Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDi 95 PK (AW) 2017 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 95 105 112 121
Koppel 250 270 290 310
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 95 PK
Koppel: 250 NM

Basic

10 PK 105 PK
20 NM 270 NM

Sport-S

17 PK 112 PK
40 NM 290 NM

Vip-R

26 PK 121 PK
60 NM 310 NM

Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 3 minuten

Binnen 3 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen Polo. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen Polo

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Bekijk alle Volkswagen rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Gespecialiseerd in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de originele ECU
  • Leverancier voor officiële merkdealers
  • 3 jaar productgarantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Polo (AW) 1.6 TDi 95 PK naar 121 PK

Chiptuning Volkswagen Polo is de oplossing om de PK’s van je Volkswagen Polo 1.6 TDI 95 PK AW te verhogen. Door de software van de motor te optimaliseren, kan je meer vermogen en een hoger koppel uit de motor halen. Dat resulteert in snellere tussensprintjes en je bereikt gemakkelijker de topsnelheid. Het is een geweldige manier om het rijplezier van je auto te verbeteren zonder grote, dure upgrades. En het leukste is niemand die het aan de buitenkant ziet.

Het is belangrijk om je Polo bij een goede chiptuner te laten tunen.

Bij het chiptunen van je Volkswagen Polo 1.6 TDI 95 PK AW is het belangrijk om dit te laten uitvoeren door een ervaren chiptuningbedrijf. Een goede ervaren tuner zal veel energie stoppen om de tuning voor jouw motor te ontwikkelen. Om zo de prestaties van je auto op een veilige en verantwoorde manier te verbeteren. Door de tuning secuur af te stellen, kun je ervoor zorgen dat je auto beter presteert zonder dat je auto onbetrouwbaar wordt.

De voordelen van diesel chiptuning voor jouw Polo

Bij het chiptunen van je Volkswagen Polo 1.6 TDI 95 PK AW kun je ook profiteren van de hogere turbodruk en aangepaste inspuitdruk. Door de motorafstelling te optimaliseren, kan je auto efficiënter werken en heeft zo minder brandstof nodig. Dit kan resulteren in aanzienlijke besparingen op de lange termijn, vooral als je dagelijks veel kilometers maakt.

Risico’s van ”goedkope” chiptuning

Het is belangrijk om te onthouden dat chiptuning niet geheel risico’s is. Als je het bij Beun de haas voor 250 euro laat doen, dan moet je niet raar opkijken bij motorschade en andere problemen. Daarom is het belangrijk om alleen met gerenommeerde Volkswagen chiptuners te werken en ervoor te zorgen dat je auto goed wordt onderhouden en regelmatig wordt gecontroleerd.

Samenvatting over Chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDi 95 PK.

Al met al kan chiptuning een geweldige manier zijn om de prestaties van je Volkswagen Polo 1.6 TDI 95 PK AW te verbeteren. Door de software van de motor aan te passen, kun je meer vermogen en koppel uit de motor halen, betere brandstofefficiëntie behalen en een verbeterde rijervaring krijgen. Maar het is belangrijk om dit op een veilige en verantwoorde manier te doen en alleen met gerenommeerde tuners te werken.

Chiptuning Volkswagen polo 1.0 TSi 95 PKChiptuning Volkswagen Polo 1.0 TSi 110 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 1.5 eTSi 150 PKChiptuning Volkswagen Polo AW 1.0 TSi 95 PK