Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Up 1.0i 75 PK 2012 -> 2020

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 75 79 81 84
Koppel 95 100 103 105
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 75 PK
Koppel: 95 NM

Basic

4 PK 79 PK
5 NM 100 NM

Sport-S

6 PK 81 PK
8 NM 103 NM

Vip-R

9 PK 84 PK
10 NM 105 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen Up. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen Up

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Volkswagen Up rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Up 1.0i 75 PK naar 84 PK

Chiptuning Up

Het is zover! Volkswagen heeft haar nieuwe kleine auto geïntroduceerd op de Frankfurt motorshow.De UP. klein in formaat groot in zijn daden als we de producent mogen geloven .De Up valt in het segment van de belangrijkste concurrent de Aygo, de 107, de C1 en de Twingo. Volgens Volkswagen biedt de UP bestuurders en passagiers meer ruimte door het slim plaatsen van de wielen en is op de UP als optie leverbaar een veiligheidsysteem genaamd: City Emergency Braking wat voetgangers tot een snelheid van 30 kilometer per uur moet beschermen, met de Up wil Volkswagen het succes van de Lupo overtreffen, de Fox is daar spijtig genoeg niet in geslaagd. Speciaal om wat extra’s uit de auto te halen heeft Ventura Tuning een perfecte chiptuning Up ontwikkeld door ook op de Take up toe te passen is.

Leverbare benzine motoren voor de Up.

Bij de start van de levering zijn er voor de Up twee benzine motoren leverbaar, als eerste de 1.0 liter 60 PK versie of als tweede de zwaardere 1.0 liter 75 Pk versie. De 60 PK uitvoering heeft en CO2 uitstoot van 105 gram en een gemiddeld verbruik van 4,5 liter per 100 Kilometer is 1 op 22.22.De 75 Pk versie heeft een CO2 uitstoot van 108 gram en een gemiddeld verbruik van 4,7 liter op 100 Kilometer 1: 21.20. Daarmee voldoen beide 1.0 benzine motoren aan de norm om wegenbelasting vrij te zijn, wat voor vele kopers deze auto zeer aantrekkelijk maakt.

Chiptuning Up Take Up – 75 PK uitvoering.

Aangezien er ook bestuurders zijn die gelijk voor de sterkere sportieve 75 PK benzine variant kiezen hebben wij natuurlijk ook voor deze Up rijders een tuning ontwikkeld voor hun auto. Na tuning heeft de Up dan 84 PK en trekt veel beter. Daarnaast kunnen wij de reactie van het gaspedaal verbeteren zodat uw auto gelijk van onderuit veel beter trekt. Chiptuning UP 75 Pk is echt een aanrader en dat voor slechts € 385,-

Chiptuning Up voor de nieuwe Up 75 PK in 3 uitvoeringen leverbaar.

De basis versie is de take Up, de iets luxere versie heet Move Up en de meest luxe versie is de High Up. Verder komen er verschillende accessoires pakketten om uw Up verder te upgraden met een persoonlijk tintje.

Chiptuning Up 75 PK Chiptuning i.c.m. leasen.

Dankzij de unieke motor en aandrijflijn garantie die Ventura tuning haar klanten als optie kan aanbieden via een gerenommeerde Nederlandse verzekeringsmaatschappij hebben de meeste leasemaatschappijen geen problemen als uw UP wordt uitgerust met onze tuning. Wel zo’n veilig gevoel lijkt ons.

Chiptuning Up 75 PK en overname motor garantie.

Indien u wenst kan Ventura Tuning u aanbieden om bij een gerenommeerde Nederlandse verzekeringsmaatschappij de motor en aandrijflijn garantie extern te kunnen laten bijverzekeren. Door het vrijwel nihile aantal schades die wij de afgelopen 9 jaar aan getunede automotoren hebben gehad heeft dit bij de verzekeraar vertrouwen gewekt. Tegen een scherp tarief is de zekerheid op uw motor en aandrijflijn dus extern bij te verzekeren.

Chiptuning Up 75 PK Bluemotion

Er komt ook een Bluemotion uitvoering van de Up. Helaas niet een nog lagere bijtelling dan de huidige 14 % die nu al geldt maar wel stoot de auto nog minder co2 uit dan de standaard uitvoeringen. Wel hangt er aan de Bluemotion uitvoering een stevig extra prijskaartje.

Chiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PK