Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Skoda Superb 1.6 TDi 105 PK 2008 -> 2015

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 105 121 128 135
Koppel 250 276 288 300
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 105 PK
Koppel: 250 NM

Basic

16 PK 121 PK
26 NM 276 NM

Sport-S

23 PK 128 PK
38 NM 288 NM

Vip-R

30 PK 135 PK
50 NM 300 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Skoda Superb. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Skoda dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Skoda Superb

Hier kan je onze rijervaringen van de Skoda modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Skoda Superb rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Skoda Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Skoda motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Skoda chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Skoda chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Skoda Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Skoda

Chiptuning Skoda Superb 1.6 TDi 105 PK naar 135 PK

Chiptuning Skoda Superb 1.6 TDI 105 PK 250 NM

In navolging op de Superb 2.0 TDi heeft Skoda in januari 2011 ook de de 1.6 TDI commonrail diesel motor in de Skoda Superb gekregen. Met de 1.6 TDI heeft Skoda een prachtige stille zuinige en soepele dieselmotor voor de Superb die op papier niet onder doet voor de oude 1.9 TDI motor met Pompverstuiver techniek en 105 PK,een Sportieve zeer ruime zakelijke auto die gemaakt is om veel kilometers uit 1 tankbeurt te halen en waarbij rijcomfort een zeer hoge prioriteit heeft,wel is de Skoda superb 1.6 TDI motor minder fel dan de oude 1.9 TDI waar juist zoveel Skoda Superb rijders zo over te spreken waren, d.m.v. Ventura Superb chiptuning voor de 1.6 TDi motor kunnen wij deze Sportieve eigenschap alsnog achteraf aan uw Superb toevoegen. Uw motor wordt werkelijk ZEER SOEPEL !!!

Eigenschappen met Chiptuning Skoda Superb 1.6 TDI .

De Skoda Superb 1.6 TDI motor is soepel en veel stiller dan de oude 1.9 TDI pomverstuiver motor,tevens is het brandstofverbruik verbeterd.Wat een groot pluspunt is dat de 1.6 TDI in de nieuwe Superb standaard gekoppelt is aan een 6 versnellingsbak,dit is veel beter dan de 5 bak versie want in bepaalde toerentalgebieden zit de 1.6 TDI commonrail motor gauw buiten zijn af fabriek koppelbereik en gebeurd er vrijwel niets als er gas wordt gegeven.De 7 steps DSG bak (dry) is een mooiere transmissie voor deze Superb 1.6 TDI motor en deze motor is zeer goed te combineren met onze Skoda Chiptuning voor uw Superb 1.6 TDi.

Chiptuning Skoda Superb 1.6 TDI biedt u de mogenlijkheid om werkelijk het brandstofverbruik tot 13 % te doen dalen.

Zodra de nieuwe Superb 1.6 TDI motor op de markt kwam kregen wij gelijk de vraag van Skoda  rijders kan ook deze motor nou nog zuiniger dan dat hij origineel geleverd wordt door de fabrikant ? Ja door optimalisatie van de dieselinspuiting en een vroegere opbouw van de turbodruk kunt u circa 350 toeren eerder schakelen doordat uw Superb 1.6 TDI motor een hoger koppel krijgt reeds bij een lager toerental, uw Superb 1.6 TDI motor hoeft dus minder toeren te maken, wat het rendement uit een liter diesel echt verhoogt ,indien gewenst heeft u altijd vermogen over om soepel en snel in te kunnen halen of tijdens even vlot invoegen op de snelweg.De motor rijdt ook nog fijner en u kunt na tuning zeer schakellui rijden, en sportief wanneer u dat wenst, de sportiviteit mag immers in zo,n mooie Skoda 1.6 TDI  Superb motor gewoon niet ontbreken.

Montage Chiptuning Skoda Superb 1.6 TDI 105 PK 250 NM

De tuning wordt aangesloten d.m.v. 8 originele Skoda stekkers onder de kap van uw Superb 1.6 TDI. Geen knippen of solderen en
de originele data in de computer van uw Superb 1.6 TDI blijft origineel,dat vindt uw Skoda dealer wel zo prettig.(software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden) de Ventura Tuning past meerdere data van uw motor aan: 1 de dieselcurve van de drukopbouw,
2 de turbodruk en 3 inactief de injector inspuitduur. U of u garage kan ten allertijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning.Het monteren of demonteren van de tuning voor uw Skoda Superb1.6 TDI is in maximaal 5 minuten gebeurd, dus ideaal voor leaserijders.

Garantie Chiptuning Skoda Superb 1.6 TDI.

Standaard mag van Pon de importeur van de Skoda Superb1.6 TDI niet getuned worden,tenzij het via ABT gebeurd, die levert voor de Skoda Superb 1.6 TDI een chiptuning maar daarvoor betaald u € 1595,-. Ventura Tuning levert haar tuning ook rechtstreeks aan officiele Skoda dealers, wij zijn daar zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura chiptuning module.Wilt u meer dan hebben wij de mogenlijkheid om via een Gerenomeerde Nederlandse verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze tuning geen motor en/of aandrijflijn garantie in, montage kosten komen soms over de kostprijs voor de tuning heen.

Het bijverzekeren van de motorgarantie is via ons niet duur daar de verzekeringsmaatschappij een zeer goed vertrouwen heeft in ons product
gezien onze uiterst minimale schades de afgelopen 9 jaar.

Montage gaat Veilig en Snel d.m.v 8 originele Skoda stekkers .

Chiptuning Nieuwe Skoda Superb 1.6 TDi 120 PKChiptuning Nieuwe Skoda Superb 1.6 TDi 120 PKChiptuning Nieuwe Skoda Superb 1.6 TDi 120 PKChiptuning Nieuwe Skoda Superb 1.6 TDi 120 PK