Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Skoda Yeti 1.6 TDi 105 PK 2009 -> 2014

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 105 121 128 135
Koppel 250 276 288 300
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 105 PK
Koppel: 250 NM

Basic

16 PK 121 PK
26 NM 276 NM

Sport-S

23 PK 128 PK
38 NM 288 NM

Vip-R

30 PK 135 PK
50 NM 300 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Skoda Yeti. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Skoda dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Skoda Yeti

Hier kan je onze rijervaringen van de Skoda modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Skoda Yeti rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Skoda Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Skoda motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Skoda chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Skoda chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Skoda Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Skoda

Chiptuning Skoda Yeti 1.6 TDi 105 PK naar 135 PK

Chiptuning Skoda Yeti 1.6 TDI 105 PK 250 NM > 130 PK en 300 NM

Als opvolger van de Skoda Yeti 1.9 TDI 105 PK is onlangs de oude Skoda 1.9 TDI pompverstuiver motor vervangen door een hagelnieuwe 1.6 TDI commonrail motor. Om mee te doen met de trent heeft Skoda de Skoda Yeti 1.6 TDI Greenline uitvoering. Een aangepaste Skoda Yeti 1.6 TDI versie die extra zuinig is, verlaagd, lagere rolweerstand banden en een verandering in de versnellingsbak moeten nog voor een extra besparing zorgen,Greenline is de tegenhanger van Bluemotion waar Volkswagen momenteel goed mee scoort.

Eigenschappen van de 1.6 TDI Greenline motor in combinatie met chiptuning Skoda Yeti.

De Skoda 1.6 TDI motor is soepel en veel stiller dan de oude 1.9 TDI pomverstuiver motor,tevens is het brandstofverbruik verbeterd. Wel een klein minpuntje is dat de 1.6 TDI in de Skoda Yeti gekoppelt is aan een 5 bak,dit had beter een 6 bak kunnen zijn want in bepaalde toerentalgebieden zit de commonrail TDI motor gauw buiten zijn koppelbereik en gebeurd er vrijwel niets als er gas wordt gegeven. De 7 steps DSG bak (dry) is een mooiere transmisie voor deze skoda 1.6 TDI motor.

Chiptuning Skoda Yeti 1.6 TDI Greenline biedt u de mogenlijkheid om het brandstofverbruik 13 % te doen dalen.

Zodra de nieuwe Skoda 1.6 TDI motor op de markt kwam kregen wij gelijk de vraag van klanten kan zo,n motor nou nog zuiniger dan dat hij origineel geleverd wordt door de fabrikant ? Ja door optimalisatie van de dieselinspuiting en een vroegere opbouw van de turbodruk kunt u circa 400 toeren eerder schakelen doordat uw 1.6 TDI motoreen hoger koppel krijgt bij een lager toerental, uw Skoda Yeti 1.6 TDI motor hoeft dus minder toeren te maken, wat het rendement uit een liter diesel verhoogt ,indien gewenst heeft u altijd vermogen over om soepel en snel in te kunnen halen of tijdens invoegen op de snelweg. De motor rijdt ook nog fijner en u kunt na tuning zeer schakellui rijden, en sportief wanneer u dat wenst.

Montage Chiptuning Skoda Yeti 1.6 TDI Greenline 105 PK 250 NM

De tuning wordt aangesloten d.m.v. 6 originele Skoda stekkers onder de kap van uw Skoda Yeti. Geen knippen of solderen en de originele data in de computer van uw skoda Yeti blijft origineel,dat vindt uw Skoda dealer wel zo prettig.(software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden) de Ventura Tuning past zowel 1 de dieselcurve van de drukopbouw aan,2 de turbodruk en 3 inactief de injectie inspuitduur. U of u garage kan ten allertijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning.Het monteren of demonteren van de tuning voor uw Skoda Yeti 1.6 TDI is in maximaal 2 minuten gebeurd.

Garantie Chiptuning Skoda Yeti 1.6 TDI CR Greenline

Standaard mag van Pon de importeur van Skoda uw Yeti 1.6 TDI niet getuned worden,tenzij het via ABT gebeurd, die levert voor de Skoda Yeti 1.6 TDI nog geen chiptuning. Ventura Tuning levert haar tuning rechtstreeks aan officiele Skoda dealers, wij zijn daar zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura chiptuning module.Wilt u meer dan hebben wij de mogenlijkheid om via een verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze tuning geen motor en/of aandrijflijn garantie in, montage kosten komen soms over de kostprijs voor de tuning heen.

Rijervaringen Chiptuning Skoda Yeti 1.6 TDI Greenline.

Wij hebben inmiddels 3 van deze zeer nieuwe 1.6 TDI motoren in een Skoda Yeti 2 gechiptuned (al meerdere van dezelfde motoren voor Volkswagen ), u kunt de rijervaringen binnenkort lezen elders op onze website.

Chiptuning Skoda Yeti 1.6 TDI Greenline Resultaat > 130 PK en 300 NM

Montage kan veilig en snel door middel van 6 originele Skoda stekkers. Hierdoor wordt het zelf monteren en demonteren van de chiptuning Skoda Yeti module enorm gemakkelijk.

Chiptuning Skoda Yeti 1.2 TSI 105 PKChiptuning Skoda Yeti 1.2 TSI 105 PKChiptuning Skoda Yeti 1.2 TSI 105 PKChiptuning Skoda Yeti 1.2 TSI 105 PK