Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Skoda Citigo 1.0i 75 PK 2012 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 75 80 82 85
Koppel 95 100 103 105
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 75 PK
Koppel: 95 NM

Basic

5 PK 80 PK
5 NM 100 NM

Sport-S

7 PK 82 PK
8 NM 103 NM

Vip-R

10 PK 85 PK
10 NM 105 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Skoda Citigo. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Skoda dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Skoda Citigo

Hier kan je onze rijervaringen van de Skoda modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Skoda Citigo rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Skoda Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Skoda motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Skoda chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Skoda chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Skoda Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Skoda

Chiptuning Skoda Citigo 1.0i 75 PK naar 85 PK

Chiptuning Skoda Citigo 75 PK

Het is zover, Skoda heeft haar nieuwe kleine auto geïntroduceerd op de Frankfurt motorshow. De hagelnieuwe Skoda Citigo 75 PK klein in formaat groot in zijn daden als we Skoda mogen geloven .De Citigo valt in het segment van de belangrijkste concurrent de Aygo, de 107, de C1 en de Twingo de Volkswagen Up en de Seat Mii. Volgens Skoda biedt de Citigo 75 PK bestuurders en passagiers meer ruimte door het slim plaatsen van de wielen en is op de Citigo 75 Pk samen met  VAG broertjes Volkswagen UP en Seat Mii  als optie leverbaar een veiligheidsysteem genaamd:City Emergency Braking wat voetgangers tot een snelheid van 30 kilometer per uur moet beschermen , met de Citigo 75 PK wil Skoda het succes van de Aygo overtreffen .

Leverbare benzine motoren voor de Citigo.

Bij de start van de levering zijn er voor de Skoda Citigo twee benzine motoren leverbaar, als eerste de 1.0 liter 60 PK versie,of als tweede de zwaardere 1.0 liter 75 Pk versie. De 60 PK uitvoering heeft en CO 2 uitstoot van 105 gram en een gemiddeld verbruik van 4,2 liter per 100 Kilometer is 1 op 23,8.
De 75 Pk versie heeft een CO 2 uitstoot van 108 gram en een gemiddeld verbruik van 4,3 liter op 100 Kilometer 1: 23,2 , daarmee voldoen beide 1.0 benzine motoren aan de norm om wegenbelasting vrij te zijn, wat voor vele kopers deze auto zeer aantrekkelijk maakt.

Chiptuning voor de Skoda Citigo 75 PK uitvoering.

Aangezien er ook bestuurders zijn die gelijk voor de sterkere sportieve 75 PK benzine variant kiezen hebben wij natuurlijk ook voor deze Citigo rijders een tuning ontwikkeld voor hun auto.Na tuning heeft uw Citigo dan 84 PK en trekt veel beter ,daarnaast kunnen wij de reactie van het gaspedaal verbeteren zodat uw auto gelijk van onderuit veel beter trekt. Chiptuning van uw Citigo 75 PK is echt een aanrader.

De nieuwe Citigo 75 PK is er in 4 uitvoeringen leverbaar.

De basis versie is de Easy, dan komt de Active, de nog luxere versie heet de ambition en de meest luxe uitvoering met onder andere 2 kleurig dashboard heet Elegance.

Skoda Citigo 75 PK Chiptuning i.c.m. leasen.

Dankzij de unieke motor en aandrijflijn garantie die Ventura tuning haar klanten als optie kan aanbieden via een gerenommeerde Nederlandse verzekeringsmaatschappij hebben de meeste leasemaatschappijen geen problemen als uw Citigo wordt uitgerust met onze tuning.
Wel zo’n veilig gevoel lijkt ons.

Skoda Citigo 75 PK Chiptuning en overname motor garantie.

Indien u wenst kan Ventura Tuning u aanbieden om bij een gerenommeerde Nederlandse verzekeringsmaatschappij de motor en aandrijflijn garantie extern te kunnen laten bijverzekeren. Door het vrijwel nihile aantal schades die wij de afgelopen 9 jaar aan getunede automotoren hebben gehad heeft dit bij de verzekeraar vertrouwen gewekt. Tegen een scherp tarief is de zekerheid op uw motor en aandrijflijn dus extern bij te verzekeren.

Skoda Citigo 75 PK Greentech

Er komt ook een Greentech uitvoering van de Citigo, helaas niet en nog lagere bijtelling dan de huidige 14 % die nu al geld maar wel stoot de auto nog minder co2 uit dan de standaard uitvoeringen. Wel hangt er aan de Citigo uitvoering een stevig extra prijskaartje.

Wilt u meer informatie over de chiptuning Skoda Citigo? Vraagt u dan vrijblijvend een offerte aan.

Chiptuning Skoda Kodiaq 1.5 TSi 150 PKChiptuning Skoda Kodiaq 1.5 TSi 150 PKChiptuning Skoda Octavia 2.0 TSi RS 245 PKChiptuning Skoda Octavia RS 245 PK