Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Polo 1.2 TSi 90 PK (6C) 2009 -> 2017

Bekijk alle 6C modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 90 105 115 125
Koppel 160 180 197 215
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 90 PK
Koppel: 160 NM

Basic

15 PK 105 PK
20 NM 180 NM

Sport-S

25 PK 115 PK
37 NM 197 NM

Vip-R

35 PK 125 PK
55 NM 215 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen Polo. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen Polo

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Volkswagen Polo rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Polo 1.2 TSi 90 PK (6C) naar 125 PK

Chiptuning Polo 1.2 TSI 90 PK benzinemotor resultaat: 125 PK en 215 NM

Tuning Polo 1.2 TSI Benzine 90 PK 160 NM

De Polo 6C beschikt over de fijne 1.2 TSi 4 cilinder motor met 90 pk. Ondanks volle tevredenheid onder Volkswagen Polo klanten over de 110 PK versie van dezelfde motor was er toch behoefte aan een lichtere variant met een lagere CO2 uitstoot. De iets minder vermogende 1.2 TSI met 90 PK i.p.v 110 PK  heeft geen 175 NM maar 160 NM Koppel. Door dit lagere koppel is de 90 PK versie wel wat trager. Er is minder trekkracht beschikbaar en je merkt dat de vut er gauw uit is. Wat je wel merkt als je ook al in de 1.2 TSI Polo met 110 PK hebt gereden is dat die veel beter trekt t.o.v. zijn lichtere 90 PK broertje, echter voor veel mensen  maakt de lagere aanschaf prijs de 90 pk versie zeer aantrekkelijk. Chiptuning Polo 1.2 TSI 90 PK helpt dus uw Polo aan nog meer PK’s .

Chiptuning Polo 1.2 TSI – De oplossing om het Brandstofverbruik tot 9% te kunnen laten dalen.

Zodra zo’n nieuwe Volkswagen 1.2 TSI motor op de markt kwam kregen wij gelijk de vraag van klanten kan zo’n motor nou nog zuiniger dan dat hij origineel geleverd wordt door de fabrikant ? Ja door optimalisatie van de benzine inspuiting en een iets vroegere opbouw van de turbodruk kunt u circa 400 toeren vroeger schakelen doordat u een hoger koppel krijgt bij een lager toerental, uw VW Polo 1.2 TSI motor hoeft dus minder toeren te maken, wat het rendement uit het verbranden van de benzine verhoogt ,indien gewenst heeft u altijd vermogen over voor soepel en snel inhalen of invoegen op de snelweg. De 1.2 TSI benzine motor rijdt ook nog fijner en u kunt indien gewenst zeer schakellui rijden dankzij de door ons slimme ontwikkelde chiptuning polo 1.2 TSI 90 PK.

Montage van de Tuning Polo 1.2 TSI 90 PK Geavanceerde Extern ECU!

De tuning wordt aangesloten d.m.v. 8 originele Volkswagen stekkers onder de kap van uw VW Polo. Geen knippen of solderen en de originele data in de computer van uw Volkswagen Polo 1.2 TSI blijft origineel, dat vindt uw Volkswagen dealer wel zo prettig.(software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden) de Ventura Tuning past zowel 1 de benzinecurve van de drukopbouw aan,2 de turbodruk en 3 inactief de injectietiming. U of u garage kan ten aller tijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning. Het monteren of demonteren van de chiptuning voor uw Volkswagen Polo 1.2 TSI is in maximaal 1,5 minuut gebeurd.

Chiptuning Polo 1.2 TSi 90 PK met DSG Bak.

Kan mijn Polo 1.2 TSi met DSG transmissie ook getuned worden. Ja dat kan prima, door een stukje slimme software geven wij het extra koppel niet in één klap vrij maar in 5 partjes van telkens 10 milliseconde. U merkt geen verschil maar de DSG bak van uw Polo 1.2 TSi motor en de aandrijfassen worden op deze manier gespaard, de bak en assen krijgen zeg maar de tijd om het koppel vrij te geven.

Tuning Polo 1.2 TSi 90 PK Lease Auto

Kan mijn lease auto veilig getuned worden ? Ja dat kan , dagelijks tunen wij vele leaseauto’s. Voor de klant is het makkelijk omdat onze professionele tuning binnen 1 minuut weer verwijderd kan worden en de meeste leasemaatschappijen zijn inmiddels met Ventura Tuning wel bekend. Wel is het mogelijk dat als u melding maakt bij uw leasemaatschappij dat u uw Polo 1.2 TSi hebt laten tunen dat uw maandelijkse bijdrage omhoog gaat. Jammer want er wordt dan vanuit gegaan dat u na tuning veel harder gaat rijden wat in de praktijk niet het geval zal zijn. De meeste leaserijders willen gewoon graag een soepele fijne lease auto die net even wat meer pit heeft. De Polo 1.2 TSi getuned is een zeer fijne auto voor dagelijks gebruik..

Garantie chiptuning Polo 1.2 TSI 90 PK 160 NM

Standaard mag van Pon de importeur van de Volkswagen Polo 1.2 TSI niet getuned worden,(tenzij het via ABT gebeurd, maar die levert voor de VW Polo 1.2 TSI nog geen tuning) ook wel begrijpelijk zij weten immers niet of de chiptuning wel goed wordt uitgevoerd en hebben daar geen enkel toezicht op. Ventura Tuning levert haar tuning rechtstreeks aan officiële VW dealers, wij zijn daar zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar product garantie op de externe Ventura chiptuning module. Wilt u meer dan hebben wij binnenkort de mogelijkheid om via een verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze tuning geen motor en/of aandrijflijn garantie in, montage kosten komen over de kostprijs voor de tuning heen.

Chiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PKChiptuning Volkswagen Golf 8 GTE 245 PK