Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi CR 75 PK 2015 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 75 88 94 100
Koppel 210 246 263 280
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 75 PK
Koppel: 210 NM

Basic

13 PK 88 PK
36 NM 246 NM

Sport-S

19 PK 94 PK
53 NM 263 NM

Vip-R

25 PK 100 PK
70 NM 280 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Skoda Fabia. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Skoda dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Skoda Fabia

Hier kan je onze rijervaringen van de Skoda modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Skoda Fabia rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Skoda Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Skoda motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Skoda chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Skoda chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Skoda Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Skoda

Chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi CR 75 PK naar 100 PK

Resultaat Chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi 75 PK Greenline naar 115 PK Stage 3

Ventura Tuning heeft met dank aan onze bevriende contacten bij Volkswagen in Duitsland (die gebruiken dezelfde motor) chiptuning voor de nieuwe 1.4 TDi 75 PK motor voor de nieuwe Fabia Greenline al weer ontwikkeld. Deze veel modernere motor loopt veel mooier en soepeler dan de vorige 1.2 TDi 3 cilinder en die had ook precies 75 pk Wel is het zo dat ook deze motor nog steeds echt een enorm stuk aan souplesse te kort komt. Met onze stage 3 tuning van Ventura Tuning stijgt het vermogen van uw Fabia Greenline naar 115 PK Dankzij onze allernieuwste tuning techniek kan Ventura tuning meer vermogen uit deze nieuwe motor halen met chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi Greenline 75 PK herkent u uw Fabia echt niet meer terug.

Leaseauto Chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi 75 PK Greenline

Omdat er veel klanten zijn die hun Skoda Fabia 1.4 TDi 75 PK Greenline gaan leasen hebben wij onze geavanceerde externe ecu zo gemaakt dat onze chiptuning binnen 2 minuten snel en veilig is te installeren dankzij de originele stekkers van Skoda.Geen lastige ingreep u kunt dus als uw Skoda Fabia 1.4 TDi 75 PK Greenline naar de garage moet zo de tuning even tijdelijk ongedaan maken en dan is uw Skoda Fabia 1.4 TDi 75 PK gelijk weer ongetuned, wel zo’n veilig idee. Chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi 75 PKGreenline is dus ook echt zeer geschikt voor leaserijders.

Montage Chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi 75 PK

De montage heeft bij Ventura tuning net als de kwaliteit van onze tuningsoftware de hoogste prioriteit. De kabelboom is 100% exact op maat, en uitgevoerd in teflon sleeve. De kabelboom is voorzien van de originele stekkers van uw Skoda en past dus 100% en is simpel te monteren en net zo snel te demonteren. Uiteraard ontvangt uw van ons een fullcolour montage handleiding zodat het plaatsen zeer gemakkelijk en prettig gaat. Wilt u ook chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi 75 PK Greenline voor uw Skoda Fabia dan kunt u dat geheel vrijblijvend bij ons komen uitproberen, Testen kan geheel Gratis !

Verbruik i.c.m. Chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi 75 PK

Ook bij de nieuwe 1.4 TDi heeft Skoda weer te kampen met de problemen die alle autofabrikanten hebben. Ga ik voor fijn rijden dan wordt mijn auto te duur dankzij de idiote labels in Nederland, of maak ik een geknepen auto die net wel aan het label voldoet maar minder fijn rijdt voor de klant. Autofabrikanten worden wel gedwongen om voor die laatste compromis te gaan,anders is hun auto onverkoopbaar. Ventura Tuning kijkt naar uw belang als dagelijks bestuurder en kiest daarom voor veel koppel wat al bij een laag toerental beschikbaar komt, drivabillity noemen wij dat en juist dat laat uw Skoda Fabia 1.4 TDi 75 PK na tuning weer zo fijn rijden.

Fabrieksgarantie en Chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi 75 PK

Officieel mag van de Nederlandse importeur Pon uw nieuwe Skoda Fabia niet getuned worden. Echter tm maart 2013 deed Pon het zelf ook, dus blijkbaar kunnen de motoren er wel degelijk tegen maar speelt er een ander belang. Simpel aan een Skoda Fabia met standaard 90 PK vermogen verdiend uw importeur meer dan aan een lichter model. Ventura Tuning kan indien gewenst tegen meerprijs via een officiële Nederlandse verzekeringsmaatschappij de motor een aandrijflijn garantie extern laten bijverzekeren, het moet niet nodig zijn maar voor een extra zeker gevoel kan het dus wel. Deze motorgarantie is op aanvraag. Chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi 75 PK Greenline hoeft dus geen belemmering te zijn voor meer rijplezier.

Chiptuning Skoda fabia 1.2 TSi 110 PKChiptuning Skoda fabia 1.2 TSi 110 PKChiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi 75 PKChiptuning Skoda Fabia 1.2 TSI 90 PK