Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Skoda Fabia 1.2 TSi 85 PK 2008 -> 2015

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 85 103 111 120
Koppel 160 188 201 215
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 85 PK
Koppel: 160 NM

Basic

18 PK 103 PK
28 NM 188 NM

Sport-S

26 PK 111 PK
41 NM 201 NM

Vip-R

35 PK 120 PK
55 NM 215 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Skoda Fabia. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Skoda dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Skoda Fabia

Hier kan je onze rijervaringen van de Skoda modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Skoda Fabia rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Skoda Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Skoda motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Skoda chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Skoda chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Skoda Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Skoda

Chiptuning Skoda Fabia 1.2 TSi 85 PK naar 120 PK

Chiptuning Skoda Fabia 1.2 TSI > getuned 110 PK en 192 NM

Chiptuning Skoda Fabia 1.2 TSI Benzine 86 PK

In 2010 werd de nieuwe 1.2 TSI benzine motor in de Skoda Fabia geïntroduceerd. Met een 86 PK en 63 KW is deze motor uitvoering echt ideaal voor hij die een comfortabele auto wil met toch wat vermogen zonder dat dat direct door slaat op een enorm brandstofverbruik. Naast de variant met 105 PK is dit een van de zuinigste benzinemotoren in het Skoda assortiment. Deze moderne motor kan zo al prima met de Fabia uit de voeten. Daarnaast is deze auto ook voor lease-rijders zeer interessant in verband met de 14 % bijtelling.

Chiptuning Skoda Fabia 1.2 TSI de oplossing om het brandstofverbruik met 11 % terug te dringen

Zodra zo’n nieuwe Skoda 1.2 TSI motor op de markt komt krijgen wij altijd gelijk de vraag van klanten kan zo’n motor nou nog zuiniger dan dat hij origineel geleverd wordt door de fabrikant? Ja, door optimalisatie van de benzineinspuiting en een iets vroegere opbouw van de turbodruk kunt u circa 400 toeren vroeger schakelen doordat u een hoger koppel krijgt bij een lager toerental. Uw Skoda 1.2 TSI motor hoeft dus minder toeren te maken wat het rendement uit het verbranden van de benzine verhoogt. Indien gewenst heeft u altijd vermogen over voor soepel en snel inhalen of invoegen op de snelweg. De motor rijdt ook nog fijner en u kunt indien gewenst zeer schakellui rijden.

Montage van de Chiptuning Skoda Fabia 1.2 TSI 86 PK

De tuning wordt aangesloten d.m.v. 6 originele Skoda stekkers onder de kap van uw Skoda Fabia. Geen knippen of solderen en de originele data in de computer van uw skoda Fabia blijft origineel,dat vindt uw Skoda dealer wel zo prettig (software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden). De Ventura Tuning past zowel de benzinecurve van de drukopbouw, de turbodruk en inactief de injectietiming aan. U of u garage kan ten allertijde onze tuning snel en simpel uitschakelen zonder demontage van de tuning. Het monteren of demonteren van de tuning voor uw Skoda Fabia 1.2 TSI is in maximaal 1,5 minuut gebeurd.

Garantie

Standaard mag van Pon de importeur van skoda uw Fabia niet getuned worden tenzij het via ABT gebeurd maar die levert voor de Skoda 1.2 TSI nog geen tuning. Ventura Tuning levert haar tuning rechtstreeks aan officiele Skoda dealers, wij zijn daar zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura chiptuning module. Wilt u meer dan hebben wij voor u de mogenlijkheid om via een verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze tuning geen motor en/of aandrijflijn garantie in, montage kosten komen over de kostprijs voor de tuning heen.

NIEUWS

Overname Motor garantie bij chiptuning Skoda Fabia 1.2 TSI 86 PK

Dankzij de te verwaarlozen schade aan motoren die door Ventura Tuning getuned zijn komen wij als eerste tuning producent binnenkort met een verzekeringspolis via een externe verzekeringsmaatschappij die voor een 1.2 TSI motor met standaard 86 PK de motorgarantie kunnen overnemen voor € 75,- voor het eerste jaar en € 100,- voor het tweede jaar. Vele leasemaatschappijen willen graag deze verzekering zodat zij acoord kunnen gaan wanneer klanten hun auto door Ventura Tuning professioneel laten tunen, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Rijervaringen met chiptuning Skoda Fabia 1.2 TSI

Wij hebben reeds een flink tal van deze motoren getuned, binnenkort zijn daar de rijervaringen van beschikbaar die zullen wij plaatsen bij onze rijervaringen.

Chiptuning Skoda Fabia 1.2 TSI benzinemotor getuned.

 

 

Chiptuning Skoda fabia 1.2 TSi 110 PKChiptuning Skoda fabia 1.2 TSi 110 PKChiptuning Skoda Fabia 1.4 TDi 75 PKChiptuning Skoda Fabia 1.2 TSI 90 PK