Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Skoda Yeti 2.0 TDi 140 PK 2009 -> 2014

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 140 161 171 180
Koppel 320 362 381 400
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 140 PK
Koppel: 320 NM

Basic

21 PK 161 PK
42 NM 362 NM

Sport-S

31 PK 171 PK
61 NM 381 NM

Vip-R

40 PK 180 PK
80 NM 400 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Skoda Yeti. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Skoda dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Skoda Yeti

Hier kan je onze rijervaringen van de Skoda modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Skoda Yeti rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Skoda Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Skoda motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Skoda chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Skoda chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Skoda Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Skoda

Chiptuning Skoda Yeti 2.0 TDi 140 PK naar 180 PK

Chiptuning Yeti 2.0 TDI 140 PK 320 NM > Resultaat 170 PK en 395 NM <

Naast het economische zusje van de Yeti komt Skoda ook met een vernieuwde 2.0 TDI motor voor de nieuwe Yeti. Dit maakt het aanbod van Skoda nog breder dan het momenteel al is. Wilt u een schone wegenbelastingvrije auto dan heeft Skoda de Yeti GreenLine maar kiest u toch voor wat meer vermogen om net wat meer auto te hebben dan kunt u prima uit de voeten met deze ruime 2.0 TDI. Standaard heeft de auto al 140 PK maar met chiptuning Yeti 2.0 TDI is dit uit te breiden tot maar liefst 170 PK en dat verneemt u zeker. De 2.0 TDI motor van de VAG groep wordt in vele auto’s gebruikt maar weinig presteren zo goed als de prachtige Skoda Yeti. De nieuwe motor voor de Yeti is prachtig stil, zuinig en soepel en op papier doet deze zeker niet onder van de voorganger. Met het toch ruimtelijke en stoere Skoda uiterlijk is deze motor voor de Yeti speciaal gemaakt om zoveel mogelijk kilometers uit 1 tankbeurt te halen waarbij rijcomfort een van de hoogste prioriteiten heeft gehouden. Wat deze nieuwe motor wel heeft en het eco broertje mist is de felheid. Bij het eco broertje kunt u dat gemakkelijk oplossen met chiptuning Yeti.

Eigenschappen van de 2.0 TDI motor.

De Skoda Yeti 2.0 TDI motor is soepel en veel stiller dan de oude TDI pomverstuiver motor. Tevens is het brandstofverbruik verbeterd. Meer kilometers op een tank diesel en toch enorm veel rijgenot. Skoda heeft dit keer echt overal aan gedacht.

Motor / Transmissie chiptuning Yeti 2.0 TDI

Cilinderinhoud: 1968 cc
Boring x Slag: 81.0 x 95.5 mm
Maximaal vermogen: 103 kw / 140 pk @4200 rpm
Turbo / Intercooler : Ja / Nee
Inhoud brandstoftank: 60 liter
Aandrijving: 4 x 4
Brandstoflabel: E

Verbruik / prestaties voor en na chiptuning Yeti 2.0 TDI

Verbruik voor: 6.00 l / 100 km (1:16)
Verbruik na: 5.22 l / 100 km (1:19)

Acceleratie voor: 9.9 sec 0-100 km / uur
Acceleratie na: 8.5 sec 0-100 km / uur

Chiptuning Yeti 2.0 TDI – de oplossing om het brandstofverbruik met 13 % te doen dalen.

Toen de nieuwe Skoda 2.0 TDI op de markt kwam kregen wij van diverse klanten direct de vraag of zo’n motor nou ook zuiniger te maken viel dan dat hij door de fabrikant geleverd wordt? Ja, dat kan. Door optimalisatie van de dieselinspuiting en een vroegere opbouw van de turbodruk kunt u ongeveer 400 tot 500 toeren eerder schakelen. Dit dankzij het hogeren koppel dat vrijkomt bij een lager toerental. Doordat de 2.0 TDI motor minder toeren hoeft te maken wordt het rendement uit een liter diesel vergroot. Indien gewenst biedt de motor wel de mogelijkheid en snel en soepel in te kunnen halen of in te voegen op de snelweg. De motor rijdt ook nog fijner en u kunt na tuning indien gewenst schakellui rijden. Sportief is natuurlijk ook altijd een optie helemaal met zo’n mooi Skoda Yeti 2.0 TDI.

Montage Chiptuning Yeti 2.0 TDI 140 PK 320 NM

De tuning wordt aangesloten door middel van 6 originele Skoda stekkers onder de kap van uw Skoda Yeti 2.0 TDI. Geen knippen of solderen en
de originele data in de computer van uw Skoda Yeti 2.0 TDI blijft origineel. Dat vindt uw Skoda dealer wel zo prettig (software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden). De Ventura Tuning past meerdere data van uw motor aan: de dieselcurve van de drukopbouw,
de turbodruk en inactief de injector inspuitduur. U of u garage kan ten allertijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning. Het monteren of demonteren van de tuning voor uw Skoda Yeti 2.0 TDI is in maximaal 2 minuten gebeurd, dus ideaal voor leaserijders.

Garantie Chiptuning Yeti 2.0 TDI.

Standaard mag van Pon de importeur van de Skoda Yeti 2.0 TDI niet getuned worden tenzij het via ABT gebeurd. Die levert voor de Seat Leon 2.0 TDI nog geen chiptuning. Ventura Tuning levert haar tuning ook rechtstreeks aan officiele Skoda dealers. Daar zijn wij zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura chiptuning module. Wilt u meer dan hebben wij de mogenlijkheid om via een verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze tuning geen motor en/of aandrijflijn garantie in, montage kosten komen soms over de kostprijs voor de tuning heen.

Het bijverzekeren van de motorgarantie is via ons niet duur daar de verzekeringsmaatschappij een zeer goed vertrouwen heeft in ons product
gezien onze uiterst minimale schades de afgelopen 8 jaar.

Rijervaringen Chiptuning Yeti 2.0 TDI.

Wij hebben inmiddels vele van deze 2.0 TDI motoren gechiptuned en dat worden er telkens meer (o.a. in de VW Golf 6 2.0 TDI en de Audi A3 2.0 TDI Leon 2.0 TDI ). U kunt de rijervaringen lezen elders op onze website.

Chiptuning Yeti 2.0 TDI 140 PK > Resultaat 170 PK en 370 NM <

Montage gaat veilig en snel door middel van de 6 originele stekkers. Hierdoor is de chiptuning Yeti 2.0 TDI altijd handig en snel te monteren en demonteren.

Chiptuning Skoda Yeti 1.2 TSI 105 PKChiptuning Skoda Yeti 1.2 TSI 105 PKChiptuning Skoda Yeti 1.2 TSI 105 PKChiptuning Skoda Yeti 1.2 TSI 105 PK