Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Kia XCeed 1.5 T-GDi 160 PK 2019 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 160 176 183 190
Koppel 250 276 288 300
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 160 PK
Koppel: 250 NM

Basic

16 PK 176 PK
26 NM 276 NM

Sport-S

23 PK 183 PK
38 NM 288 NM

Vip-R

30 PK 190 PK
50 NM 300 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Kia XCeed. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Kia dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Kia XCeed

Hier kan je onze rijervaringen van de Kia modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Kia XCeed rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Kia Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Kia motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Kia chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Kia chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Kia Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Kia

Chiptuning Kia XCeed 1.5 T-GDi 160 PK naar 190 PK

De Luxe Kia XCeed wordt ook geleverd met de mooie 1.5 T-GDi 160 PK motor. Een nieuwe motor welke voorzien is van de meest moderne technieken. Kia heeft deze motor ontwikkeld in samenwerking met Hyundai, zo kunnen beide merken deze mooie motortechniek gebruiken. De 1.5 T-GDi voelt onder in toeren wat lui aan. Veel  Xceed rijders willen het karakter van de motor graag op dit punt verbetert hebben. Met chiptuning XCeed 1.5 T-GDi  herkent u uw motor niet meer terug. Gelijk trekkracht van onderuit en een veel sportiever karakter, zo had Kia de motor eigenlijk origineel moeten afleveren.

LEASE AUTO i.c.m. VENTURA CHIPTUNING KIA XCEED 1.5 T-GDI 160 PK

Leaset u uw mooie Xceed 1.5 T-GDi dan heeft u ook vast bemerkt dat deze nieuwe motor onderin wat bescheiden is met de trekkracht. Wij kunnen u als Kia chiptuning specialist vast blij maken.En hebben speciaal voor Kia  lease auto chiptuning een slimme  externe ECU chiptuning XCeed 1.5 T-GDi 160 ontworpen. Die snel geïnstalleerd kan worden en ook net snel en vrij simpel weer verwijderd kan worden. U kunt de tuning van uw Kia XCeed dus zelf  verwijderen als u naar de Kia dealer moet voor een onderhoud beurt. Ventura tuning levert haar tuning ook aan meerdere grote officiële Kia dealers.

Montage Ventura chiptuning KIA XCeed 1.5 T-GDi 160 PK

De montage van onze Professionele  Tuning Kia XCeed 1.5 T-GDi 160 PK is speciaal zo ontwikkeld dat deze binnen 4 minuten is uit te voeren. En natuurlijk net zo snel weer ongedaan gemaakt kan worden. Wij hebben veel klanten die hun Kia XCeed  lease-auto tunen en die vinden dat wel zo prettig. Bij onze externe tuning zit een duidelijke full colour montage handleiding zodat u kunt zien op welke stekkers de tuning moet worden aangesloten. Voor de meeste mensen is zelfmontage een prima optie en dit scheelt u in uw reistijd .

AUTOMAAT i.c.m. CHIPTUNING KIA XCEED 1.5 T-GDI 160 PK

Heeft u een Kia XCeed 1.5 T-GDi 160 PK met automaat ? Ook dan hebben wij daarvoor een Speciale chiptuning XCeed 1.5 T-GDi  automaat tuning voor ontwikkeld. Het koppel komt bij de automaat variant net even anders in dan bij de handgeschakelde versie van de XCeed 1.5 T-GDi.

FABRIEKSGARANTIE i.c.m VENTURA CHIPTUNING KIA XCEED 1.5 T-GDI 160 PK

Kia verleend 7 jaar fabrieks Garantie op de door hun geproduceerde auto’s. Officieel geeft Kia geen akkoord om haar auto’s te tunen, uit onze ervaring als Kia Chiptuning Specialist blijkt dat de motoren van Kia prima wat meer vermogen leveren kunnen, Kia staat voor kwaliteit!

Chiptuning Kia Xceed 1.5 T-GDi 160 PKChiptuning Kia XCeed 1.6 T-GDi 204 PK 265 NM