Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDi CR 180 PK (T5) 2009 -> 2015

Bekijk alle T5 modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 180 200 210 220
Koppel 400 437 455 470
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 180 PK
Koppel: 400 NM

Basic

20 PK 200 PK
37 NM 437 NM

Sport-S

30 PK 210 PK
55 NM 455 NM

Vip-R

40 PK 220 PK
70 NM 470 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen Transporter / Multivan. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen Transporter / Multivan

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Volkswagen Transporter / Multivan rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDi CR 180 PK (T5) naar 220 PK

Chiptuning Transporter T6 2.0 TDI 180 PK

Na het jarenlange succes van de Volkswagen Transporter T5 met 1.9 TDi en 2.5 TDI motoren met pompverstuiver techniek kon Volkswagen i.v.m. de uitstoot niet langer doorgaan met de Pompverstuiver techniek. De moderne commonrail TDi motoren deden ook in de Volkswagen bedrijfswagens hun intrede.Voor de Transporter T6 geen 1.9 TDi en 2.5 TDi motoren meer maar alleen nog maar 2.0 TDi motoren met de stille moderne commonrailinspuiting techniek, vermogens van 140 PK. Voor vele trouwe Transporter rijders wel een raar idee want de trouwe 5 cilinder motor was bij vele erg geliefd en is nu voor goed verledentijd. De nieuwe commonrail motoren in de Transporter T6 TDi voelen veel minder gretig aan dan hun voorgangers, het voelt voor vele rijders net allemaal wat te braaf ,d.m.v. Ventura Transporter chiptuning voor de 2.0 TDi motor kunnen wij deze Sportieve eigenschap alsnog achteraf voor u veilig toevoegen. Uw motor voelt veel krachtiger aan!!!

Eigenschappen van de Transporter 2.0 TDI motor.

De nieuwe Volkswagen Transporter commonrail motor is veel stiller dan de oude 1.9 TDI en 2.5 TDi pomverstuiver motor,en tevens is het brandstofverbruik verbeterd.Wel een klein minpuntje is dat je het gevoel hebt dat deze nieuwe motoren veel minder goed trekken dan de pompverstuiver motoren, de vut is er bij een vroeger toerental al uit..De DSG bak  is een mooiere transmisie voor deze Transporter commonrail TDi motor en heeft een positieve invloe dop het brandstofverbruik t.o.v. een hadgeschakelde versie. Deze moderne transporter TDi motor is zeer goed te combineren met onze Transporter chiptuning, wat meer power rijdt gewoon veel prettiger.

Chiptuning Transporter 2.0 TDI biedt u de mogenlijkheid om werkelijk het brandstofverbruik tot 13 % te doen dalen.

Zodra de nieuwe Transporter T6 TDi motor op de markt kwam kregen wij gelijk de vraag van Volkswagen  rijders kan ook deze motor nou nog zuiniger dan dat hij origineel geleverd wordt door de fabrikant ? Ja door optimalisatie van de dieselinspuiting en een vroegere opbouw van de turbodruk kunt u circa 400 toeren eerder schakelen doordat uw Transporter motor een hoger koppel krijgt reeds bij een lager toerental, uw Transporter 2.0 TDI motor hoeft dus minder toeren te maken, wat het rendement uit een liter diesel echt verhoogt ,indien gewenst heeft u altijd vermogen over om soepel en snel in te kunnen halen of tijdens even vlot invoegen op de snelweg.De motor rijdt ook nog fijner en u kunt na tuning zeer schakellui rijden, en sportief wanneer u dat wenst, voldoende trekkracht mag immers in zo,n mooie moderne TransporterTDi motor gewoon zeker niet ontbreken.

Montage Chiptuning Transporter T6 TDi

De tuning wordt aangesloten d.m.v. 8 originele Volkswagen stekkers onder de kap van uw Transporter T6 2.0 TDI. Geen knippen of solderen en
de originele data in de computer van uw Transporter blijft origineel,dat vindt uw Volkswagen dealer wel zo prettig.(software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden) de Ventura 3D chiptuning past meerdere data kenvelden van uw motor aan: 1 de dieselcurve van de drukopbouw, 2 de turbodruk en 3 inactief de injector inspuitduur. U of u garage kan ten allertijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning.Het monteren of demonteren van de chiptuning voor uw Volkswagen Transporter TDi is in maximaal 5 minuten gebeurd, dus ook ideaal voor lease Transporters.

Garantie Chiptuning Transporter T6 TDi.

Standaard mag van Pon de importeur van de Volkswagen Transporter TDi niet getuned worden,tenzij het via ABT gebeurd, die levert voor de nieuwe Transporter ook chiptuning maar dan betaald u € 1350,- (blijkbaar kunnen de motoren dus wel prima tegen tuning). Ventura Tuning levert haar tuning ook rechtstreeks aan officiele Volkswagen dealers, wij zijn daar zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura chiptuning Mini Ecu.Wilt u meer dan hebben wij de mogenlijkheid om via een verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze tuning geen motor en/of aandrijflijn garantie in, montage kosten komen soms over de kostprijs voor de tuning heen.

Het bijverzekeren van de motorgarantie is via ons niet duur daar de verzekeringsmaatschappij een zeer goed vertrouwen heeft in ons product gezien onze uiterst minimale schades de afgelopen 9 jaar.

Rijervaringen Chiptuning Transporter T6 TDi.

De eerst erijervaringen van deze nieuwe Volkswagen Transporter 2.0 TDi staan inmiddels al weer op onze website.

Chiptuning Transporter 2.0 TDi

Montage gaat Veilig en Snel d.m.v 8 originele Volkswagen stekkers.

Chiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PK