Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDi 150 PK (T6) 2015 ->

Bekijk alle T6 modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 150 171 181 190
Koppel 320 362 381 400
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 150 PK
Koppel: 320 NM

Basic

21 PK 171 PK
42 NM 362 NM

Sport-S

31 PK 181 PK
61 NM 381 NM

Vip-R

40 PK 190 PK
80 NM 400 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen Transporter / Multivan. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen Transporter / Multivan

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Volkswagen Transporter / Multivan rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDi 150 PK (T6) naar 190 PK

Chiptuning Volkswagen Transporter T6 2.0 TDi 150 PK

Uw nieuwe Volkswagen Transporter T6 2.0 TDi 150 PK is uitgerust met de aller nieuwste Delphi ecu en een compleet nieuwe motor met de intercooler boven op de motor gemonteerd. U zult dus overal bij tuners uiteindelijk te horen krijgen wij kunnen deze nieuwe T6 motor niet tunen. Deze ecu is niet uit te lezen en ook niet te herschrijven voor een tuner. Maar daarnaast heeft delphi ook een hele slimme protectie in deze ecu gezet om Extern tunen tegen te gaan. Wij hebben bij Ventura tuning van een vaste klant meneer van Os zijn hagelnieuwe T6 2.0 TDi 150 PK ter beschikking gesteld gekregen en uiteindelijk is het ons gelukt om de nieuwste externe protectie van Volkswagen te kraken met als resultaat: Max 185 PK en 415 NM wat een zeer prettig resultaat geeft.

 De Nieuwe Delphi ECU

 De geheel nieuwe Transporter T6 2.0 TDi 150 PK motor

Resultaat Chiptuning Volkswagen Transporter T6 2.0 TDi 150 PK

Na een hoop onderzoek en flink testen is het ons toch uiteindelijk weer gelukt om de allernieuwste protectie van Volkswagen te kraken. Met een Powerbox kunt u wel iets koppel er bij krijgen maar nauwelijk PK’s beter gezegt de motor loopt niet echt mooi door. Nu wij veilig de nieuwste VW protectie kunnen uitschakelen is chiptuning Volkswagen Transporter T6 2.0 TDi 150 PK uitstekend mogelijk. Met de huidige stand van de techniek ziet uw Volkswagen garage het gebruik van onze tuning niet.Wel adviseren wij altijd om onze geavanceerde externe ecu even van uw VW transporter T6 2.0 TDi 150 PK af te halen voordat u naar de VW dealer gaat. Anders kunnen zij natuurlijk altijd de door ons geplaatste externe ecu wel gewoon zien zitten. Met chiptuning Volkswagen Transporter T6 2.0 TDi 150 PK gaat er echt een wereld voor uw Motor open, kom en test zelf.

Lease Auto i.c.m chiptuning Transporter T6 2.0 TDi 150 PK.

De nieuwe Transporter T6 2.0 TDi 150 PK wordt natuurlijk ook veel geleased en dan wil je ook graag wat meer vermogen. Juist door de specifieke manier van monteren is onze geavanceerde externe ecu met anti tuningprotectie ook ideaal voor leaserijders. Ons systeem is voorzien van originele stekkers van Volkswagen en laat zich dus ook makkelijk aansluiten, wel maken wij de intercooler even iets “los” zodat je makkelijker bij de stekkers kan. Met chiptuning Transporter T6 2.0 TDi trekt uw Transporter een aanhanger veel gemakkelijker en heeft u gewoon net even dat extra over om soepel en snel in te halen. Wij leveren chiptuning Volkswagen Transporter T6 2.0 TDi voor zowel de handgeschakelde versie als de DSG uitvoering.

Montage / Installatie Chiptuning Volkswagen Transporter T6 2.0 TDi 150 PK

Omdat wij als ervaren Volkswagen chiptuning fabrikant onze naam hoog hebben te houden trachten wij altijd tijdens de ontwikkeling om onze kabelboom zo goed mogelijk te designen zodat de kabelboom perfect op maat past. Bij chiptuning Volkswagen Transporter 2.0 TDi 150 PK is dat ook weer gelukt, compleet van glasvezel tefloncous zodat de bedrading maximaal beschermt is tegen de warmte van onder de motorkap. Met chiptuning Volkswagen Transporter T6 2.0 TDi 150 PK van Ventura tuning kiest u echt voor een stukje kwaliteit en dat merkt u dagelijks in de praktijk. De eerste keer monteren wij eigenlijk altijd chiptuning Transporter T6 2.0 TDi 150 PK, zodat u rustig kunt kijken hoe het moet.

DSG i.c.m Chiptuning Transporter T6 2.0 TDi 150 PK

Voor de Volkswagen Transporter T6 2.0 TDi 150 PKhebben wij ook een speciale software gemaakt voor de DSG uitvoering. Dit houdt in dat chiptuning Volkswagen Transporter T6 2.0 TDi 150 PK dsg bij een laag toerental iets minder koppel heeft en dat het koppel iets minder snel wordt opgebouwd. Zo kan uw dsg transmissie vloeiend blijven schakelen en dankzij het extra koppel gaat us dsg niet steeds “pingpongen” tussen 2 versnellingen alsof hij niet weet in welke versnelling hij moet rijden. Dit wordt door veel transporter T6 2.0 TDi 150 PK als erg onaangenaam ervaren. Onze Ventura chiptuning Volkswagen Transporter 2.0 TDi 150 PK biedt dus ook voor de dsg variant veel voordelen, kom en test het zelf.

Brandstofverbruik i.c.m. chiptuning Volkswagen Transporter T6 2.0 TDi 150 PK

Doordat wij er voor zorgen dat er al wat meer koppel beschikbaar is bij een laag toerental hoeft u of uw automaat niet zo snel terug te schakelen. Zo kunt u dus een hogere versnelling rijden met een laag toerental en veel koppel en dat rijdt het meest efficiente. Zo kunt u met chiptuning Volkswagen Transporter T6 2.0 TDi 150 PK besparen op de momenten dat het kan en het extra vermogen aanwenden op momenten dat u dat prettig vindt. Chiptuning Volkswagen Transporter T6 2.0 TDi 150 PK biedt u dus de mogelijkheid om op u wbrandtsof te besparen maar u heeft dit zelf in de voet.

Fabrieksgarantie i.c.m. Chiptuning Transporter 2.0 TDi 150 PK

Officieel mag u van Pon de Importeur van uw Volkswagen Transporter uw Nieuwe T6 2.0 TDi 150 PK niet tunen, zij hebben liever dat u een 2.0 TDi 180 PK variant koopt want daar verdienen zij simpelweg meer aan. ABT de huistuner tuned de 2.0 TDi 150 PK motor ook alleen moet u dan € 2200,- betalen wat volgens ons wel erg veel is. Gezien de mogelijkheid van ABT tuning in Duitland blijkt dus wel dat uw motor in de praktijk prima wat meer vermogen kan leveren. Als ervaren Volkswagen chiptuning specialist en fabrikant hebben wij dan ook vrijwel nooit problemen met getunede Volkswagen transporter motoren. Met chiptuning Volkswagen transporter T6 2.0 TDi 150 PK hoeft uw fabrieksgarantie niet in geding te komen als u de tuning gewoon even netjes verwijderd voordat u naar uw VW dealer gaat, wel zo’n prettig gevoel lijkt ons.

Chiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PK