor te zorgen dat de auto perfect afgesteld is.

4. Oplevering en nazorg

Na de afronding van het chiptuning proces wordt de auto teruggegeven aan de eigenaar met een gedetailleerd rapport over de uitgevoerde aanpassingen en de behaalde resultaten. Daarnaast bieden veel tuningbedrijven nazorgdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw BMW M5 optimaal blijft presteren.

Veel gestelde Vragen over chiptuning voor BMW M5 G90-G99

Is chiptuning veilig voor mijn BMW M5?

Ja, chiptuning is veilig zolang het wordt uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde technici. Het is belangrijk om een gerenommeerd tuningbedrijf te kiezen dat gebruikmaakt van hoogwaardige apparatuur en software.

Heeft chiptuning invloed op de garantie van mijn Auto?

Chiptuning kan invloed hebben op de fabrieksgarantie van uw voertuig. Het is raadzaam om dit te bespreken met uw dealer of tuningbedrijf voordat u de aanpassingen laat uitvoeren.

Kan ik de chiptuning ongedaan maken?

Ja, de meeste tuningbedrijven bieden de mogelijkheid om de originele fabrieksinstellingen te herstellen als dat nodig is. Dit kan handig zijn als u besluit om uw auto te verkopen of als er garantiegerelateerde kwesties optreden.

Hoeveel kost chiptuning voor een BMW M5 G90-G99?

De kosten van chiptuning variëren afhankelijk van de beveiliging van de computer van uw BMW en het gekozen programma, sport, . Over het algemeen ligt de prijs tussen de €1250 en €2250. Dit is afhankelijk van het programma.

Samenvatting tuning BMW M5 G90-G99

Tuning is een effectieve manier om de prestaties van uw BMW M5 G90-G99 aanzienlijk te verbeteren. Met verhoogd vermogen, betere brandstofefficiëntie en een verbeterde rijervaring, biedt tuning  M5 een uitstekende manier om het volledige potentieel van uw auto te benutten. Kies voor een ervaren en gerenommeerd tuningbedrijf om ervoor te zorgen dat de aanpassingen veilig en professioneel worden uitgevoerd.

Chiptuning BMW 840i G15 340 PKChiptuning BMW M235i 306 PK F44Chiptuning BMW X1 sDrive18i 136PK U11Chiptuning BMW X1 xDrive30e 326 PK U11