Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Passat 1.5 eTSi 150 PK eHybride MHEV (B9) 2024 ->

Bekijk alle B9 modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 150 171 181 190
Koppel 250 286 303 320
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 150 PK
Koppel: 250 NM

Basic

21 PK 171 PK
36 NM 286 NM

Sport-S

31 PK 181 PK
53 NM 303 NM

Vip-R

40 PK 190 PK
70 NM 320 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen Passat. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen Passat

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Volkswagen Passat rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Passat 1.5 eTSi 150 PK eHybride MHEV (B9) naar 190 PK

Voor de nieuwe Volkswagen Passat 1.5 eTSi 150 PK MHEV mild hybride is er een hele mooie chiptuning beschikbaar. 90% van de Passat rijders leased hun auto en dan is een aanpassing in de originele Volkswagen computer niet echt handig. Daarom hebben wij bij Ventura tuning een easyconnect oplossing ontwikkeld. Uw Passat 1.5 TSi evo2 motor tunen binnen 1 minuut en de auto net zo snel weer origineel maken. Dit kan !

Voordelen chiptuning voor de motor

Dankzij onze tuning wordt uw motor sneller en trekt uw Passat veel gemakkelijker op. De Passat 1.5 eTSi 150 PK Mildhybride is natuurlijk geen lichtgewicht dus wat extra PK’s is wel erg plezierig.

Zijn er Nadelen aan de motor chiptunen

Bij normaal gebruik kan uw Passat 1.5 TSI evo2 motor met af fabriek 150 PK prima wat meer vermogen aan. Het is wel belangrijk dat u eerst de motorolie op temperatuur heeft voordat u de motor voluit belast. Check regelmatig het oliepeil en vervang de motorolie altijd op tijd en zorg voor goed onderhoud van uw motor.

Snellere nul naar 100 km/h tijd

Door het chiptunen van uw eTSi motor neemt het vermogen en het koppel flink toe. Dit heeft als resultaat dat uw Passat 1.5 eTSi 150 PK veel sneller van nul naar honderd accelereert. Dit is ook juist waarom heel veel Volkswagen rijders hun Passat eHybride laten chippen.

Kan ik zuiniger rijden met een  getunede motor?

Bij een getunede motor is er al bij laag toerental meer trekkracht beschikbaar. Zo kan uw automaat vroeg overschakelen en vermijdt u het hogere toerental. Op deze manier kunt u serieus minder brandstof verbruiken. Wat in deze tijd met hoge prijzen aan de pomp natuurlijk wel heel prettig is.

Onderhoud voor een auto met een getunede motor

Als je de motor van uw Passat voorziet van chiptuning dan kan de motor wanneer je de maximale prestaties benut zwaarder belast worden. Daarom raden wij aan om de olie-interval te verkorten naar 15000 kilometer. Olie smeert de motor maar koelt ook vooral de metalen onderdelen. Goede olie, en olie die in een goede conditie is, is echt belangrijk voor de levensduur van uw motor.

Ons advies aangepast onderhoud

Iedere 15000 kilometer nieuwe longlive olie. De ene keer bij de garage op de hoek, en de andere keer bij uw Volkswagen dealer. Zo bent u goedkoop uit en krijgt uw motor net even wat meer aandacht. 30.000 kilometer met olie die zo dun is als water is echt niet aan te raden bij een getunede motor

Verlies chiptuning tijdens onderhoud

Met onze geavanceerde externe tuning loopt u geen kans op het verliezen van de software. Wij parkeren de tuningsoftware heel bewust in onze computer. Zo kan uw Volkswagen dealer gewoon uw Passat 1.5 eTSi 150 PK blijven updaten. En als u terug bent van de garage dan plugt u de chip er weer even in en beschikt u over de extra power.

Mag chiptunen van Volkswagen?

Volkswagen Duitsland laat zelf hun motoren chippen door ABT in Duitsland. In Nederland heeft de importeur geen contract met ABT dus dan mag het ineens niet. Wij tunen de 1.5 TSi motoren van VAG inmiddels al 3 jaar en hebben zeer goede ervaringen met deze mooie motoren. Uw Passat rijdt gewoon een stuk fijner en daar gaat het de meeste klanten om.

Chiptuning Volkswagen Passat 1.6 TDi 120 PKChiptuning Volkswagen Passat 1.6 TDi 120 PKChiptuning Volkswagen Passat 1.6 TDi 120 PKChiptuning Volkswagen Passat 1.6 TDi 120 PK