Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Kia Ceed Sportswagon 1.6 CRDi 115 PK 2018 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 115 130 138 145
Koppel 300 331 346 360
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 115 PK
Koppel: 300 NM

Basic

15 PK 130 PK
31 NM 331 NM

Sport-S

23 PK 138 PK
46 NM 346 NM

Vip-R

30 PK 145 PK
60 NM 360 NM

Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 3 minuten

Binnen 3 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Kia Ceed Sportswagon. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Kia dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Kia Ceed Sportswagon

Hier kan je onze rijervaringen van de Kia modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Bekijk alle Kia rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Gespecialiseerd in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de originele ECU
  • Leverancier voor officiële merkdealers
  • 3 jaar productgarantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Kia Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Kia motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Kia chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Kia chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Kia Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Kia

Chiptuning Kia Ceed Sportswagon 1.6 CRDi 115 PK naar 145 PK

Chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon 1.6 CRDI  115 PK

Resultaat na het toepassen van de chiptuning: 104 KW 145 PK en maar liefst 360 NM. Dit maakt de Ceed Sporty Wagon direct tot een goeie trekauto met maar liefst een trekvermogen van ruim 360 NM.

Algemene informatie voor Chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon 1.6 CRDI 115 PK

Dit op een na grootste broertje van de Kia Ceed Sporty Wagon familie (er is nog een 2.0 CRDI uitvoering) is erg in trek. De aanschaf van de auto is gemiddeld te noemen met een ruime 21.000 euro maar dan heeft u wel een B label auto die een gemiddeld verbruik haalt van zo’n 4,4 liter per 100 km wat neer komt op bijna 1 liter op 23 kilometer. Er zijn op dit moment 2 versies van deze motor voor de Kia Ceed Sporty Wagon 115 PK namelijk de handgeschakelde en de automaat versie. De handgeschakelde versie beschikt over 6 versnellingen terwijl de automaat variant het moet doen met slechts 4 trappen. Toch blijft het een energie en verbruikszuinige auto die voor menig mens interessant is. Chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon 1.6 CRDI maakt deze auto nog interessanter. Vraag direct een offerte aan en ontdek uw voordeel.

Eigenschappen van de motor na chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon 1.6 CRDI

De Kia Ceed Sporty Wagon 1.6 CRDI commonrail 115 PK motor is zeer soepel en trekt vele malen beter dan de grootste en oudste broer de 2.0 CRDI motor. Dankzij de geheel nieuwe Piëzo commonrail injectoren is de nauwkeurigheid van de brandstofinspuiting en daarmee het brandstofverbruik aanzienlijk verbeterd. Op dit moment kunt u beschikken over een handgeschakelde versie met 6 ruime versnellingen of een automaat variant met “maar” een 4 trap schakeling erin. Het is wachten tot Kia komt een 7 traps DSG voor de auto maar tot die tijd zullen echte automaat rijders het moeten doen met de 4 stage variant. Wij hebben met onze speciale 3-D technologie de perfecte chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon ontwikkeld voor deze motor om zo nog meer genot uit de auto te halen dan u origineel ervaart. Bij ons kunt u altijd gratis testrijden zonder aankoopverplichting!

13% Brandstofbesparing is mogelijk met Chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon 1.6 CRDI.

Waar deze auto standaard al 1:22,7 rijdt is het nu mogelijk dankzij de door ons ontwikkelde techniek om dit verbruik nog verder terug te brengen. Met de door ons ontwikkelde chiptuning computer is het mogelijk om het verbruik van 4,4 liter per 100 kilometer met maar liefst 13% terug te brengen tot 3,83 liter per 100 km*. Dit betekend een winst van maar liefst 0,57 liter per 100 kilometer (1:26,1 in plaats van 1:22,7). De  automaat variant is standaard niet zo zuinig als de handgeschakelde versie en haalt ongetuned slechts een verbruik van 5,6 liter per 100 km. Met de door ons ontwikkelde chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon is dit terug te brengen tot 4,87 liter per 100 km.

Montage Chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon 1. 6 CRDI 115 PK

Met maar liefst 8 originele Kia stekkers sluit u de door ons ontwikkelde chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon computer eenvoudig en snel zelf aan. Onder de motorkap kunt u bij alle benodigde stekkers om gemakkelijk zelf de set te monteren of demonteren mocht u met de auto naar de garage moeten. Het grootste voordeel van ons systeem is dat het geen “sporen” in uw originele computer achterlaat waardoor het door uw garage niet na te gaan is dat u de auto getuned heeft. Bovendien blijft de originele software origineel dus ook daar hoeft u zich geen zorgen te maken dat de garantie mogelijk kan komen te vervallen. Onze micro computer past meervoudig kernveld data van uw motormanagement tijdelijk aan: 1 de dieselcurve van de brandstof drukopbouw, 2 de turbodruk en 3 inactief de injector inspuitduur. Tevens wordt het werkelijke toerental en de koppeltoename gemeten. Zo waakt onze mini ECU er over dat er voldoende lucht is om zo roetvorming te voorkomen. U of uw garage kan ten aller tijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning. Het monteren of demonteren van de chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon 1.6 CRDI 115 PK  is in maximaal 3 minuten gebeurd, dus ook zeer ideaal voor leaserijders.

Garantie na chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon 1.6 CRDI 115 PK

Standaard mag van de importeur van de Kia Ceed Sporty Wagon de auto niet getuned worden. In tegenstelling tot merken als Volkswagen, BMW en Mercedes is Kia daar vrij streng in ondanks het feit dat het tegenwoordig al heel normaal is. Wij leveren onze mini Ecu’s ook rechtstreeks aan officiële Kia dealers en zijn daar dan ook zeer tevreden mee. Standaard wordt er 3 jaar garantie gegeven op onze micro computer maar wij bieden de mogelijk om via een Nederlandse verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en /of aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Deze garantie valt niet onder de op de pagina genoemde prijs. Die is enkel bestemd voor de te leveren computer.

Het bijverzekeren van de motorgarantie is via ons niet duur daar de verzekeringsmaatschappij een zeer goed vertrouwen heeft in ons product gezien onze uiterst minimale schades de afgelopen 9 jaar.

Rijervaringen chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon 1.6 CRDI 115 PK

De Kia Ceed Sporty Wagon 1.6 CRDI is al geruime tijd op de markt verkrijgbaar en bij ons zijn al vele mensen u voorgegaan. Dezelfde motor is ook aanwezig is andere merken auto’s en zo hebben wij al 211 van deze motoren getuned. Bekijk via de knop hieronder of boven aan de pagina direct onze rijervaringen.

Chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon 1.6 CRDI 115 PK

Na tuning krijgt uw auto 104 KW, 145 PK en maar liefst 360 NM koppel.

Chiptuning Kia Picanto 1.0 MPiChiptuning Kia Sportage 1.6 T-GDi Plug in Hybrid 265 PKChiptuning Kia Sorrento 1.6 Hybride 265 PKChiptuning Kia Proceed 1.4 T-GDi 140 PK