Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi CR 90 PK 2015 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 90 105 112 120
Koppel 230 254 265 275
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 90 PK
Koppel: 230 NM

Basic

15 PK 105 PK
24 NM 254 NM

Sport-S

22 PK 112 PK
35 NM 265 NM

Vip-R

30 PK 120 PK
45 NM 275 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Skoda Fabia. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Skoda dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Skoda Fabia

Hier kan je onze rijervaringen van de Skoda modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Skoda Fabia rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Skoda Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Skoda motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Skoda chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Skoda chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Skoda Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Skoda

Chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi CR 90 PK naar 120 PK

Resultaat Chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi 90 PK naar 125 PK Stage 3

Ventura Tuning heeft met dank aan onze bevriende contacten bij Skoda in Duitsland chiptuning voor de 1.4 TDi 90 PK motor voor de nieuwe Fabia al weer ontwikkeld .Deze geheel nieuwe motor loopt veel mooier en soepeler dan de vorige 1.2 TDi 3 cilinder en die had ook maar 75 pk Wel is het zo dat ook deze motor nog steeds een enorm stuk aan souplesse te kort komt.Met onze stage 3 tuning van Ventura Tuning stijgt het vermogen van uw Fabia naar 125 PK Dankzij onze allernieuwste tuning techniek kan Ventura tuning meer vermogen uit deze nieuwe motor halen met chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi 90 PK herkent u uw Fabia echt niet meer terug.

Leaseauto Chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi 90 PK

Omdat er ook klanten zijn die de Skoda Fabia 1.4 TDi 90 PK gaan leasen hebben wij onze geavanceerde externe ecu zo gemaakt dat de tuning binnen 2 minuten snel en veilig is te installeren dankzij de originele stekkers van Skoda.Geen moeilijke ingreep u kunt dus als uw Skoda Fabia 1.4 TDi 90 PK naar de garage moet zo de tuning even tijdelijk ongedaan maken en dan is uw Skoda Fabia 1.4 TDi 90 PK gelijk weer ongetuned, wel zo,n veilig idee. Chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi 90 PK is dus ook zeer geschikt voor leaserijders.

Montage Chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi 90 PK

De montage heeft bij Ventura tuning net als de kwaliteit van onze tuningsoftware de hoogste prioriteit. De kabelboom is 100% exact op maat, en uitgevoerd in teflon sleeve. De kabelboom is voorzien van de originele stekkers van Skoda en past dus perfect en is simpel te monteren en net zo simpel te verwijderen. Uiteraard ontvangt uw van ons een fullcolour montage handleiding zodat het plaatsen zeer gemakkelijk en goed gaat. Wilt u ook chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi 90 PK voor uw Fabia dan kunt u dat geheel vrijblijvend bij ons komen uitproberen, Testen is geheel Gratis !

Verbruik i.c.m. Chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi 90 PK

Ook bij de nieuwe 1.4 TDi heeft Skoda weer te kampen met de problemen die alle autofabrikanten hebben. Ga ik voor fijn rijden dan wordt mijn auto te duur dankzij de idiote labels in Nederland, of maak ik een geknepen auto die prima aan het label voldoet maar minder fijn rijdt voor de klant. Autofabrikanten worden wel gedwongen om voor die laatste compromis te gaan, Ventura Tuning kijkt naar uw belang als bestuurder en kiest daarom voor veel koppel al bij een laag toerental beschikbaar, drivabillity en juist dat laat uw Skoda Fabia 1.4 TDi 90 PK na tuning zo fijn rijden.

Fabrieksgarantie en Chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi 90 PK

Officieel mag van de Nederlandse importeur uw nieuwe Skoda Fabia niet getuned worden.Echter tm maart 2013 deed de importeur het zelf ook, dus blijkbaar kunnen de motoren er wel degelijk tegen maar speelt er een ander belang. Simpel aan een Skoda Fabia met standaard 105 PKvermogen verdiend uw importeur meer dan aan een tuningupgrade.Ventura Tuning kan indien gewenst tegen meerprijs via een officiele Nederlandse verzekeringsmaatschappij de motor een aandrijflijn garantie extern laten bijverzekeren, het moet niet nodig zijn maar voor een extra zeker gevoel kan het dus wel. Deze motorgarantie is op aanvraag. Chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi 90 PK hoeft dus geen belemmering te zijn voor meer rijplezier.

Chiptuning Skoda fabia 1.2 TSi 110 PKChiptuning Skoda fabia 1.2 TSi 110 PKChiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi 75 PKChiptuning Skoda Fabia 1.2 TSI 90 PK