Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK 2015 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 95 111 118 125
Koppel 160 192 206 220
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 95 PK
Koppel: 160 NM

Basic

16 PK 111 PK
32 NM 192 NM

Sport-S

23 PK 118 PK
46 NM 206 NM

Vip-R

30 PK 125 PK
60 NM 220 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Skoda Fabia. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Skoda dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Skoda Fabia

Hier kan je onze rijervaringen van de Skoda modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Skoda Fabia rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Skoda Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Skoda motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Skoda chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Skoda chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Skoda Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Skoda

Chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK naar 125 PK

Chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK

Uw nieuwe Skoda Fabia is nu ook voorzien van de 1.0 TSi motor met 95 PK en 3 cilinders. Menig Fabia rijder moet daar echt nog even aan wennen, velen vragen zich af blijft dat wel heel. Maar na een proefrit merken de meeste Fabia rijders dat deze motor het eigenlijk prima doet, alleen eigenlijk wel wat meer Power zou mogen hebben.Chiptuning Skoda Fabia1.0 TSi 95 PK is daarvoor de oplossing.Zo krijgt uw motor net dat beetje extra wat zo fijn rijdt, eigenlijk maken wij er stiekem een 110 PK van met nog net een beetje meer zodat uw auto extra fijn rijdt.

Resultaat Chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK

Wij hebben veel aandacht besteed om uw 1.0 TSi motor nog soepeler te laten draaien met de optie een lager verbruik. Dit hebben wij kunnen realiseren door het verbrandingsproces van uw motor te optimaliseren,(per verbranding meer rendement). Met chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK heeft uw motor altijd voldoende trekkracht zodat u gemakkelijk kunt invoegen en inhalen en ook het trekken van een caravan gaat prima.

Lease auto i.c.m. Chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK

Heeft u uw Skoda Fabia geleased en wilt u toch graag wat extra vermogen ? dan hebben wij de oplossing ! Onze slimme tuning wordt niet in de originele computer van uw Fabia geplaatst want dat ziet uw Skoda garage gelijk. Nee wij plaatsen een slimme extra computer die snel en veilig is te plaatsen binnen 5 minuten en net zo snel weer kan worden verwijderd. Wel Power maar geen moppers van uw garage of leasemaatschappij.

Montage / Installatie Chiptuning Skoda fabia 1.0 TSi 95 PK

Fabia rijders willen graag plezier hebben van hun chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK , maar geen gedoe achteraf wat wij als chiptuning fabrikant echt wel begrijpen. Daarom hebben wij de perfecte tuning ontwikkeld die zeer snel is te monteren en net zo snel weer is te verwijderen. Bent u ook benieuwd hoe snel wij uw nieuwe Fabia 1.0 TSi 95 PK kunnen voorzien van tuning, bel ons dan even.

Automaat i.c.m. Chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK

Helaas is de Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK versie (nog) niet met automaat (dsg) leverbaar, als u wel een automaat uitvoering wilt dan wordt dat meteen de Skoda Fabia 1.0 TSi 110 PK en ook voor die iets zwaardere motor levert Ventura tuning een perfecte externe tuning. Mocht er toch nog in de toekomst een automaat versie van de 95 PK uitvoering komen, dan zullen wij zeer zeker ook voor die variant een chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK ontwikkelen.

Brandstofverbruik i.c.m chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK

Door een hogere turbodruk krijgt uw motor al bij een lager toerental meer trekkracht beschikbaar. Wanneer u met chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK daar netjes gebruik van maakt kunt u serieus zuiniger rijden. Maar wanneer u de verleiding van het extra vermogen niet kunt weerstaan en de motor veelvuldig fel doortrekt naar hoog toerental dan kunt u deze besparing weet teniet doen, U heeft dus met chiptuning Skoda Fabia 1.0 TSi 95 PK ten aller tijde het verbruik zelf in de voet. In de praktijk zult u het extra vermogen alleen gebruiken op momenten dat het nodig is.

Fabrieksgarantie i.c.m. Chiptuning SKoda Fabia 1.0 TSi 95 PK

Met onze slimme geavanceerde externe Micro ECU maken wij ons geen zorgen om uw fabrieks garantie. Wij tunen dagelijks als ervaren Skoda chiptuningspecialist de meest moderne motoren van Skoda en hebben nog nooit een klant gehad waarvan de Skoda dealer de garantie had beperkt. Dit is het grote voordeel van onze externe tuning, let op: Bij OBD chiptuning in de ecu zelf bent u onmiddelijk uw fabrieksgarantie kwijt !

Chiptuning Skoda fabia 1.2 TSi 110 PKChiptuning Skoda fabia 1.2 TSi 110 PKChiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi 75 PKChiptuning Skoda Fabia 1.2 TSI 90 PK