Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Polo 1.4 TDi 75 PK (6C) 2009 -> 2017

Bekijk alle 6C modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 75 85 94 100
Koppel 210 230 250 270
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 75 PK
Koppel: 210 NM

Basic

10 PK 85 PK
20 NM 230 NM

Sport-S

19 PK 94 PK
40 NM 250 NM

Vip-R

25 PK 100 PK
60 NM 270 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen Polo. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen Polo

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Volkswagen Polo rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Polo 1.4 TDi 75 PK (6C) naar 100 PK

Resultaat Chiptuning Polo 1.4 TDi Bluemotion 75 PK naar 115 PK Stage 3

Ventura Tuning heeft met dank aan een bevriende contacten via Volkswagen in Duitsland de nieuwe 75 PK 1.4 TDI motor voor de Polo Bluemotion 14% al weer ontwikkeld.De nieuwe motor loopt veel mooier en soepeler dan de oude 1.2 TDi 3 cilinder. Wel is het zo dat de motor nog steeds een enorm stuk aan sportiviteit te kort komt.Met de performance tuning van Ventura Tuning stijgt het vermogen van 75 PK naar 105 PK, een enorm verschil. Met chiptuning Polo 1.4 TDi Bluemotion 75 Pk herkent u uw Polo niet weer terug.

Leaseauto Chiptuning Polo 1.4 TDi Bluemotion 75 PK

Omdat er veel Volkswagen klanten de Polo 1.4 TDi 75 PK gaan leasen hebben wij onze geavanceerde externe ecu zo gemaakt dat de tuning binnen 2 minuten snel en veilig is te installeren dankzij de originele stekkers van Volkswagen.Geen moeilijk karwei u kunt dus als uw Polo 1.4 TDi 75 PK naar de garage moet zo de tuning even tijdelijk ongedaan maken en dan is uw Polo 1.4 TDi 75 PK gelijk weer ongetuned, wel zo,n veilig idee. Chiptuning Polo 1.4 TDi Bluemotion 75 PK is dus ook ideaal voor leaserijders.

Montage Chiptuning Polo 1.4 TDi Bluemotion 75 PK

De montage heeft bij Ventura tuning net als onze tuningsoftware de hoogste prioriteit. De kabelboom is 100% op maat, en uitgevoerd in teflon
sleeve. De kabelboom is voorzien van de originele stekkers van Volkswagen en past dus perfect en is simpel te monteren en net zo simpel te verwijderen. Uiteraard ontvangt uw van ons een fullcolour montage handleiding zodat het plaatsen zeer gemakkelijk en goed gaat. Wilt u ook chiptuning Polo 1.4 TDi Bluemotion 75 PK voor uw Polo dan zijn wij u graag van dienst

Verbruik i.c.m. Chiptuning Polo 1.4 TDi Bluemotion 75 PK

Ook bij de nieuwe 1.4 TDi heeft Volkswagen weer te kampen met de problemen die alle autofabrikanten hebben. Ga ik voor zuinig en wordt mijn auto te duur dankzij de idiote labels in Nederland, of maak ik een gekepen auto die prima aan het label voldoet maar minder fijn rijdt voor de klant. Autifabrikanten worden wel gedwongen om voor die laatste compromis te gaan, Ventura Tuning kijkt naar uw belang en kiest daarom voor veel koppel al bij een laag toerental beschikbaar, drivabillity en juist dat laat uw Polo 1.4 TDi 75 PK na tuning juist zo fijn rijden.

Fabrieksgarantie en Chiptuning Polo 1.4 TDi Bluemotion 75 PK

Officieel mag van de Nederlandse importeur uw nieuwe Polo niet getuned worden.Echter tm maart deden ze het zelf ook, dus blijkbaar kunnen de motoren er prima tegen maar speelt er een ander belang. Simpel aan een Polo met standaard meer vermogen verdiend uw importeur meer dan aan een tuningupgrade.Ventura Tuning kan indien gewenst tegen meerprijs via een officiele nederlandse verzekeringsmaatschappij de motor een aandrijflijn garantie extern laten bijverzekeren, het moet niet nodig zijn maar voor een extra zeker gevoel kan het dus wel. Motorgarantie op aanvraag. Chiptuning Polo 1.4 TDi Bluemotion 75 PK hoeft dus geen belemmering te zijn voor meer rijplezier.

Chiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PK