Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Polo 1.2 TSi 105 PK (6R) 2009 -> 2017

Bekijk alle 6R modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 105 118 127 135
Koppel 175 195 210 225
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 105 PK
Koppel: 175 NM

Basic

13 PK 118 PK
20 NM 195 NM

Sport-S

22 PK 127 PK
35 NM 210 NM

Vip-R

30 PK 135 PK
50 NM 225 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen Polo. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen Polo

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Volkswagen Polo rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Polo 1.2 TSi 105 PK (6R) naar 135 PK

Chiptuning Polo 1.2 TSI benzinemotor resultaat > 136 PK en 225 NM

Let Op: er zijn inmiddels ”slimme”tuners die zelfs 140 PK aan klanten beloven, dat is haalbaar, Maar er moet dan wel permanent Ron 98 Benzinegetankt worden!!!

Chiptuning Polo 1.2 TSI Benzine 105 PK 175 NM

Sinds kort heeft de nieuwe 1.2 TSI benzine motor ook zijn intrede in de nieuwe Polo gedaan.Ondanks de tevredenheid onder Volkswagen Polo klanten over de gewone 1.4 I versie was er toch behoefte aan een nog pittigere versie met toch een lage CO2 uitstoot. Voor de Polo geen 1.4 TSI motor,maar de iets kleinere 1.2 TSI met 105 PK i.p.v 122 PK die de 1.4 TSI heeft en geen 204 NM maar 175 NM Koppel.Door dit relatief hoge koppel kan deze moderne kleine 1.2 TSI motor uistekend met de VW Polo uit de voeten.Er is veel draaimoment / koppel beschikbaar al bij een relatief laag toerental. Wat je wel merkt als je ook al in de 1.4 TSI Golf 6 hebt gereden dat de VW Polo met de 1.2 TSI beinzine motor iets minder gretig is dan zijn grote broer,echter voor leaserijders is het lage bijtelling tarief natuurlijk zeer gunstig, zij kunnen hun lease auto vol hangen met opties en hebben toch een lage bijtelling, tel uit uw winst, bovendien ziet de Polo 1.2 TSI er zeer sportief uit en aan ruimte geen gebrek. Chiptuning Polo 1.2 TSI helpt dus uw auto completer dan ooit te maken.

Chiptuning Polo 1.2 TSI – De oplossing om het Brandstofverbruik 11% te kunnen laten dalen.

Zodra zo’n nieuwe Volkswagen 1.2 TSI motor op de markt kwam kregen wij gelijk de vraag van klanten kan zo,n motor nou nog zuiniger dan dat hij origineel geleverd wordt door de fabrikant ? Ja door optimalisatie van de benzineinspuiting en een iets vroegere opbouw van de turbodruk kunt u circa 400 toeren vroeger schakelen doordat u een hoger koppel krijgt bij een lager toerental, uw VW Polo 1.2 TSI motor hoeft dus minder toeren te maken, wat het rendement uit het verbranden van de benzine verhoogt ,indien gewenst heeft u altijd vermogen over voor soepel en snel inhalen of invoegen op de snelweg. De 1.2 TSI benzine motor rijdt ook nog fijner en u kunt indien gewenst zeer schakellui rijden.

Montage van de Chiptuning Polo 1.2 TSI Mini ECU!

De tuning wordt aangesloten d.m.v. 6 originele Volkswagen stekkers onder de kap van uw VW Polo. Geen knippen of solderen en de originele data in de computer van uw Volkswagen Polo 1.2 TSI blijft origineel,dat vindt uw Volkswagen dealer wel zo prettig.(software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden) de Ventura Tuning past zowel 1 de benzinecurve van de drukopbouw aan,2 de turbodruk en 3 inactief de injectietiming. U of u garage kan ten allertijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning.Het monteren of demonteren van de chiptuning voor uw Volkswagen Polo 1.2 TSI is in maximaal 1,5 minuut gebeurd.

Chiptuning Polo 1.2 TSi met DSG Bak.

Kan mijn Polo 1.2 TSi met DSG transmissie ook getuned worden.Ja dat kan prima,door een stukje slimme software geven wij het extra koppel niet in één klap vrij maar in 5 partjes van telkens 10 miliseconde. U merkt geen verschil maar de DSG bak van uw Polo 1.2 TSi motor en de aandrijfassen worden op deze manier gespaard,de bak en assen krijgen zeg maar de tijd om het koppel vrij te geven.

Chiptuning Polo 1.2 TSi Lease Auto

Kan mijn lease auto veilig getuned worden ? Ja dat kan , dagelijks tunen wij vele leaseauto,s. Voor de klant is het makkelijk omdat onze professionele tuning binnen 1 minuut weer verwijderd kan worden en de meeste leasemaatschappijen zijn inmiddels met Ventura Tuning wel bekend. Wel is het mogenlijk dat als u melding maakt bij uw leasemaatschappij dat u uw Polo 1.2 TSi hebt laten tunen dat uw maandelijkse bijdrage omhoog gaat.Jammer want er wordt dan vanuit gegaan dat u na tuning veel harder gaat rijden wat in de praktijk niet het geval zal zijn. De meeste leaserijders willen gewoon graag een soepele fijne lease auto die net even wat meer pit heeft. De Polo 1.2 TSi getuned is een zeer fijne auto voor dagelijks gebruik..

Garantie chiptuning Polo 1.2 TSI 105 PK 175 NM

Standaard mag van Pon de importeur van de Volkswagen Polo 1.2 TSI niet getuned worden,(tenzij het via ABT gebeurd, maar die levert voor de VW Polo 1.2 TSI nog geen tuning) ook wel begrijpelijk zij weten immers niet of de chiptuning wel goed wordt uitgevoerd en hebben daar geen enkel toezicht op. Ventura Tuning levert haar tuning rechtstreeks aan officiele VW dealers, wij zijn daar zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura chiptuning module. Wilt u meer dan hebben wij binnenkort de mogenlijkheid om via een verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze tuning geen motor en/of aandrijflijn garantie in, montage kosten komen over de kostprijs voor de tuning heen.

Chiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PK