Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Kia Proceed 1.4 T-GDi 140 PK 2019 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 140 158 166 175
Koppel 242 272 286 300
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 140 PK
Koppel: 242 NM

Basic

18 PK 158 PK
30 NM 272 NM

Sport-S

26 PK 166 PK
44 NM 286 NM

Vip-R

35 PK 175 PK
58 NM 300 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Kia Proceed. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Kia dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Kia Proceed

Hier kan je onze rijervaringen van de Kia modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Kia Proceed rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Kia Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Kia motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Kia chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Kia chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Kia Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Kia

Chiptuning Kia Proceed 1.4 T-GDi 140 PK naar 175 PK

Resultaat van chiptuning Kia Proceed 1.4 T-GDi 140 PK

De magnifieke Kia Proceed is nu ook beschikbaar met de high-tech 1.4 T-GDi 140 pk motor. Een juweel van een motor maar tijdens proefrijden bemerk je meteen dat dit blok door Kia wel erg afgeknepen is. Met chiptuning Proceed 1.4 T-GDi 140 pk halen wij ook de beste prestaties uit jouw motor. Resultaat 175 pk en 300 Nm en dat is een wereld van verschil. Als Kia zelf de 1.4 liter motor beter zou afstellen dan hoefde niemand de 1.6 TGDi motor meer. De 1.4 T-GDi en de 1.6 T-GDi motoren zijn namelijk qua bouw sterk aan elkaar gerelateerd.

Waarom tuning kiezen voor je Proceed

De meeste Kia rijders hebben een bepaald budget voor het kopen of leasen van een nieuwe bolide. De wensenlijst qua accessoires is vaak lang en de opties worden alleen maar duurder. Maar een elektrisch schuifkanteldak en een paar mooie lichtmetalen aluminium velgen staan vaak wel op het verlanglijstje. Dan neem je een wat kleinere motor met wat minder vermogen en laat je die tunen. Zo krijg je er al gauw 35 pk bij en blijft er ook nog ruimte voor mooie opties in je Proceed. Daarom is tuning tegenwoordig zo populair onder Kia rijders. Je houdt zo de bijtelling laag terwijl je toch alle dagen kunt genieten van een super mooie auto met het mooiste design. Vaak denken mensen dat er een Porsche komt aanrijden want de looks heeft deze auto op alle punten mee.

Rijervaring Chiptuning Kia Proceed 1.4 T-GDi 140 PK Zijkant

Leaseauto i.c.m. Ventura Tuning Kia Proceed 1.4 T-GDi 140 PK

Is uw fraaie Kia Proceed 1.4 T-GDi 140 PK een leaseauto dan is wat meer vermogen wel zo aangenaam tijdens je dagelijkse ritten. Wij hebben een super geavanceerde externe chip voor uw Kia Proceed 1.4 T-GDi 140 pk in huis die gemakkelijk is te monteren en net zo gemakkelijk weer valt te demonteren, rijplezier en gebruiksvriendelijkheid staan hoog in ons vaandel! Het mooie is dat onze chip plug and play te installeren is door de officiële Kia stekkers die subliem passen. Er hoeft dus nooit gesoldeerd of in bedrading geknipt te worden om de externe ecu in uw Kia te plaatsen. Hierdoor genieten dagelijks vele Kia liefhebbers van onze oplossing.

Montage Ventura chippen Kia Proceed 1.4 T-GDi

De montage van onze Professionele Kia Ceed 1.4 T-GDi 140 PK chip is speciaal zo ontwikkeld dat deze binnen 4 minuten simpel is te monteren. En net zo gemakkelijk weer ongedaan is te maken. Wij hebben veel klanten met een leaseauto en die vinden dat wel zo prettig. Niet iedereen hoeft immers te weten dat jouw auto getuned is. Zo kan jij dagelijks genieten van het extra vermogen zonder dat je buurman kan zien dat jouw Kia Ceed getuned is.

Rijervaring Chiptuning Kia Proceed 1.4 T-GDi 140 PK Voorkant

Automaat i.c.m. tuning Kia Proceed 1.4 T-GDi

Heeft u een Kia Proceed 1.4 T-GDi 140 PK met automaat ? Ook daarvoor hebben wij Speciaal Kia Proceed automaat tuning ontwikkeld. Het koppel komt bij de automaat variant net even anders in dan bij de handgeschakelde versie van de Proceed 1.4 T-GDi. Maar de automaten van Kia kunnen prima omgaan met wat meer vermogen. Kia geeft als enige premium merk 7 jaar garantie op haar auto’s. Dit zegt wel wat over de kwaliteit van de Koreaanse auto’s die merken als Renault en Peugeot al lang gepasseerd zijn.

Kia Proceed chippen i.c.m. fabrieksgarantie

Kia Korea verleend 7 jaar Garantie op de door haar auto’s. Officieel mag je van Kia haar auto’s niet tunen. Logisch dit mag van geen enkel merk. Door onze expertise als Kia Chiptuning Specialist blijken de motoren prima wat meer vermogen te kunnen leveren. Kia motoren zijn erg betrouwbaar hoog. En verkoopt ieder jaar meer auto’s wat wel laat zien hoe enthousiast mensen zijn over de auto’s van Kia. De modellen zijn ook zeer fraai en van alle mogelijke luxe voorzien.

Chiptuning Kia Proceed 1.4 T-GDi 140 PKChiptuning Kia ProCeed 1.0 TGDi 120 PKChiptuning Kia Pro Ceed 1.6 CRDI