Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Polo 2.0 GTi 200 PK (AW) 2017 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 200 226 235 250
Koppel 320 372 370 420
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 200 PK
Koppel: 320 NM

Basic

26 PK 226 PK
52 NM 372 NM

Sport-S

35 PK 235 PK
50 NM 370 NM

Vip-R

50 PK 250 PK
100 NM 420 NM

Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 3 minuten

Binnen 3 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen Polo. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen Polo

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Bekijk alle Volkswagen rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Gespecialiseerd in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de originele ECU
  • Leverancier voor officiële merkdealers
  • 3 jaar productgarantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Polo 2.0 GTi 200 PK (AW) naar 250 PK

De Volkswagen Polo 2.0 GTi is standaard al een beest van een auto met een super krachtige 2.0 liter TSi-motor en zeer sportieve uitstraling. Maar wist je dat je prima nog meer vermogen uit deze motor kunt halen met chiptuning? Door de software van de motor aan te passen, kan de Polo 2.0 GTi nog meer vermogen en koppel leveren, waardoor de acceleratie en topsnelheid beter worden. Met chiptuning Volkswagen Polo wordt rijden pas echt een plezier.

Chiptuning op maat voor jouw rijstijl

Met chiptuning kan de motor van de Volkswagen Polo 2.0 GTi worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen en rijstijl. Of je nu op zoek bent naar meer snelheid op het circuit, of juist een betere respons bij het dagelijkse gebruik, chippen biedt de oplossing. De Polo 2.0 GTi wordt hierdoor niet alleen sneller, maar ook efficiënter en gaat nog veel beter rijden.

Kies voor een ervaren Volkswagen chiptuning Specialist

Als je kiest voor chiptuning bij een betrouwbare en ervaren specialist. Bij Ventura Chiptuning kun je rekenen op een veilige en duurzame upgrade van je auto. Wij werken met geavanceerde apparatuur en zorgen voor een grondige diagnose van je motor voordat we gaan beginnen met de tuning. Zodat jij optimaal kunt genieten van de prestaties van je VW Polo 2.0 GTi AW.

Kort samengevat wat je mag verwachten van chiptuning

Kortom, met chiptuning haal je het maximale uit je Volkswagen Polo 2.0 GTi. Het is een investering in de performance van je auto en het rijplezier dat je ervan hebt. Laat je verrassen door de verbeterde acceleratie, hogere topsnelheid en verbeterde gasrespons van je Polo 2.0 GTi na tunen door Ventura tuning. Kan jij de extra Power aan?

Chiptuning Volkswagen polo 1.0 TSi 95 PKChiptuning Volkswagen Polo 1.0 TSi 110 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 1.5 eTSi 150 PKChiptuning Volkswagen Polo AW 1.0 TSi 95 PK