Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Skoda Superb 1.4 TSi 150 PK 2015 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 150 171 181 190
Koppel 250 281 296 310
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 150 PK
Koppel: 250 NM

Basic

21 PK 171 PK
31 NM 281 NM

Sport-S

31 PK 181 PK
46 NM 296 NM

Vip-R

40 PK 190 PK
60 NM 310 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Skoda Superb. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Skoda dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Skoda Superb

Hier kan je onze rijervaringen van de Skoda modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Skoda Superb rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Skoda Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Skoda motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Skoda chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Skoda chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Skoda Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Skoda

Chiptuning Skoda Superb 1.4 TSi 150 PK naar 190 PK

Chiptuning Skoda Superb 1.4 TSi 150 PK

De geheel nieuwe Volkswagen Passat 1.4 TSi 150 PK Bluemotion is nu ook voorzien van de nieuwe zuinige 1.4 TSi motor met 150 PK die al lange rin de Golf 7 leverbaar is. Volkswagen heeft bij deze nieuwe Passat zeer veel aan de CW waarde en de aerodynamica gedaan en tevens is het gewicht van dit nieuwe model 100 kilo minder dan het vorige model en dat scheelt echt een hoop, Volkswagen belooft 15% minder verbruik. Hierdoor is het weggedrag verbeterd en rijdt de nieuwe Passat veel dynamischer. Met Ventura chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 150 PK geeft u uw motor nog meer kracht en souplesse, dit resulteerd in 185 PK en 310 NM. Relaxed rijden met altijd wat kracht over voor als het echt even nodig is,dat voelt vertrouwd. Ventura chiptuning Volkswagen Passat 1.4 TSi 150 PK maakt het rijden in uw Passat nog een stuk leuker.

Lease auto chiptuning Skoda Superb 1.4 TSi 150 PK

Volkswagen loopt vaak voorop als het om nieuwe motortechniek gaat, en zo werkt dat ook bij Ventura Tuning. Inmiddels wordt iedere Passat 1.6 TSi 150 PK Bluemotion voorzien van een nieuw type ECU die volautomatisch tijdens een werkplaats bezoek een kopie van uw motorstuurapparaat( de ECU) naar de fabriek van Volkswagen stuurd. Softwarematig in de computer tunen van uw nieuwe Passat is dus nu echt geen optie meer want dit betekend 100% beeindiging van uw Volksagen fabrieksgarantie. Door een geavanceerde hardware en een zeer slimme software van onze Ventura tuning ziet Volkswagen met de huidige stand van de techniek het gebruik van onze externe Ventura Tuning niet. Ons advies blijft echter altijd om de tuning even voor dat u naar de garage gaat snel te verwijderen, tenzij uw Volkswagen dealer natuurlijk ook al gewoon dealer van ons tuning merk is en tuning gewoon respecteert. Uw Volkswagen dealer wil toch ook het beste voor uw Passat 1.6 TDi 110 PK Bluemotion.

Montage Chiptuning Skoda Superb 1.4 TSi 150 PK

Chiptuning Passat 1.4 TSi 150 PK laat zich erg gemakkelijk monteren dankzij de teflon kabelboom die precies op maat gemaakt is voor uw Passat 1.4 TSi motor met 150 PK. De stekkers zijn origineel Volkswagen en passen perfect en zijn waterbestendige,automotive stekkers. Als wij het u niet verteld hadden dan zou u denken dat het door Volkswagen gemaakt was voor meer rijplezier. De montage duurt max 4 minuten en u kunt dit zelf prima doen met onze zeer duidelijke FULL color handleiding die u GRATIS bij uw tuning krijgt.Veelal komt de klant bij ons toch langs en dan doen wij de installatie even samen met de klant, dit zien wij als service.

Chiptuning Skoda Superb 1.4 TSi 150 PK i.c.m. DSG

Ook de Passat 1.4 TSi 150 PK Bluemotion met DSG bak kunnen wij bij Ventura Tuning tunen. Door een speciaal stukje software wordt er voor gezorgt dat het extra koppel wat minder abrubt vrij komt om zo uw DSG bak niet onnodig zwaar te belasten. u merkt dit niet maar het torsiemoment is beduidend lager en zo wordt uw DSG bak beschermd . Ventura tuning doet dit 4 jaar en dit blijkt in de praktijk zeer goed te werken wij hebben nog nooit een klant meegemaakt die schade had aan zijn DSG i.c.m. onze tuning. Dat maakt tuning techniek zo mooi.

Chiptuning Skoda Superb 1.4 TSi 150 PK  en Fabrieksgarantie

Officieel geeft de fabriek van Volkswagen geen toestemming om haar Passat 1.4 TSi 150 PK Bluemotion motoren te tunen. Echter dat het prima kan laat de innige samenwerking met ABT tuning zien. De motoren kunnen dus blijkbaar prima meer vermogen aan. Het lijkt vooral een kwestie van geld te zijn, de ABT tuning is zo idioot hoog dat het merk in Nederland al niet eens meer via Pon wordt verkocht. Als u dus uw tuning op uw Passat laat zitten als u naar uw Volkswagen dealer gaat  dan kan dat in het ergste geval garantie beperking opleveren. Ventura Tuning heeft hier als fabrikant een optie voor in de vorm van een externe motorgarantie. Wel uw Volkswagen Passat 1.4 TSi 150 PK kunnen tunen en toch zekerheid.Op aanvraag kunnen wij u hier meer informatie over verschaffen.

Chiptuning Nieuwe Skoda Superb 1.6 TDi 120 PKChiptuning Nieuwe Skoda Superb 1.6 TDi 120 PKChiptuning Nieuwe Skoda Superb 1.6 TDi 120 PKChiptuning Nieuwe Skoda Superb 1.6 TDi 120 PK