Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Polo 1.5 TSi 150 PK (AW) 2017 ->

Bekijk alle AW modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 150 165 177 190
Koppel 250 270 295 320
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 150 PK
Koppel: 250 NM

Basic

15 PK 165 PK
20 NM 270 NM

Sport-S

27 PK 177 PK
45 NM 295 NM

Vip-R

40 PK 190 PK
70 NM 320 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen Polo. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen Polo

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Volkswagen Polo rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Polo 1.5 TSi 150 PK (AW) naar 190 PK

Chiptuning Volkswagen Polo 1.5 TSi 150 PK is een moderne methode om het vermogen en de prestaties van een auto te verbeteren. Het is een proces waarbij de software die de motor aanstuurt, wordt aangepast om de prestaties van de motor te verbeteren. Dit kan worden bereikt door het optimaliseren van de timing van de brandstofinjectie, de ontstekingstijd en andere parameters die de prestaties van de motor beïnvloeden. Tuning Volkswagen Polo 1.5 TSi is perfect voor de sportieve rijder.

Wat doet chiptuning voor jouw Polo?

De Volkswagen Polo 1.5 TSi met 150 pk is een sportieve auto met een krachtige motor. Chiptuning kan de prestaties van deze auto verder verbeteren. Er zijn verschillende chiptuning Volkswagen Polo manieren beschikbaar voor de Volkswagen Polo 1.5 TSi, elk met hun eigen voordelen en nadelen.

Via OBD tuning de motor tunen

Een van de meest populaire chiptuning-oplossingen voor de Volkswagen Polo 1.5 TSi is een softwarematige aanpassing van de motorbesturing. Hierbij wordt de software die de motor aanstuurt aangepast om de prestaties van de motor te verbeteren. Deze softwareaanpassing kan worden uitgevoerd door een professionele chiptuner. Het resultaat is vaak een toename van het vermogen en koppel van de motor, wat leidt tot betere prestaties en een verbeterde rijervaring.

Chiptuning Volkswagen Polo 1.5 TSi 150 PK via externe ecu tunen

Een andere populaire oplossing is externe chiptuning Volkswagen Polo 1.5 TSi 150 pk. Dit gaat via het installeren van een losse ecu computer. Een tuning box is een klein apparaatje dat tussen de motor en de motorbesturing wordt geplaatst. Het apparaat past de signalen die de motorbesturing ontvangt aan, waardoor de prestaties van de motor worden verbeterd. Het voordeel van een tuning box is dat het gemakkelijk te installeren en te verwijderen is. Bovendien kan het apparaat worden aangepast om de prestaties van de motor verder te verbeteren.

Nadeel OBD tuning

Een nadeel van het installeren van een tuning box is echter dat het de garantie op de auto kan beïnvloeden. Sommige autofabrikanten zien het installeren van een tuning box als een vorm van ongeoorloofde aanpassing van de motor en kunnen de garantie op de auto intrekken. Het is daarom belangrijk om dit te bespreken met de dealer voordat u een tuning box installeert.

Wat is de beste tuning optie voor mijn BMW

Bij het kiezen van een chiptuning-oplossing is het belangrijk om te overwegen wat het beste is voor uw auto en rijstijl. Overleg daarom met een professionele chiptuner om te bepalen welke oplossing het beste bij uw auto past. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de mogelijke gevolgen voor de garantie en de veiligheid van uw auto.

Kort samengevat wat kan chiptuning voor mijn Polo 1.5 TSi doen

Kortom, chiptuning is een populaire manier om de prestaties van de Volkswagen Polo 1.5 TSi te verbeteren. Er zijn verschillende chiptuning-oplossingen beschikbaar, elk met hun eigen voordelen en nadelen. Overleg met een professionele chiptuner om te bepalen welke oplossing het beste past bij uw auto en rijstijl.

Chiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen polo 1.0 TSi 110 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 1.4 eHybride 245 PK