Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 125 PK (B8) 2014 -> 2019

Bekijk alle B8 modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 125 143 151 160
Koppel 200 226 238 250
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 125 PK
Koppel: 200 NM

Basic

18 PK 143 PK
26 NM 226 NM

Sport-S

26 PK 151 PK
38 NM 238 NM

Vip-R

35 PK 160 PK
50 NM 250 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Volkswagen Passat. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Volkswagen dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Volkswagen Passat

Hier kan je onze rijervaringen van de Volkswagen modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Volkswagen Passat rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Volkswagen Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Volkswagen motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Volkswagen chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Volkswagen chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Volkswagen Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 125 PK (B8) naar 160 PK

Resultaat Chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 125 PK B8

De nieuwe Volkswagen Passat heeft ook de nieuwe 1.4 TSi motor gekregen die de Golf 7 al langer had, maar dan nu met 3 Pk meer.Deze motor rijdt standaard al best fijn maar aangezien een Passat niet echt een lichtgewicht is is wat extra koppel en vermogen zeker zeer welkom in het dagelijkse verkeer. Ventura chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 125 PK geeft uw Passat net dat gene wat u origineel mist.

Ventura Chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 125 PK in combinatie met Lease auto

Vele Passat leaserijders willen hun Volkswagen graag van wat meer vermogen voorzien, maar u wilt ook geen problemen met uw garage of leasemaatschappij. Daarom heeft Ventura Tuning speciaal een veilige chiptuning Passat 1.4 TSi 125 PK ontwikkeld. Net even anders dan anders.

Montage Ventura Chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 125 PK

De montage van chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 125 PK gaat echt heel gemakkelijk dankzij onze perfect op maat gemaakte kabelboom die voorzien is van de originele stekkers van Volkswagen. De montage tijd voor uw Passat bedraagt Max 4 minuten en de tuning verwijderen gaat net zo snel. Chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 125 PK geeft u veel meer rijplezier zonder zorgen. Power is pleasure !

Ventura Chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 125 PK met DSG bak.

Door een slim stukjes software in onze tuning ook wel slewrate limit genoemd wordt het koppel door onze geavanceerde externe ecu trager opgebouwd zodat uw DSG bak het koppel beter kan overbrengen op uw aandrijfassen. Bij het ontwikkelen van Chiptuning Volkswagen Passat was ons uitgangspunt een fijner rijdende auto zonder dat de betrouwbaarheid van uw DSG bak in het geding zou komen.

Chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 125 PK en Fabrieksgarantie

De fabriek van Volkswagen geeft officieel geen toestemming om haar auto,s te laten tunen. Maar wat de meeste mensen niet weten is dat Volkswagen inmiddels eigenaar is geworden van ABT tuning, en dat merk mag de Volkswagens wel tunen maar dan tegen een zeer hoge prijs. Blijkbaar kunnen de motoren er dus best tegen om meer vermogen te leveren, die ervaring hebben wij na zoveel jaren tuningervaring ook.

Chiptuning Volkswagen Passat 1.6 TDi 120 PKChiptuning Volkswagen Passat 1.6 TDi 120 PKChiptuning Volkswagen Passat 1.6 TDi 120 PKChiptuning Volkswagen Passat 1.6 TDi 120 PK