Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDi 150 PK 2013 -> 2020

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 150 171 181 190
Koppel 320 362 381 400
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 150 PK
Koppel: 320 NM

Basic

21 PK 171 PK
42 NM 362 NM

Sport-S

31 PK 181 PK
61 NM 381 NM

Vip-R

40 PK 190 PK
80 NM 400 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Skoda Octavia. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Skoda dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Skoda Octavia

Hier kan je onze rijervaringen van de Skoda modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Skoda Octavia rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Skoda Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Skoda motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Skoda chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Skoda chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Skoda Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Skoda

Chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDi 150 PK naar 190 PK

Chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDi 150 PK Greentech >>>Resultaat: 190 PK en 400 NM

De 3e generatie Skoda Ocatvia wordt nu ook uitgerust met de 2.0 TDi motor met 150 PK en is sinds kort op de markt. Deze nieuwe Skoda Octavia 2.0 TDi 150 PK motor heeft in het inlaatspruitstuk de intercooler zo wordt de lengte van de turbobuizen een stuk korter.De nieuwe Skoda Octavia 2.0 TDi 150 PK motor reageerd beter op het gas dan de vorige 140 PK 2.0 TDi en is nog stiller, wel i shet gelijk duidelijk dat er nog meer potentieel in deze motor zit. Met Ventura chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDi 150 PK is er veel meer power al vanaf een laag toerental aanwezig, onze professionele Skoda Octavia tuning geeft u gewoon het gevoel dat u met de 184 PK 2.0 TDi op weg bent,die ook door Skoda geleverd gaat worden.Kom vrijblijvend proefrijden, het resultaat zal uzeer zeker bevallen.Testen is 100% Gratis !!!.

Ventura Chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDi 150 PK bij een Lease auto

Skoda heeft de nieuwste generatie 2.0 TDi 150 PK motor zo mooi geperfectioneerd, en zo werken wij bij Ventura Tuning ook.Dankzij onze nieuwe teflon kabels is het plaatsen zeer simpel en op de best mogelijke manier, extern besturen wij zo zeer nauwkeurig het vermogen van uw Skoda Octavia 2.0 TDi 150 PK motor.Let op: Skoda heeft een nieuwe beveiliging om tijdens een bezoek aan uw Skoda dealer een kopie te maken van uw motorregelaparaat, ook wel ECU genoemt. De nieuwe 2.0 TDi motor Softwarematig tunen behoort qua optie dus nu 100% tot de verleden tijd want dit betekend altijd gelijk beindiging van uw fabrieksgarantie, dat kan nooit uw wens zijn. Dankzij ons speciale externe Ventura tuning Systeem en de zeer geavanceerde software van onze Ventura tuning ziet Skoda met de huidige stand van de techniek het gebruik van onze Tuning niet. Ons advies is wel om de externe tuning even vooreen bezoek aan uw garage te verwijderen,officieel is er namelijk vanuit Tjechie geen toestemming om uw Skoda Octavia 2.0 TDi 150 PK te tunen, tenzij uw dealer natuurlijk gewoon dealer van ons tuning merk is en onze tuning respecteert. Uw Seat dealer wil toch immers ook het beste voor uw Skoda Octavia 2.0 TDi 150 PK motor.

Montage Ventura Chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDi 150 PK

De montage van onze Chiptuning voor uw Skoda Octavia 2.0 TDi 150 PK gaat zeer eenvoudig aangezien wij de kabelboom van teflon exact op maat gemaakt hebben voor uw nieuwe Skoda Octavia 2.0 TDi 150 PK. De Seat stekkers passen perfect en zijn originele automotive stekkers. Als wij het u niet verteld hadden dan zou u kunnen denken dat het door Seat zelf gemaakt was,wat niet zo is. De montage duurt max 5 minuten en dit kunt u zelf eenvoudig doen met onze zeer duidelijke FULL color handleiding die u uiteraard netjes bij uw tuning krijgt.

Ventura Chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDI 150 PK DSG

Door een intelligente software genaamd slewrate limit in onze Ventura tuning, zorgen wij er voor dat het opbouwen van het koppel iets rustiger verloopt en zo belasten wij niet onnodig extra uw DSG, simpel uitgelegd wel meer koppel maar het wordt minder agressief opgebouwd. Zo krijgt uw Sloda Octavia 150 PK TDi DSG veel souplesse en trekkracht wat u als zeer aangenaam zult ervaren maar wordt tegelijkertijd de transmissie minder extra belast. Bij Ventura Tuning ontwikkelen wij graag voortdurend door om tot de beste oplossing te komen, immers Skoda staat ook al jaren voor kwaliteit en betrouwbaarheid, wij zien dan ook niet in waarom u met minder genoegen zou willen nemen met de tuning voor uw auto..

Chiptuning Skoda Octavia 2.0 TDi 150 PK en Fabrieksgarantie

Officieel geeft Skoda Tjechie geen toestemming om haar TDi motoren te tunen. Echter dat het geen probleem hoeft te zijn laat de samenwerking met ABT tuning zien. De motoren kunnen blijkbaar prima meer vermogen leveren. Het lijkt vooral een financieel plaatje te zijn, de prijzen van ABT tuning zijn zo enorm hoog dat hun tuning in Nederland al niet meer via de Skoda importeur wordt verkocht. Als u dus uw tuning op uw Skoda Octavia laat zitten als u naar uw Skoda dealer gaat dan kan dat in het ergste geval garantie beperking opleveren. Ventura Tuning heeft hier als fabrikant een optie voor in de vorm van een externe motorgarantie. Wel uw Skoda Octavia2.0 TDi 150 PK tunen en toch volop zekerheid.

Chiptuning Skoda Octavia 2.0 TSi RS 245 PKChiptuning Skoda Octavia RS 245 PKChiptuning Skoda Octavia 1.4 TSI iV PHEV RS 245 PKChiptuning Skoda Octavia 1.0 TSi e-TEC 110 PK