Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Passat 2.0 TDi 150 PK (B8) 2014 -> 2019

Bekijk alle B8 modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 150 171 181 190
Koppel 340 382 402 420
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 150 PK
Koppel: 340 NM

Basic

21 PK 171 PK
42 NM 382 NM

Sport-S

31 PK 181 PK
62 NM 402 NM

Vip-R

40 PK 190 PK
80 NM 420 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen Passat. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen Passat

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Volkswagen Passat rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Passat 2.0 TDi 150 PK (B8) naar 190 PK

Chiptuning Volkswagen Passat 2.0 TDI 150 PK 340 NM > Resultaat 190 PK en 410 NM

 

De geheel nieuwe Volkswagen Passat krijgt de mooie 2.0 TDi 150 PK TDi commonrail motor nu ook met 340 NM koppel.Deze nieuwe motor heeft een alluminium vloeistofgekoelde intercooler voor in het inlaatspruitstuk.Dit zorgt er voor dat de lange einden buizen die de gecomprimeerde lucht van de turbo vervoeren verleden tijd zijn. Het resultaat een veel beter reagerende motor die ook nog eens een 10% zuiniger is t.o.v. van de vorige 2.0 TDi motor maar die ging ook al weer een flinke poos mee. Met chiptuning Volkswagen Passat 2.0 TDi 150 PK rijdt uw auto nog een stuk fijner, kom en test onze tuning zelf. Resultaat 190 PK en 410 NM

Eigenschappen van de nieuwe 2.0 TDi motor met 150 PK in de nieuwe Passat.

De motor pakt veel soepeler op en heeft de trekkracht over een groter toerental beschikbaar. Er is t.o.v. de vorige 2.0 TDi motor in de Passat duidelijk minder piek wat deze motor een fijn karakter geeft. Wel merk je erg duidelijk hoeveel het elektronisch gaspedaal is gefiltert dat doet afbreuk aan de sportiviteit van deze fraaie auto, Ventura Tuning kan dit naast de tuning netjes voor u oplossen d.m.v. een gaspedaal respons aanpassing.

Chiptuning Volkswagen Passat 2.0 TDI 150 PK biedt u de mogenlijkheid om echt uw brandstofverbruik met 9 % te doen dalen.

Door bij laag toerental uw motor al een hogere brandstofdruk beschikbaar te stellen dit i.c.m. een vroeger inkomen van uw turbolader genereerd al bij een lager toerental meer beschikbaar koppel. Als u dan uw schakelpatroon aanpast zodat u de hogere toerentallen vermeidt dan kunt u serieus brandstof besparen. Gaat u veelvuldig de extra beschikbare paardenkrachten aanwenden dan zult u deze besparing weer te niet doen. Ventura chiptuning Volkswagen Passat 2.0 TDi 150 PK biedt u dus de mogelijkheid om zuiniger te rijden maar het werkelijke rendement bepaald u zelf met uw rechter voet.

 

Montage Chiptuning Volkswagen Passat 2.0 TDI 150 PK 340 NM

De montage van onze geavanceerde externe ecu op uw Passat is zeer simpel. Wij besteden hier altijd zeer veel aandacht aan omdat vele Passat klanten van ons leaserijders zijn en die willen geen moppers als zij de werkplaats bezoeken maar wel graag dagelijks extra rijplezier. Onze Ventura tuning wordt aangesloten d.m.v. 8 originele Volkswagen stekkers en de installatietijd bedraagt Max 4 minuten. De eerste keer doen wij de montage van de chiptuning Volkswagen Passat 2.0 TDi 150 PK op uw auto zodat u ziet hoe het gaat en dan kunt u het daarna ook zelf.

 

Lease auto i.c.m Ventura Chiptuning Volkswagen Passat 2.0 TDi 150 PK

Omdat zeer veel van onze klanten hun Passat leasen hebben wij bij de ontwikkeling zeer veel aandacht besteed zodat de tuning gemakkelijk te installeren is en net zo snel weer te demonteren zoder dat dit afbreuk mag doen aan de qualiteit van onze tuning. Dankzij onze contacten bij Volkswagen beschikken wij over de originele stekkers van dit merk wat dus een perfecte montage garandeerd.Zo is chiptuning Volkswagen Passat 2.0 TDi 150 PK voor alle Passat berijders beschikbaar, wat ons wel zo prettig lijkt.

Garantie Chiptuning Passat 2.0 TDI 150 PK.

Officieel mag uw Passat van de Nederlandse importeur niet getuned worden, maar als er een peperdure ABT set op geplaatst word

Chiptuning Volkswagen Passat 1.6 TDi 120 PKChiptuning Volkswagen Passat 1.6 TDi 120 PKChiptuning Volkswagen Passat 1.6 TDi 120 PKChiptuning Volkswagen Passat 1.6 TDi 120 PK